Yaş 19 kilo 72 boy 1.73

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6ydagave.jpg

ynu9ypyn.jpg

yvevaryq.jpg

2egy4evu.jpg

Merhabalar hepinize. Aranızda yeniyim. Güzel bir paylaşım sitesi. Vücut hakkında ; şuan tek kullandığım supplement - aptonia whey protein. 9 10 ay aralıklı zamanlarla bu sporu yaptım ve 3 aydır düzenli yapıyorum. Günde 6 bazen 7 öğün yemek yiyorum. Yorum ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tebrikler cok iyi bence bacaklar ne durumda ? 2.fotograf super cikmis bu arada :D

Teşekkürler. Trapez çıkarırken biraz şeklim kayıyor evet :D bacaklar şuan yapılı fakat özellikle eritmediğim ince bi yağ tabakası var

Teşekkürler. Trapez çıkarırken biraz şeklim kayıyor evet :D bacaklar şuan yapılı fakat özellikle eritmediğim ince bi yağ tabakası var

yok yok ciddi iyi cıkmış :) ölçüleri merak ettim yazarsanız müsaitseniz iyi olur hem benim hem diğer üyeler içinde başarılar..

Ölçü hiç ölçmedim sadece 3 ay önce bi kolu ölçtüm o zaman soğuk 39 gelmişti. Şimdi ne alemde hiç bilmiyorum malesef. Boyutuna filan çok önem vermiyrum benim için uzaktan bakınca estetik görünsün tamamdır

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı