Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
>>> Vallahi Dostum 1 yıla göre gayet güzel ve iyi bence... Kilo da tam boy a Oranlı tam bir plaj vücudu... Kızlar hasta olucak Oğlum Plajda Kız Bırakmıcan Sonra bize bırak şu Body i![]()
![]()
Başarılarının devamını Dilerim kardeşim
![]()
umarım yazdığını anlatmak istemişsindir..
42cm bir kola steroidsiz bir şekilde sahip olmanın imkansız olduğunu savunmuyorsundur umarım..
9. ayım ve başlangıçta 32cm olan kolum 41cm şu an(yağsız) [ supplement desteksiz bir şekilde.. ]
seninle aynı yaştayız boyum 1.67 kollarım 28 cm gerisini sen düşünvücudun çok estetik olmuş.
iyi çalışmışsın,ben biraz daha kütleliyim (2-3kg)ama hemen hemen aynı vücutlarımız .bende 17 yaşımdayım; kol,göğüs ve omuzda girdiğin ağırlıkları merak ettim?
evet bende istiyorum programı. nasıl olsa yaşıtız amaçlarımız aynıidman programını yazarmısın...
Yani salona gidince hergun yaptığın şeyleri
Bu arada vücudun gerçekten güzel...
Girdiğim max ağırlıklar örneklemeyle : Kol da - z-bar ile barbell 40 kg,Göğüsde bench press 60 kg,Omuzda Shoulder press 50 kg tabi bunlar yardım almadan yapılan ağırlıklar![]()