• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 16 1.nci yıl doldu...

>>> Vallahi Dostum 1 yıla göre gayet güzel ve iyi bence... Kilo da tam boy a Oranlı tam bir plaj vücudu... Kızlar hasta olucak Oğlum Plajda Kız Bırakmıcan Sonra bize bırak şu Body i :D :D :DBaşarılarının devamını Dilerim kardeşim ;)

Teşekkür ederim yorumunuz için sizede başarılar :)

umarım yazdığını anlatmak istemişsindir..
42cm bir kola steroidsiz bir şekilde sahip olmanın imkansız olduğunu savunmuyorsundur umarım..
9. ayım ve başlangıçta 32cm olan kolum 41cm şu an(yağsız) [ supplement desteksiz bir şekilde.. ]

Anlatmak istediğim 16 yaşında birinin 42 cm kola supplementsiz ve yağsız bir şekilde sahip olamayacağı.Bunu bitek Arnold başarmış ama onunda imkanları bizde yokl malesef ;)

seninle aynı yaştayız boyum 1.67 kollarım 28 cm gerisini sen düşün :) vücudun çok estetik olmuş.

Teşekkür ederim azimle çalışan her işi başarır.Seninde istediğin vücuda kavuşacağına eminim :)

iyi çalışmışsın,ben biraz daha kütleliyim (2-3kg)ama hemen hemen aynı vücutlarımız .bende 17 yaşımdayım; kol,göğüs ve omuzda girdiğin ağırlıkları merak ettim?

iyi çalışmışsın,ben biraz daha kütleliyim (2-3kg)ama hemen hemen aynı vücutlarımız .bende 17 yaşımdayım; kol,göğüs ve omuzda girdiğin ağırlıkları merak ettim?

Girdiğim max ağırlıklar örneklemeyle : Kol da - z-bar ile barbell 40 kg,Göğüsde bench press 60 kg,Omuzda Shoulder press 50 kg tabi bunlar yardım almadan yapılan ağırlıklar :)

bence o vücutla daha fazla kaldırırsın hm benimde 36 cm kol ama şu an barbell de 40a daha yeni geçiyorum 1 cm yağ felan var galiba

vücutla ağırlık kaldırmanın alakası yoktur..Gkn kutluyorum seni sen herşeyde süpersin ön kolda 50 kg scot curlde 40kg ohh maşallah nasıl yapıyorsun bunları bende 5 aydır bu sporu yapıyorum ve supplement kullandıgım halde curl de 30kg çalışıyorum beli vurarak mı 40 kg çalışıyorsun nizami mi ? senn çalışmanı izlemek istiyorum aslında

hayır asla bele vurmamaya çalışıyorum elimden geldikçe bele vurduktan sonra ne alamı var barbell curl hareketinin ön kolda 20 kg yani üst bilek mi desem ne desem bilekde 50 kg yanlış anlaşılma olmasın video çekcem mümkünse bugün bende 1 ay protein almıştım ama bi gelişme hissetmemiştim gerekde yokmuş benim yaşımda diye bıraktım sadece antrenmanla olmuyorki günde rekor denedim 14 yumurta yiyebildim komple ama öğün öğün body den gelince bi oturuşta 6 tane yiyebiliyorum haşlanmış içeriği protein bakımından zengin peynirleri sütleri alıyorum light sütler falan barbell de 40 kaldırdığım doğru ama skot sehbada yaptığımda 35 kaldırıyorum ağrı hissetmeyince de artırıyorum 2 gün felan ağrıdığı oluyo sonraki hafta vücut alışıyor 7 tekrar yapıyosam 10a çıkıyo vs. rahat rahat 3 set yapıyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:30 ----------

söyle söyliyimde en iyisi hareketlerin adlarını öğrendim wrist curl de 50 kg reverse wrist curl de 20 kg

konu hort gibi olacak ama eski resimlerıne baktım baya bir fark var ölçülerin çok güzel eski ölçülerine göre..

sanılanın aksine arkadaşın omuzları dar değil , sadece beli omuzuna göre kalın buda görsel olarak omuz darmış gibi duruyor hele tişört giydiğinde dümdüz bir vucüd gibi .. birde arkadaş daha 16 yaşında bunu unutmamak lazım :)

Garip olacak bi yanı yok 40 kg barbell veya 60 kg bench aşırı bir ağırlık değil ki ;)

Sanırım istediğin vucuda ulaşmışsın gelişme yaşa göre çok çok iyi ama bence yeterli değil ; hacim lazım sana daha fazla hacim thums:

Öncelikle vücudun için tebrik ederim... 17 yaşındayım inan ki benden iyi vücudun var... Tabi vücudunun böyle olmasında azmin ve kararlılığının çok büyük bir etkisi var... Daha iyi yerlere gelmen dileğiyle...

Normal şartlarda 40 kg barbell kaldıran birininin en az 80-85 kg bench yapması gerekir.Fakat vücudun yaşına göre gayet güzel.Başarılarının devamını dilerim..

Back
Yukarı