Yaşım 38, 21 Ayda 80 Kilo Verdim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ilbey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerçekten muhteşem abi... Şu olayı 20-22 yaşında biri yapsa normal olabilir.. Ama 38 yaşında bunu yapmak gerçekten saygı ile eğilmekten başka bir şey gerektirmiyor. Muhteşem.

tebrikler

tebrikler
süper azminiz harika
bende 6 ayda 24 kilo verince kendimi bişey zannettiydim.

daha da gaza geldim şimdi.hyper_

Takdir etmek bize düşermi bilmiyorum ama affınıza sığınarak bunun gerçekten takdir edilesi bir durum olduğunu açık bir şekilde dile getiriyorum..Gerçekten isteyince neler yapılabildiğini kanıtlamışsınız.
Tebrikler.

Malasef ben pek inandırıcı bulamadım. Daha detaylı resimler olsaydı tamam derdim de iki resimle anlaşılmıyo sizin olduğunuz.

Daha detaylı resimler koyarsanız bu yola baş koymuş insanlara daha sağlam motive kaynağı olursunuz

Merhaba

Muscle Fitness Dergisinin Eylül 2012 sayısında detaylı resimleri ve hikayenin tamamını okuyabilirsiniz.

Saygılrımla,

Abi ben 85 kiloyum ve kilo veremiyorum diye yakınıyor boğazıma sahip çıkamıyorum diyete başlıyorum kilo verince ne olcak sanki diyip o anki hezeyanla yemeklere saldırıyorum bu sizdeki azim beni şoke etti bayağıdır yorumları okuyorum hemen hemen hepsi tebrik etmiş ben tebrikten öte bişey varmı bilmiyorum yada aklıma gelmiyo ama sizin hayranınız oldum :D böyle devam harikasın bu kilo vermen banada morel oldu! TEBRİKLER

Merhaba,

Ekte Yeni Fotoğraflar yükledim.

En Sondaki fotoğraf eski günlerdendir.

Saygılarımla,

Eklentiler

• _MG_5634yy.jpg
    _MG_5634yy.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 472
  • _MG_5648yy.jpg
    _MG_5648yy.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 510
  • _MG_5670yy.jpg
    _MG_5670yy.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 510
  • bak.jpg
    bak.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 516
Son düzenleme:
Bravo, bravo, bravo. Evlatlarınızı düşünerek yaptığınız bu fedakarlık herkesin harcı değil. Tek kelime ile inanılmaz. Canı gönüden tebrik ederim.

Seni gönülden tebrik ediyorum abi. Bende bu yaşımda kiloluyum diye debeleniyordum. Azmettikte sonra yapılamayacak hiçbirşeyin olmadığını göstermiş oldun bizlere.

bende 48 kg verdım dıye övunurken bırden 80 kg görunce sok oldum cidden tebrikler yaşınızda var yanı cidden 21 aylık mukemmel bır sabır insallah bır an önce ıstedıgınız sekle kavusursunuz.

affınıza sığınarak soruyorum kilo verdikten sonra vucudunuzda sarkma vs. oldumu? bende kılo verıyorum bb calısacak ama korkum gıdık gıtmıyecek ve sarkacak korkusu sardı sızde bu tarz bısey gldımı basınıza

Benim sarkmalar geçtide çatlaklar geçmiyor mide bölgesinde sanki leopar pençelemiş gibi kaldı aslında hoş duruyor çatlaklar geçmiyor

inşallah bu başarınız bu azminiz bu sabrınız kilo vermek isteyen herkese örnek oluyor.tebrikler.

Merhaba,

Doku yenilemesinin hızlanması açısından chondoration sülfat içeren takviyelerin faydası oluyor. Hem eklemlerede iyi geliyor.

Saygılarımla,

Merhaba,

Doku yenilemesinin hızlanması açısından chondoration sülfat içeren takviyelerin faydası oluyor. Hem eklemlerede iyi geliyor.

Saygılarımla,

abi affına sığınarak düzeltiyorum..

kondroitin sülfat olarak aramak lazımbench_O

Back
Yukarı