Yaşım 16 Kür kullanmanın ne tür zararı ve yararı olur

16 yaşındayım arkadaşım iğne olarak kür vuralım diyor sadece testestron yüklüyormuş hiçbir zararı yokmuş sizinde bilginizi almak isterim

Zaten sen o yasta yürüyen testesteronsun.Onu cikarmalisin aklindan..

Ne kürü adam gibi sporunu yap ne saçmalıyorsun ? Tüm sağlık sorunlarını bir kenara bıraktım

Sevgilinle karınla sevişemiyecek duruma gelebilirsin dikleşme sorunu oluşturur.

Kısırlık yapar kısır olursun çocuğun olmaz.

Ne gerek var küre ? Gelişme kaydedemiyorsan yüzde 80 beslenme yanlışındandır.Hiç olmadı bir diyetisyene git kas geliştirmek istiyorum de ona göre diyet listesi çıkarsın.

Bulaşma bu işlere.Her şeyden önce sağlık

Bu arada o arkadaşından uzak dur.Ulan arkadaşına çok sinirlendim hareketlere bak iğne vuralımmış daha yaşınız kaç başınız kaç.

Vücut dışardan testesteron alınca kendi testesteron üretmez bu ne demek biliyor musun ? Bu kısırlık,s*kinde sertleşme sorunu,jinekomasti,karaciğer sorunları,kalp sorunları demek.Adam gibi sporuna bak o arkadaştanda uzak dur

saçmalama. eğer kendini mahfetmek,bitirmek istiyorsan durma devam et. kürlerin zararlari ortada. zarar görmüyorum diyen yalan söylüyordur kendini avutuyordur. hele ki yaşin tam gelişme çağı, intihara koşarsin resmen

O yaşta vurusan vücudun dışarıdan aldgini artk uretmemeye başlar. Onu almaya braktn mi 2 sene sonra mesela testosteron uretmemeye baslar vücudun yani kalkmaz aletin

Back
Yukarı