105. Gün ~ 31.05.2015 / Pazar
1.Öğün
Krep, İçindekiler:
2 Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi
4 Yumurta Beyazı 1 Sarısı
100gr Yağsız Kaşar Peyniri
1 Yemek Kaşığı Ayçiçek Yağı (evde zeytinyağı kalmamış)
3 Tane Domates
3 Tane Salatalık
Antrenmandan 30dk Önce
Hardline L-Carnitine Thermo 30ml
Antrenman
45dk Koşu + Karın Antremanı
2.Öğün
6-7 Kaşık Fasülye Yemeği + 300gr Izgarada Tavuk Butu
3.Öğün
500gr Izgarada Uskumru + 600ml Light Cola
Arkadaşlar bugün ailecek pikniğe gittik. Yaklaşık 1 haftadır canım çok fena ızgarada balık çekiyordu ve bugün piknikte yarım kilo uskumru yedim yanında da buz gibi Light Cola içtim

Uskumru gerçekten çok lezzetliydi. 1 Haftalık omega 3 ihtiyacımı karşıladım sanırım

Balığı ve tavuğun miktarlarını abartmam dışında yağ yakımım güzel gidiyor. 3.öğünüm cheat meal sayılmaz ama ona benzer birşeydi diyebilirim
Bu arada yarın köyde saman balyası atmaya başlıcaz. Bilmeyenler olabilir, gerçekten çok zor iş. Bütün gün sıcağın altında tarladan traktörün romorguna 35-40kg'luk saman balyalarını yüklüyoruz ve resmen geberiyoruz çalışırken. İş 1 hafta sürücek ve eğer bu işle beraber diyetime aynen böyle devam edersem mükemmel bir kalori açığı yaratıcığımı düşünüyorum çünkü çalışırken dünyasının kalorisini yakıyoruz

Ayrıca 1 haftada çok güzel para alıcam bu işten, maddi yönden de iyi olucak. Evi tavuk, ton balıgı ve yumurtayla doldurucam

İnşallah işin yorgunluğu ve stresiyle diyetimin dışına çıkmam da bu haftayıda sağ salim bitiririm

Bakalım bu hafta neler olucak
Takipte kalın