Weider Pure Creatine 100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.586
antrenman öncesi kullanımda seni,n yaptığın şekilde kullanırsan pre workout olarak kendi ürününü yapmış olursun ve metabolzima hızını arttırırsın.ben creatinin taşıma hızını arttırmak için bir çay kaşığı idman öncesi ve bir çay kaşığı idman sonrası alırım.bu şekilde kullanımda yükleme yapmadan daha uzun süre creatin kürü yaparsın ve daha fazla etki görürsün.
hocam içinde ölçeği var 1er ölçek ant önce ve sonramı kullanıyım ? ölçek 3.5gr

Gunluk 5 gram. Ister idman oncesi ister sonrasi istersen yariya bol once sonra. Bu kadar basit. Off gunde de kullan 4-5 haftaya 1 hafta ara ver
2.5 Aylik 1 sporcu kullanmali mi ? fayda gorur mu ? yoksa biraz daha alt yapi olusmali mi?

Yemek arasında tüketmek daha mantıklı aslanlar incelenmiş dediklerine göre özellikle et alımlarında tüketin deniyor proteinle bir bağlantısı vardı şimdi unuttum

Salondaki hoca ve bu işi yıllardır yapan bir arkadaşım ilk kez kullanıcaksan yükleme şart diyor ama hiç içime sinmiyor yükleme olayı
Hocan az biraz kafayi kaldirsin pubmed, ergo-log takileri guncel arastirmalari takip etsin, yillar once ogrendigi seyler ile antrenorluk yapmaya calisan meslektaslarima sasiriyorum..

Hocan az biraz kafayi kaldirsin pubmed, ergo-log takileri guncel arastirmalari takip etsin, yillar once ogrendigi seyler ile antrenorluk yapmaya calisan meslektaslarima sasiriyorum..
Valla dostum adam öyle kullan diyince ister istemez uymak zorunda kalıyorsun senin için sorun olmayacaksa elimdekileri nasıl kullanmam gerektiğini kısaca yazarsan sevinirim. Ultimate whey var standart idman sonrası içiyorum. Olimp aminoyu 3 idman önce 3 idman sonra şimdi bunlara xpro k.hidrat ve weider creatine ekliyorum kafamdaki kullanım idman sonrası k.hidrat + whey + creatine aynı shakera koyup içmek. Hidratın ekstra yemek sonrası kullanımıda olabilir

Back
Yukarı