Weider Pure Creatine 100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.586
Yag Yakımı ve Kilo vermek isteyen yaglı bir insanın kretain kullanımı yaglı bölgelerin daha cok yaglanmasına yol açarmı ? yani diyette kullanılmalımıdır

Sa 18 yasındayım 9 ay body yaptım. Tatilde 2 ay ara vermek zorunda kaldım. Suan yeniden baslayalı 1 hafta oldu. 9 aylık sporumda 6. aydan sonra pek bi gelişme katetedemdim. 1 ay vucudumu toparladıktan sonra, kreatin kullanmaya baslasam bi sakıncası olurmu ?? Birde zayıflar kullanmasın diyen var Boy-1.86 Kilo-72.

Sa 18 yasındayım 9 ay body yaptım. Tatilde 2 ay ara vermek zorunda kaldım. Suan yeniden baslayalı 1 hafta oldu. 9 aylık sporumda 6. aydan sonra pek bi gelişme katetedemdim. 1 ay vucudumu toparladıktan sonra, kreatin kullanmaya baslasam bi sakıncası olurmu ?? Birde zayıflar kullanmasın diyen var Boy-1.86 Kilo-72.
Benim fikrimi soracaksan olursan henüz kreatin kullanacak kıvamda değilsin..

Daha 6 dan sonra gelisme kaydedemediysen, ya bir rahatsizligin var ya da idman ve beslenmen oldukca yetersiz..

Kreatin vs muzice degill ne varsa yedigin ictigin yaptiginda var..

Benim fikrimi soracaksan olursan henüz kreatin kullanacak kıvamda değilsin..
aynen doğru söylüyor. bir hata var ise ilk önce beslenmeni baştan aşağıya kadar gözden geçir. daha sonra kendine mantıklı bir hedef belirle .. kilo kas alıcam veya define olucam diye . günlük ihtiyacına göre kusursuz beslenmen lazım.

Jo Weıderin creatin ürününü aldım fakat aldığım günden beri(neredeyse 3 hafta olacak) özellikle bel bölgesinde yağlanmam arttı.sanki sporu bırakmış yediğim içtiğime dikkat etmediğim döneme döndüm sandım kendimi.hayatımda ilk defa suplement kullandım daha iyiyi giderim diye düşünürken giydiğim gömlek koluma bol gelmeye bile başladı.beslenmemde ise herhangi bir değişiklik yokken kreatini kullanmaya başlamamdan beri neden sanki sporu bırakmışım gibi oldum anlamadım.
not:kol ölçüm 42.5 göğüs 109 boy 1.87 kilo 95 -- kreatini spordan sonra 5 gram olarak alıyorum ve hergün alıyorum.
bana yardımcı olacak birisi var mı

Yağ yakmaz fakat şu tutar kardeşim buda senin için dezavantaj olur
Tuttuğu su kas hücrelerinde toplanır ki o suyu da tutan kreatin değil üretim esnasında kalan mineral tuzlarıdır, ödem gibi deri altında birikip rahatsız etmez. Üzerinde çok durulacak bir şey değil.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Arkadaşlar 4 aydır düzenli body yapan birisinin kullanmasının zararı olur mu? Gerek yok demeyin ben kullanmak istiyorum lakin ileriye dönük bi bağışıklık bi zarar olur mu?

Weider pure creatine satilir SKT EKIM/2019. ****** SITESINDEN ALINDI. SIFIR ACILMADI. FATURALI. ISTANBUL BAHCELIEVLERDE OTURUYORUM. BURDAN MESAJ ATABILIRSINIZ ILETISIME GECERIM

Back
Yukarı