Hic gerek yok fazlaligaYag Yakımı ve Kilo vermek isteyen yaglı bir insanın kretain kullanımı yaglı bölgelerin daha cok yaglanmasına yol açarmı ? yani diyette kullanılmalımıdır
Benim fikrimi soracaksan olursan henüz kreatin kullanacak kıvamda değilsin..Sa 18 yasındayım 9 ay body yaptım. Tatilde 2 ay ara vermek zorunda kaldım. Suan yeniden baslayalı 1 hafta oldu. 9 aylık sporumda 6. aydan sonra pek bi gelişme katetedemdim. 1 ay vucudumu toparladıktan sonra, kreatin kullanmaya baslasam bi sakıncası olurmu ?? Birde zayıflar kullanmasın diyen var Boy-1.86 Kilo-72.
tersine bence vücudumun tam ihtiyacı olduğu zamanlar toparlamayı bitirdikten sonra gelişmede sıkıntı yaşıycağım için almam gerekliBenim fikrimi soracaksan olursan henüz kreatin kullanacak kıvamda değilsin..
Daha 6 dan sonra gelisme kaydedemediysen, ya bir rahatsizligin var ya da idman ve beslenmen oldukca yetersiz..Sa 18 yasındayım 9 ay body yaptım. Tatilde 2 ay ara vermek zorunda kaldım. Suan yeniden baslayalı 1 hafta oldu. 9 aylık sporumda 6. aydan sonra pek bi gelişme katetedemdim. 1 ay vucudumu toparladıktan sonra, kreatin kullanmaya baslasam bi sakıncası olurmu ?? Birde zayıflar kullanmasın diyen var Boy-1.86 Kilo-72.
aynen doğru söylüyor. bir hata var ise ilk önce beslenmeni baştan aşağıya kadar gözden geçir. daha sonra kendine mantıklı bir hedef belirle .. kilo kas alıcam veya define olucam diye . günlük ihtiyacına göre kusursuz beslenmen lazım.Benim fikrimi soracaksan olursan henüz kreatin kullanacak kıvamda değilsin..
TR'de bu aralar hiç görmedim. Yurtdışında güvendiğin bir tanıdığın varsa ondan getirmesini isteyebilirsin.Arkadaşlar ( creatine hydrochloride ) ürününü nasıl temin edebilirim. sublementler.com'da yok.
Vücutta su tutmuyor diye biliyorum. Bu yüzden almayı düşünüyorum. TR'de olmaması çok ilginç.TR'de bu aralar hiç görmedim. Yurtdışında güvendiğin bir tanıdığın varsa ondan getirmesini isteyebilirsin.
normalde creatine su tutar ama creatine hydrochloride su tutmuyormuş bu yüzden almak istiyorum.Yağ yakmaz fakat şu tutar kardeşim buda senin için dezavantaj olur
Tuttuğu su kas hücrelerinde toplanır ki o suyu da tutan kreatin değil üretim esnasında kalan mineral tuzlarıdır, ödem gibi deri altında birikip rahatsız etmez. Üzerinde çok durulacak bir şey değil.Yağ yakmaz fakat şu tutar kardeşim buda senin için dezavantaj olur