Vucudumun karanlıkta hatları belirgin ama güneş vurunca

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mma-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mma-

Üye
Belkı saçma gelıcek ama vucudumun ornegın gecen dusa gırmden once baktım hatta fotoğraf çektım adonis- biraz karın kası - gogus hatları falan bayağı belırgın. ama ornegın bır havuza falan gırerken gunes vuruyor ve hatların hıc bırı gorunmuyor nerdeyse. özellıkle adonis ve karın kası.

Yani bir aksam cektıgım fotoğrafla sabah güneş varken cektıgım fotoğraf arasında ciddi derecede fark oluyor

Sizce bunun nedeni ne olabılır duh

Gölgeler hatların belirginliğinde önemli rol oynuyor. Fotoğrafçılıkla uğraşanlar bu tür ışık tekniklerini iyi bilir ve tatbik ederler.

Gölgeler hatların belirginliğinde önemli rol oynuyor. Fotoğrafçılıkla uğraşanlar bu tür ışık tekniklerini iyi bilir ve tatbik ederler.

Peki gunes vurunca bıle hatları ortaya cıkarmak mumkun mu?

Espri değil gerçek:).Vücut hatları koyu tende daha çok belli olur.Yarışmadaki sporculara bakarsan beyaz tenliler vücut boyaları sürerler.Siyahilerde sürüyor:)

Espri değil gerçek:).Vücut hatları koyu tende daha çok belli olur.Yarışmadaki sporculara bakarsan beyaz tenliler vücut boyaları sürerler.Siyahilerde sürüyor:)

Ahah :) bende bu olympiclerin neden vucutlarının oyle oldugnu merak edıyorum sagolun yardım ıcın

tamam o zaman yaglanmadan kilo almaya kasların hatları belirginleşsin şimdi bulamadım ama bir fotograf vardı adamın six pack leri tamamen parcaparca son ayrıntısına kadar gözüküyordu

Back
Yukarı