Voltaj Yeni Günlük

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan voltaj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
165 kg nizami yaptığına eminmisin? video çekip koyarmısın deadlift ile 102 kg lık close grip benchin?

he tamam he.. sen hayali 102 kg close grip bench pressine 165kg deadliftine devam et. kaç set kaç tekrar yapıyorsun.?

neyse cevap vermene gerek yok. konuma da boşu boşuna yazma sen..

pazartesi günü 2 aylık bir programa başlıyorum

yeni program 5x5 olacak ( her set kilo artacak. 2 setten sonra 1 dakika dinlenme sonra devam)

1.gün göğüs biceps

incline bench press 5x5
flat bench press 5x5
peck deck 5x5
db fly 5x5

barbel curl 5x5
ters tutuş barbel curl 5x5
db scott curl 5x5

2. gün off

3.gün sırt triceps

deadlift 5x5
lat pull down gögüse geniş tutuş 5x5
barbell row 5x5
db row 5x5

dar tutuş bench press 5x5
skullcrusher 5x5
push down 5x5

4.gün off
5.gün omuz bacak

barbell omuz press 5x5
db omuz press 5x5
lateral raises 5x5
face pull 5x5

2 hafta squat 2 hafta leg press dönüşümlü 4x12
calf press 3x20
leg extansion 4x12
leg curl 4x12

bugün göğüs sırt idmanım vardı yordu bayağı bir. tşörtü zor çıkardım

kahvaltıdan hemen sonra 300ml süt ile 3 ölçek prograiner.
idman bitiminde 1 porsiyon hardline 3 matrix
45 dak sonra 200ml süt ile 2 ölçek progainer + yemek (200 gr kırmızı et + 1 kase makarna)

ara öğünde 7 adet php aminogrowth v12 (bitsede kurtulsam. bir b.ka yaramadı etkisiz bir ürün)

5x5 e pzrtesi baslicagim için ne kadar surcegini bilmiyorum. Bu sistem maxot a benziyor. Max ot yaptigim donem kuvvet artisim bayagi bir olmuştu tabi hacimde artmisti. Bakalim bunda nasil olacak

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pazartesi yeni programa basliorum yukarıda ki program. Gerçi o da değişti. Günde tekbolge calisicam yrn programın son halini koyarim. Son halinde biceps idmani çarşamba olacak. 5x5 ama video çekmek için isinmada 12 tekrar barbel curl yapar koyarim video yu. Kimseden cekincem yok. Lafi bir kere söylerim bazilari gibi sonradan kivirmam. Ayrıca üslubun biraz abes geldi hesap sorar gibi....

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[DOUBLEPOST=1389390740][/DOUBLEPOST]Yeni Programın son hali

1.gün göğüs

incline bench press 5x5
flat bench press 5x5
peck deck 5x5
db fly 5x5

2.gün sırt

deadlift 5x5
lat pull down gögüse geniş tutuş 5x5
barbell row 5x5
db row 5x5

3.biceps
barbel curl 5x5
ters tutuş barbel curl 5x5
db scott curl 5x5

4.gün omuz triceps
barbell omuz press 5x5
db omuz press 5x5
lateral raises 5x5
face pull 5x5

dar tutuş bench press 5x5
skullcrusher 5x5
push down 5x5

5.gün bacak.

2 hafta squat 2 hafta leg press dönüşümlü 4x12
calf press 3x20
leg extansion 4x12
leg curl 4x12

Son düzenleme:
bugünkü iletinde bicepsi pazartesi olarak belirttiğin için gayet yalın bir üslupla bunu sorguladım, niye hesap sormak olarak algıladın ki?

senin ölçülerinde 45 kg nizami 3x12 barbel curl yapan birini daha önce görmediğim için merakla videonu bekliyorum o kadar, bunu yapamayacağını da iddia etmiyorum.[DOUBLEPOST=1389391139][/DOUBLEPOST]bir de video çekme gibi bir imkanınız varsa, size daha faydalı yorumlarda bulunabilmemiz için günlüklerinizde bunları paylaşmanız daha akıllıca olmaz mı?

kusurabakma yanlış anladım :)

çeker koyarım. aslına bakarsan insanın kilosu ile çalıştığı kilolar orantılı değil bana göre.

70 kg lık bir adamın 110 kg 3x8 (son set yardımlı) bench press yaptığını ,90 kg lık adamında 60kg ile zar zor yaptığını gördüm :)

estağfirullah yanlış anlaman doğal, forumdaki birbirine giydirme potansiyeli ortada

tabiki bu işte insan kilosuna bir orantı sözkonusu değil, kas kütlesiyle bir oranrı olduğu söylenebilir ama değil mi?
o gözlemlediğin 90 kiloluk adamın kas kütlesi nasıldı mesela?
senin koldaki kas kütlesi de ortada, sırtan destek almadan nizami olarak 45 kilo ile 12 tekrarlık 3 set çıkaramaz gibi gözlemliyorum
bunu başardığını göreyim ki benim beyin algısı da doğru yolu bulsun (:

Sirti duvara yasliyorum. Zaten oneceden söylediğim gibi son sette yardim aliorum son birkaç tekrar da hem sakatlik olmasin hem de formu bozmayayim die

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şimdi olmadı işte, sırtı duvara yaslarsan ''nizami 45 kg'' olayı hikaye olur, destek almadan ilk sette 12 tekrar max kaç kg çıkarabilirsin mesela?

bugün yeni prgrama başladım. bayağı yordu. ama güzeldi :D

1.gün göğüs

incline bench press 5x5 (60-65-70-75-80) (son set %10 yardımlı)
flat bench press 5x5 (65-70-75-80-85) (son set yardımlı)
peck deck 5x5 (50-55-60-65-70)
db fly 4x5 (20 kg - 25 kg -30kg -35 kg) (son 2 set yardımlı)

kahvaltı : 4 yumurta beyazı -100 gr piliç jambon+3 ölçek hardline progainer 300ml süt ile
ara öğün : 1 avuç fındık
idman
idman bitiminde 1 porsion hardline 3matrix
wheyden 20 dakika sonra 2 ölçek hardline progainer 200 ml süt ile
Gainerdan yrm saat sonra 1 kase brokoli +1 kase kabak dolması +1 tabak makarna.

Kahvaltida neden yulaf tüketmiyorsun ? Büyük eksiklik. Beslen.en bugün kötü olmuş sanki. Dumbell flyda iyi basıyorsun. Umarım hedefine ulaşırsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı