• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

VgIsmaıl resimler...

öncelikle vücudun yüzünle birleşince tam bi aktör havası yaratıyo sende sanki.vücuda gelince sadece biraz alt karında eksiğin var sanki ama o kadarı da olsun artık :D özellikle omuz ölçünü çok merak ettim tebrikler

Ismail baskan basarilarin devamini dilerim benim yasim 18 bende gectigimiz kasim ayinda 18 ime girdim insallah senin gibi bir vucut yapabilirim ( 5 ay oldu baslayali spora ) bazen moralim bozuluyor sizin gibi insanlari gorunce,

Sanki bende olmayacakmis gibi oluyor :(

bunlari dusunmeden edemiyorum

Bir sorum olucakti standart barfiks`i en genis sekildemi yoksa bildigimiz omuzlardan biraz aciktami cekiyorsun
Bu terimin ingilizcesi wide-grip pull up
digeri ise standart pull-up hangisi hocam

Tesekkur ederim ;) basarilarinin devamini dilerim allah yolunu acik etsin.

Son düzenleme:
Ismail baskan basarilarin devamini dilerim benim yasim 18 bende gectigimiz kasim ayinda 18 ime girdim insallah senin gibi bir vucut yapabilirim ( 5 ay oldu baslayali spora ) bazen moralim bozuluyor sizin gibi insanlari gorunce,

Sanki bende olmayacakmis gibi oluyor :(

bunlari dusunmeden edemiyorum

Bir sorum olucakti standart barfiks`i en genis sekildemi yoksa bildigimiz omuzlardan biraz aciktami cekiyorsun
Bu terimin ingilizcesi wide-grip pull up
digeri ise standart pull-up hangisi hocam

Tesekkur ederim ;) basarilarinin
devamini dilerim allah yolunu acik etsin.

Bildiğimiz Omuzlardan biraz açık olarak :) Başarılar Dilerimm

yaza girişte kürü patlamışsın kardesim istediğin kadar saglam genetik olsun bu kadar kısa sürede bu ölçüler zor ama masallahın var başarılar

Emin Ol ki :) Kür Patlatsaydım,Olan değişime inanmazdın.

İsmail üstad karın egzersizi programını bizimle paylaşabilirmisin

Yani herhangi bir egzersiz programın varmı bize önerebileceğin , çeşit yada set olarak

Aslında mantık çerçevesi içinde düşünürsek kür bir sihirli değnek. Normal vücudun ürettiği hormon, testesteron değerlerinin 10larca kat fazlasını alıyorsun kürle.

dediğin şey doğru ama sen olaya biyolojik açıdan bakıyorsun. o açıdan bakarsan evet aynen öyle. fakat fiziken öyle tetoyla decayla şaşalı değişimler olmuyor malesef. öyle basit işler değil. ben arkadaşın değimine yonelik dedim.

küre girersin gh koyarsın peptit koyarsın testo koyarsın mükemmel beslenirsin ozaman değişime inanamaz kimse. ama öyle basit kürlerle 360 derece değişemez hiçkimse. k.gelsin

yaza girişte kürü patlamışsın kardesim istediğin kadar saglam genetik olsun bu kadar kısa sürede bu ölçüler zor ama masallahın var başarılar

dediği süreden daha fazla çalıştığı için normaldir..başarılı vücut ama tebrikler..

8. aydayım yazmışsın ona göre mükemmel vücut gerçekten tebrik ederim . Spora başlamadan önce çekmiş olduğun bir fotoğrafın varsa atar mısın?.

Fotoğraflar

Eklentiler

• page.jpg
    page.jpg
    269,2 KB · Görüntüleme: 619
Kurekci ismail baskan ahahaha :)))). Cok iyisin ustad. Allah daimi etsin

Back
Yukarı