Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Ismail baskan basarilarin devamini dilerim benim yasim 18 bende gectigimiz kasim ayinda 18 ime girdim insallah senin gibi bir vucut yapabilirim ( 5 ay oldu baslayali spora ) bazen moralim bozuluyor sizin gibi insanlari gorunce,
Sanki bende olmayacakmis gibi oluyor
bunlari dusunmeden edemiyorum
Bir sorum olucakti standart barfiks`i en genis sekildemi yoksa bildigimiz omuzlardan biraz aciktami cekiyorsun
Bu terimin ingilizcesi wide-grip pull up
digeri ise standart pull-up hangisi hocam
Tesekkur ederimbasarilarinin
devamini dilerim allah yolunu acik etsin.
yaza girişte kürü patlamışsın kardesim istediğin kadar saglam genetik olsun bu kadar kısa sürede bu ölçüler zor ama masallahın var başarılar
Bildiğimiz Omuzlardan biraz açık olarakBaşarılar Dilerimm
Emin Ol kiKür Patlatsaydım,Olan değişime inanmazdın.
kür bir sihirli değnek değildir
Aslında mantık çerçevesi içinde düşünürsek kür bir sihirli değnek. Normal vücudun ürettiği hormon, testesteron değerlerinin 10larca kat fazlasını alıyorsun kürle.
yaza girişte kürü patlamışsın kardesim istediğin kadar saglam genetik olsun bu kadar kısa sürede bu ölçüler zor ama masallahın var başarılar
dediği süreden daha fazla çalıştığı için normaldir..başarılı vücut ama tebrikler..