Vücutçunun Ucuza Beslenme Rehberi

Benım dusunceme gore son gunlerdekı ıthal et olayı nedenıyle etın kg'ı dedıklerı gıbı 15 lıra sınırına cekılırse, tavukta oldukca ucuzlar, gogus fıletonun kg'ını 5-6 lıraya tavugun kg'ını 4 lıraya fılan alabılırız o zaman.. eatchicken

Benım dusunceme gore son gunlerdekı ıthal et olayı nedenıyle etın kg'ı dedıklerı gıbı 15 lıra sınırına cekılırse, tavukta oldukca ucuzlar, gogus fıletonun kg'ını 5-6 lıraya tavugun kg'ını 4 lıraya fılan alabılırız o zaman.. eatchicken

Ucuzlatacaklarına dahada pahalı yapmasınlar sonuçta ithal ürün:D

umur35 dediğin olay oldu galiba kipanın reklamını gördüm gazetede tavuk göğüsü 4.85 yazıyodu bugün uğrucam bakalım

umur35 dediğin olay oldu galiba kipanın reklamını gördüm gazetede tavuk göğüsü 4.85 yazıyodu bugün uğrucam bakalım

Vaay cıddı mısın, aklın yolu bır..

Ama harbıden gogus fıleto ıse cok cok ıyı bır ındırım yapmıslar benım bıldıgım 8-10 lıraydı.. ;)

Ne kadar sureyle gecerlıymıs bu olay?..

kipa istanbul'da sadece pendik ve silivri'de var ve ikisi de istanbul'un merkezi yerlerine bayağı uzak. hani istanbul'da yaygın olan bir markette olsa iyi olur diye dedim :)

Carrefour'da göğüs filetonun kilosu 7.5 TL'den satılıyor ve genelde oradan tedarik ediyorum. Ancak Kipa'da böyle bir durum varsa oralara geçmeye üşenmeyip bir stokçuluk yapmam lazım...

ankarada oturuyorum
bugün gittim kipaya akşam üzeri gibi hiçbişey kalmamıştı yarın sabah şansımı tekrar denicem

bugün çıkardım beslenme programını fiyat bihayli iyi.

1 kg tavuk göğsü: 7.5 tl protein: 200 gr
10 yumurta: 1.5 tl protein: 35 gr
500 gr yulaf: 3.5 tl karbonhidrat: 350 gr
1 litre üzüm suyu: 1.5 tl karbonhidrat: 600 ml 70 gr

toplam: 14 milyon günlük 420 gr karbonhidrat- 6 ölçek protein tozuylada 355 gr protein...

Paylaşım için teşekkürler ama yanlış bilgilendirme var sanırım 1 yumurtada yaklasık 6-7 gram protein bulunur.Ve tavuktada protein miktarı fazla olduğu düşüncesindeyim.

Paylaşım için teşekkürler ama yanlış bilgilendirme var sanırım 1 yumurtada yaklasık 6-7 gram protein bulunur.Ve tavuktada protein miktarı fazla olduğu düşüncesindeyim.

sarılarını yemiyorum evet minimum değerde alıyorum degerleri karbonhidratlar sadece oldugu gibi.

bu arada dianın bir ara kaldırdığı ton balıkları yine çıkmış. ben yeni görüyorum 160*2 4.5 lira adar bıseydi. gecen sene 3 lıraya alıyorduk way be.

Back
Yukarı