eti yulaflı 3.5 olan ne biçim tad var bunda böyle ya ahırda ineğin önüne koy suratını eşkitir hayvancağız
evet eti lifalif in tadı öyledir


eti yulaflı 3.5 olan ne biçim tad var bunda böyle ya ahırda ineğin önüne koy suratını eşkitir hayvancağız
evet eti lifalif in tadı öyledirama zamanla alışıyor insan. ben light yogurtla karıştırıp içine biraz kuru üzüm atıyorum bazende yarım muz doğruyorum, tadı gayet güzel oluyor, yada ben alıştım bilemiyorum
![]()
Seni anlayabiliyorum çupra yerken et yediğini hissediyosun hamsi ise patates cipsi gibi geliyo et yediğinin farkında olmuyor insan hamsi de birde ızgara dene o zaman çok lezzetli oluyor ama çupra başka
Aynben dediğin gibi.Hamsi çerez gibi geliyor.Mısır ununa batırıp kızartmak vardı ama bünye yağlanmaya kilo almaya öyle müsait ki yağ şeker beyaz un her dönem sıfıra indirmeye çalışıyorum.Ara sıra nevizade de kaçamaklar oluyor tabi ,hamsi tavasız rakı sofrası olmaz![]()
3x160 gram için 4.20 TL fiyat çok iyimişBim'de 2x160 gram için 4.5 TL verince ucuz diyoruz İstanbul'da. İstanbullu arkadaşlar, en ucuz ton balığı nerede biliyorsanız bir paylaşın.
3-4 tane fındık-badem-ceviz-kuru üzüm hem cok faydalı olacaktır hemde iceriklerindeki protein gelişmene yardımcı olacaktırarkadaşlar sabah kahvaltısı için süt, yumurta, lor ve yulaf haricinde başka bir tavsiyeniz varmı yoksa bunlarla sınırlı kalmakmı lazım ?