USPlabs OxyELITE Pro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zigbog
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    181
Arkadaşlar ürünü yağ yakımı amacı gütmeden antrenman öncesi hazırlaması için kullandım , 2 tablet kullanıyorum her seferindede patlayıcı etkisini gördüm. vücut ısısı ve nabız artıyor, uzun antrenmanlar çıkarıyorum, laktik asit metabolizması üzerindede etkisi olmalı ki, geç yoruluyorum tekrar sayılarım artıyor, ve güç artışıda sağlıyor. bu içerisindeki tablet başına 100 mg olan kafeinle çokta alakalı değil sanıyorum, ayrıca pump etkiside mükemmel.
Bence de en etkili yağ yakıcılardan birisi, ama yan etkileri biaz fazla geldi bana, ne zaman aldıysam ayaklarımı boslukta yuruyormus gıbı hıssedıyorum.
yoruldugunuzu anlamıyorsunuz. hafıf bas donmesı de yapabılıyor baslarda

tamam dostum sen patlamaya devam et. aynı kelimeleri pişirip pişirip ınsanların onune surmeyın kişiden kişiye deyişirmıs tamam deyişirde kardesim senı patlatan sey bende nasıl kıvılcım bıle uyandırmaz
dostum yaptığım deca , testo kürü bana büyük bir patlama yaşattı , ama bir başka arkadaşım 3 kilodan fazlasını alamadı kuvvet artışıda yok, adamın böbrek korteksinde sorun var, steroitlerden verim alamıyor. bu sadece bir örnekti, herkeste marijuana aynı etkiyi mi yaratıyor, aynı ürünü biri içiyor kafam hala açık diyor biri içiyor ben uçtum tamam diyor. sarı kantaron extract örneğinide veriyim, tıpta yatıştırıcı olarak kullanılan bir etken madde var muhteviyatında bu otun, adamlar sitelerde deli gibi bahsediyorlar yok şöyle sakin yapıyor yok böyle uyutuyor 60 mg yetiyorda 100 fazlada, 500 mg aldığım halde tık yoktu. farklı bir marka almayı denedim , 10 tablet aldım artık etkisini görmeye başlamıştım. ha bu arada 200 mg kafein seni etkilemezken yaşlı anneni yada babanı bayıltır, dene istersen hani kişiden kişiye değişme hikayesini sana anlatmamamız lazım ya o yüzden söylüyorum. ayrıca bu agresifliğinide kendine sakla senden bir cacık olmaz

Üye adıyla hitap ediniz!

Son düzenleyen: Moderatör:
dostum yaptığım deca , testo kürü bana büyük bir patlama yaşattı , ama bir başka arkadaşım 3 kilodan fazlasını alamadı kuvvet artışıda yok, adamın böbrek korteksinde sorun var, steroitlerden verim alamıyor. bu sadece bir örnekti, herkeste marijuana aynı etkiyi mi yaratıyor, aynı ürünü biri içiyor kafam hala açık diyor biri içiyor ben uçtum tamam diyor. sarı kantaron extract örneğinide veriyim, tıpta yatıştırıcı olarak kullanılan bir etken madde var muhteviyatında bu otun, adamlar sitelerde deli gibi bahsediyorlar yok şöyle sakin yapıyor yok böyle uyutuyor 60 mg yetiyorda 100 fazlada, 500 mg aldığım halde tık yoktu. farklı bir marka almayı denedim , 10 tablet aldım artık etkisini görmeye başlamıştım. ha bu arada 200 mg kafein seni etkilemezken yaşlı anneni yada babanı bayıltır, dene istersen hani kişiden kişiye değişme hikayesini sana anlatmamamız lazım ya o yüzden söylüyorum. ayrıca bu agresifliğinide kendine sakla senden bir cacık olmaz
sen[DOUBLEPOST=1404887929][/DOUBLEPOST]sen patlamaya devam et senden bi cacık olmamıskı deca dan tes. bahsediyosun...

Üsluba dikkat ediniz!

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba amerikadan arkadaşım zayiflamak için Pro Supps DNPX II almış bana ve kendisine ben tam guvenemedim ürünle ilgili bilgisi olan var mı acaba?

Arkadaşlar merhaba
spora yeni başlayan ve göbek bölgesindeki o simit denen can sıkıcı şeyden oldukça şikayetçi olup yardımlarınızı bekleyen bir üyeyim
aslında genel olarak kilomda bi problem yok , tek problem göbek !
gömlek giyemez oldunm. ayaktayken çok bir problemim yok gibi duruyor ancak oturunca gömlek düğmeleri patlıyor resmen :)
sosyal hayatım bozuldu .

bütün araştırmalarım rağmen hala hangi suplement tipini almam gerektiğini hangisinin kısa sürede etki edeceğini bir türlü tam olarak anlayamadım.
çünkü ;
Cla nın çok iyi olup carnitine le beraber kısa sürede etkli olduğunu söyleyen de , kısa sürede değil uzun vadede etki ettiğiniz söyleyenler de var
Hydroxycut için de ölüme bile sebebiyet verdiği ve önemli yan etkileri olduğu ve kısa sürede sonuç vermediğini söyleyenlerde var tam terisini yorumlayanlarda . .
sizce ?
spor la beraber hangisi yada hangileri kullanılırsa en kısa sürede sonuç alınır ..
- Cla + l-carnitine mi ?
- Hydroxycut mi
- animal cuts mu?

ilginiz ve bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhaba
spora yeni başlayan ve göbek bölgesindeki o simit denen can sıkıcı şeyden oldukça şikayetçi olup yardımlarınızı bekleyen bir üyeyim
aslında genel olarak kilomda bi problem yok , tek problem göbek !
gömlek giyemez oldunm. ayaktayken çok bir problemim yok gibi duruyor ancak oturunca gömlek düğmeleri patlıyor resmen :)
sosyal hayatım bozuldu .

bütün araştırmalarım rağmen hala hangi suplement tipini almam gerektiğini hangisinin kısa sürede etki edeceğini bir türlü tam olarak anlayamadım.
çünkü ;
Cla nın çok iyi olup carnitine le beraber kısa sürede etkli olduğunu söyleyen de , kısa sürede değil uzun vadede etki ettiğiniz söyleyenler de var
Hydroxycut için de ölüme bile sebebiyet verdiği ve önemli yan etkileri olduğu ve kısa sürede sonuç vermediğini söyleyenlerde var tam terisini yorumlayanlarda . .
sizce ?
spor la beraber hangisi yada hangileri kullanılırsa en kısa sürede sonuç alınır ..
- Cla + l-carnitine mi ?
- Hydroxycut mi
- animal cuts mu?

ilginiz ve bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler

CLA ve L-carnitin'e artık olarak Oxyelit Pro , LipoRush, Methyl Drive,Animal cuts ve Hydroxycut gibi bir çok thermojenik yağ yakıcı kullanmış birisi olarak söyleyebilirim ki bu tip supplementler spor ile birlikte kullanıldığında kısa sürede etkili olurlar Cla ve L-carnitinden daha güçlüdürler. Kutu adetleri 60 ile 90 kapsül arasında değişir yani bir ve bir bucuk aylık kullanımları mevcuttur. Metyhl drive ve Hydroxycut dan hiç verim alamadım ama Liporush ve Oxyelit Pro dan çok memnun kalmıştım kısa sürede 10-12 kg vermiştim ama malesef kutu bitince ara vermek gerekli ve bu arada ne kadar diet yaparsanız yapın vücud kendini toparlıyor ve verilen kilonun yarısını alıyorsunuz ayrıca yan etkileride azımsanmayacak kadar fazladır bu yüzden Oxyelit Pro içeriği yüzünden kaldırılmış yerine yeni formul ile piyasaya sürülmüştü.Kullananlar arasında karaciğer yetmezliğine kadar gidenler olmuş, kalp ritmi bozulanlar da olmuş.. Tabiki her bünyede aynı yan etkileri ve pozitif etkileri görülmeyebilir mesela bende sadece asabiyet ve yorgunluk yapmıştı. Bana göre eğer bir kişi ideal kilosuna yaklaşmış ise ve kilo kaybı durma noktasına gelmişse kullanabilir. Uzun vade fit kalmak istiyorsanız iki şeyi hayatınızdan hiç bir zaman çıkartmamalısınız birincisi kardio , ikincisi ise vücud tipinize göre bir diyet. Unutmayın ki o simit bir günde olmadı ve bir günde de geçmeyecek.

Selamlar sayfaya yeni üye oldum sayılır. Aslında hardcore elite araştırırken üye de oldum. 10 gün kadar kullandım yağ yakıcı yi şimdi yeni üye olduğun salonda ki hoca oy elite pro yu önerdi en iyisi olduğunu falan anlattı. Ben daha önce de yağ yakıcı kullandım ama hardcore elite kadar etkisini görmedim açıkçası. Şimdi hardcore elite bırakıp direk oxyelite pro ya mi gecsem. Sizin fikriniz nedir bu konuda

Yanlis yönlendirmek istemem ama oxyelite in eski versiyonu çok iyiydi.eski formülde yasakli maddeler vardi.yeni versiyonda bunlar iptal edildi diye biliyorum.Hardcore elit hakkinda bilgim yok.bence hordcore u bitir etkisi göremezsen bu ürünü al.

Yanlis yönlendirmek istemem ama oxyelite in eski versiyonu çok iyiydi.eski formülde yasakli maddeler vardi.yeni versiyonda bunlar iptal edildi diye biliyorum.Hardcore elit hakkinda bilgim yok.bence hordcore u bitir etkisi göremezsen bu ürünü al.
Bnde öyle düşündüm hoca direk bırak buna başladı dedi bu günde 1 tane aldım akşam da 2 tane alacam spor öncesi.Olmadı yarın tekarar hardcore elite donerim[DOUBLEPOST=1430893869][/DOUBLEPOST]
Bnde öyle düşündüm hoca direk bırak buna başladı dedi bu günde 1 tane aldım akşam da 2 tane alacam spor öncesi.Olmadı yarın tekarar hardcore elite donerim
Bana verdiği oxy elite pro nun yasakli olduğunu söyledi ama yeni versiyonu olduğunu söylemedi bugün iyice ogrenirim teşekkürler

Eski versiyonuysa sonuna kadar bende tavsiye ederim.ortalama 10 uyem de gordum.kutuyu bitirdiklerinde 10 kilo ya kadar kilo verdiler

Bn oxy elite pro nun Yeni versiyonu ile beraber 4 5 tane daha ilaç alıyorum. T3, anavar , clambiterol, metformin tablet, Cor asprin , bcaa ayrıca vitamin de alıyorum. Genelde tek başılarina ise yaramıyorlar. 1 ay sonunda ne olacak gorecegiz

Back
Yukarı