belki alan vardır diye düşündüm forumların mantığı nedir yardımlaşmak değil mi galiba öğretmenine soru sorduğunda sana böyle davrandılar hep
Merhaba, ben aldım ürünü bu satıcıdan geçen hafta. kullanıcı adım emirvahdet, incelersen alanları görürsün. ürün kesinlikle orjinal nereden biliyorum diye soracak olursan, 2 seneden fazla yurtdışında yaşadım, bu sürede yetkili satıcısından 2 kere satın aldım ürünü. yurtdışında aldıklarımın orijinal olduğunu varsayarak, paketleme, güvenlik bandı, kapak altı güvenlik kağıdı, kapak içi pamuk ( bu tarz ürünlerde oluyor gerçi), haplar ve son olarak etkisi aynı. tabi çeşitli tekniklerle bileşenlerine ayırıp analizini yapmadım ama görünürde ve etkide sıkıntı yok

ayrıca bu satıcı son derece ilgili ve dürüst bir satıcıya benziyor, ilgi alaka ve destek noktasında... ürünlerinde yorumlardan da görüldüğü gibi bi terslik olduğunu düşünmüyorum.
oxyelite hakkında söylemek istediklerim var ayrıca. ben bu ürünü 3 farklı şekilde kullandım:
0- sadece bilinçsiz cardio? ve egzersizler? - 96 kg dan 90 kg a düştüm (1yıl boyunca yarı düzenli yarı düzensiz)
1- sadece oxyelite : hiç bir etkisini görmedim (1 ay boyunca sabahları)
2- oxyelite + düzenli egzersiz (cardio + kas) 5 ay boyunca sabahları ve spordan biraz önce (bazen sabahları almayı ihmal ediyordum) : 89 kilodan 79-80 kiloya düştüm - ayrıca göbek bölgemde ciddi yağlanma vardı (5-6 yıllık) ondan ciddi ölçüde arındım
3- sadece düzenli cardio 2 ay (haftada 3 sefer) : 80 kilodan 78 kiloya düştüm
ARA - yurtdışından döndüm adaptasyon dönemimde ara verdim, gelsin baklavalar gitsin börekler derken bir bakmışım karnım şişmiş, 85 kilo olmuşum
4- oxyelite + 3 gün cardio + 3 gün bodypump (+protein tozu) + 40p 40k 20y - 1750 kalori 3 ana 2 ara (5 öğün) diyet : (devam ediyorum) 1 haftada 1.5 kilo vermiş gözüküyorum fakat ay sonunda tekrar bakacağım
bende etkileri:
+cardioda ekstra terlememe sebep olduğunu sanıyorum, kullanmadığımda daha az terliyorum
+iştah kesme gibi bir durum olmadı bende, yada farketmedim yada zaten aşırı yemiyordum, yada 5 öğünlük diyetin etkisi vardır (gerçi diyetsiz kullandığımda da olmuyordu)
+ben çok cansız bi insanım normalde, enerji verdiği aşikar bence, farkı anlayabiliyorum çok rahat
+yan etkisi midir psikolojik bir şey midir bilemiyorum ama spor yapmadığım günlerde kullandığımda akşamları karnımda bir hareketlenme, ertesi sabah kalktığımda ise wc'ye girence geçen bir böbrek ağrısı/yanması ile karşı karşıya kalıyordum, yeniden kullanmaya başladım yeniden aynısı oldu, bununla ilgili doktora danışacağım.