USPlabs OxyELITE Pro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zigbog
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    181
ortada yanlış anlaşılma var bence tartışmaya gerek yok.

Asparagus Jacques'in dediği gibi resimlerden anlaşılması zor. Oturduğun ilde satan bulabilirsen oradan alabilirsin.

belki alan vardır diye düşündüm forumların mantığı nedir yardımlaşmak değil mi galiba öğretmenine soru sorduğunda sana böyle davrandılar hep

Merhaba, ben aldım ürünü bu satıcıdan geçen hafta. kullanıcı adım emirvahdet, incelersen alanları görürsün. ürün kesinlikle orjinal nereden biliyorum diye soracak olursan, 2 seneden fazla yurtdışında yaşadım, bu sürede yetkili satıcısından 2 kere satın aldım ürünü. yurtdışında aldıklarımın orijinal olduğunu varsayarak, paketleme, güvenlik bandı, kapak altı güvenlik kağıdı, kapak içi pamuk ( bu tarz ürünlerde oluyor gerçi), haplar ve son olarak etkisi aynı. tabi çeşitli tekniklerle bileşenlerine ayırıp analizini yapmadım ama görünürde ve etkide sıkıntı yok :) ayrıca bu satıcı son derece ilgili ve dürüst bir satıcıya benziyor, ilgi alaka ve destek noktasında... ürünlerinde yorumlardan da görüldüğü gibi bi terslik olduğunu düşünmüyorum.

oxyelite hakkında söylemek istediklerim var ayrıca. ben bu ürünü 3 farklı şekilde kullandım:

0- sadece bilinçsiz cardio? ve egzersizler? - 96 kg dan 90 kg a düştüm (1yıl boyunca yarı düzenli yarı düzensiz)
1- sadece oxyelite : hiç bir etkisini görmedim (1 ay boyunca sabahları)
2- oxyelite + düzenli egzersiz (cardio + kas) 5 ay boyunca sabahları ve spordan biraz önce (bazen sabahları almayı ihmal ediyordum) : 89 kilodan 79-80 kiloya düştüm - ayrıca göbek bölgemde ciddi yağlanma vardı (5-6 yıllık) ondan ciddi ölçüde arındım
3- sadece düzenli cardio 2 ay (haftada 3 sefer) : 80 kilodan 78 kiloya düştüm

ARA - yurtdışından döndüm adaptasyon dönemimde ara verdim, gelsin baklavalar gitsin börekler derken bir bakmışım karnım şişmiş, 85 kilo olmuşum

4- oxyelite + 3 gün cardio + 3 gün bodypump (+protein tozu) + 40p 40k 20y - 1750 kalori 3 ana 2 ara (5 öğün) diyet : (devam ediyorum) 1 haftada 1.5 kilo vermiş gözüküyorum fakat ay sonunda tekrar bakacağım

bende etkileri:
+cardioda ekstra terlememe sebep olduğunu sanıyorum, kullanmadığımda daha az terliyorum
+iştah kesme gibi bir durum olmadı bende, yada farketmedim yada zaten aşırı yemiyordum, yada 5 öğünlük diyetin etkisi vardır (gerçi diyetsiz kullandığımda da olmuyordu)
+ben çok cansız bi insanım normalde, enerji verdiği aşikar bence, farkı anlayabiliyorum çok rahat
+yan etkisi midir psikolojik bir şey midir bilemiyorum ama spor yapmadığım günlerde kullandığımda akşamları karnımda bir hareketlenme, ertesi sabah kalktığımda ise wc'ye girence geçen bir böbrek ağrısı/yanması ile karşı karşıya kalıyordum, yeniden kullanmaya başladım yeniden aynısı oldu, bununla ilgili doktora danışacağım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu ürün sporcu takviyesi değil diet takviyesidir. Üzerinde de DIETARY SUPPLEMENT yazar zaten. Buradan okuduğum kadarıyla birçok arkadaş yanlış kullanıyor. Bu ilacı anternmandan önce kullanmak diye bir şey yok. Ürünü resmi sitesinde de yazdığı gibi kullanımını yazıyorum :

Sabah boş mideye 2 tablet (başlarda 1 tablet alın)
Yarım saat birşey yemeyin.
8 saat sonra tek tablet
yarım saat birşey yemeyin sonrasında atıştırabilirsiniz.
Gün içinde 3 tableti geçmeyin.
Ürünü 2 ay kullanırsanız sonrasındaki 1 ay ara vermeniz gerekmektedir.

Bu ürün içeriğindeki kafein sayesinde performans arttırır ama asıl amacı performans arttıcı değildir. Ürünün amacı metabolizmanınızı hızlandırarak vücudun yağ yakmasını sağlamaktır. Alpha 2 receptorlerinin yağ etkinliğini azaltarak bel ve karın bölgenizden yağ yakmanızı sağlamaya yardımcıdır. Sporla desteklenirse etkisi çok daha iyi olur ama spordan önce kullanmak diye bir şey yok kesinlikle.

merhabalar
Aranıza yeni katıldım

Bir şey öğrenmek istiyorum sitelerde iki ayrı kutu gözüküyor
orjinali hangisi
oxyelite pro university studied
oxyelite pro scientifically reviewed
yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar Amerika'ya giden arkadaşıma sipariş verdim ve GNC den aldı. Elimde 1 tane fazla kutu var. isteyen olursa verebilirim. 180 lik kutu. En azından ürün orjinal mi diye düşünmezsiniz.

140 lirama acımaya başladım. 2 hafta oldu 1kg dahi gitmedi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:18 ----------

soran olursa düzenli kardio ve vücut çalışmam var.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:21 ----------

ben şahsen bitince cla ve karnitin ikilisini deneyeceğim arkadaşlar. yerinizde olsam gereksiz para saçmam.

mad_11

arkadaşlar merhaba. Bende bu ürünü 1 haftadır kullanıyorum fakat hiçbir etkisini görmedim ne iştahımı kesti ne de ekstaradan terletiyor haftada 4 gün vg yapıyorum idmandan sonra kardiyo fakat kilo vermeme hiçbir etkisi olmadı ve 3- 4 gün sarhoş gibi gezdim lipo 6 black kullanmıştım daha önce çok daha iyiydi bundan

arkadaşlar merhaba. Bende bu ürünü 1 haftadır kullanıyorum fakat hiçbir etkisini görmedim ne iştahımı kesti ne de ekstaradan terletiyor haftada 4 gün vg yapıyorum idmandan sonra kardiyo fakat kilo vermeme hiçbir etkisi olmadı ve 3- 4 gün sarhoş gibi gezdim lipo 6 black kullanmıştım daha önce çok daha iyiydi bundan

11. günüm benim ilk gün aldığımda biraz hareketlilik hissetim. İlk 3 günden sonra günde 2 adet kullandım. Son 4 gündürde sabah 2 adet alıyorum 6 saat sonra 1 adet alıyorum. O terleme etkisini bende alamadım. Kilo olayına da gün sonra bakacam birde bende halsizlik yaptı ilaç sanki forumlara baktım aynı etki baya bi çok kişide görülmüş. Kendimi yorgun hissediyorum ilacı aldım alalı.

Bu ilacı alıyorum diye kahve içmiyorum, ona yanarım.

ilk sayfalardaki okuduklarımdan gaza gelip bende deneyeyim dedim bu ürünü. bugün itibariyle 2. haftamı bitirdim. terletme etkisi bende pek oldu denemez ama içimi kıpır kıpır ediyor bu meret benim. midemde sürekli karıncalanma hissediyorum. Ama bu ürünü kullandığım için gerçekten memnunum. ilk spora başladığımda 98 kilodan 85.5 kiloya düşmüştüm ama sonraları kilo verme durdu ve bu kiloda sabit kaldım. bu ürün benim 2 haftada 4.5 kilo vermemi sağladı ve şimdi 81 kiloyum. 16 günüm daha kaldı 80in altını görürsem ne mutlu bana :)

ilk sayfalardaki okuduklarımdan gaza gelip bende deneyeyim dedim bu ürünü. bugün itibariyle 2. haftamı bitirdim. terletme etkisi bende pek oldu denemez ama içimi kıpır kıpır ediyor bu meret benim. midemde sürekli karıncalanma hissediyorum. Ama bu ürünü kullandığım için gerçekten memnunum. ilk spora başladığımda 98 kilodan 85.5 kiloya düşmüştüm ama sonraları kilo verme durdu ve bu kiloda sabit kaldım. bu ürün benim 2 haftada 4.5 kilo vermemi sağladı ve şimdi 81 kiloyum. 16 günüm daha kaldı 80in altını görürsem ne mutlu bana :)

2 haftada 4,5 kilo çok ciddi bir rakam.

Size iyi geliyor demek ki

Back
Yukarı