USPlabs OxyELITE Pro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zigbog
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    181
Yohimbe'nin tehlikelerini bilmek gerek.

bende bodybuilding.com da ki raitinge bakarak sipariş ettim, ve ondan sonra araştırmaya başladım salak gibi :)

İçeriğindeki yohimbe ciddi anlamda tehlikeli. Hatta forumdaki bir arkadaş vpx meltdown ile bayılmış.

Bence diyet+cla+carnitin yeterde artar bile.

Diyetisyene gidiyorum ve bu iki ürünü yeterli buluyorum. İyi bir diyetle ve sporla 124 kg'den 112 kg'ye düştüm. Haftanın 5 günü idman yapıyorum ve en az 30 dk kardiyom var. Şuanda vücutta 27 kg yağ var, 77 kg'de kas gözüküyor.

Doktorun da söylemiş olduğu birşey var.

Kilo verip yağlarını yakarken, kas kg yi arttırmak zor. Önce hem kastan hem yağdan total olarak kilo verip, ondan sonra kas kg'yi arttırman gerekiyor dedi. Ne kadar doğru tartışılır ama ben doktoruma güveniyorum. O şekilde devam edeceğim.

Yohimbenin Zararli Oldugunu Dair Bir Kaynak Gösterebilirmisin ?

Yohimbe (Corynanthe yohimbe): Batı Afrika’da yetişen bir ağaç ve bu ağacın kabuklarıdır. İçerisindeki en önemli madde “Yohimbin” adlı maddedir. Yohimbenin Faydaları Bulantıyı giderir. Ateş düşürücüdür. Stres ve sıkıntıyı azaltır. Damarları genişleterek tansiyonu düşürür. Cinsel gücü arttırıcı (afrodizyak) etkilere sahiptir. Strese bağlı cinsel aktivite bozukluklarında da faydalıdır.

bodybuilding.coma türkiyeden sipariş veriliyormu arkadaşlar ben beceremedimde ülkelerde türkiye gözükmüyor ?

Ürünü 4 gündür kullanıyorum. Baya bir tok tutuyor. Sürekli terliyorum. Ancak gece uyku alan kalmadı maks 3 saat uyuyabiliyorum. Bİrde nedense sürekli üşüyorum onu çözemedim

sa bu ürünü yeni kullanmaya başladım sormak istediğim sabah aç karınla 2 adet alındıktan sonra alıcak olan 3. hap 8 saat sonra deniliyor 3. hapı almadan cardio çalışması yapılmalımı yoksa almadan öncede yapılabilirmi

Öncelikle MİDE BULANTISI , BAŞ AĞRISI , UYKUSUZLUK şikayetiniz olmaz , hydroxcut pro ile kıyaslarsak , bu şikayetlerden uzak kalırsınız , fakat kesinlikle kilo kaybından çok göbek bölgesi için alınabilir , hydroxcut pro 1 ayda 5 kilo verdim , aynı diyetle oxyelite pro ile 800 gr. verebildim , ama göbek kısmı düzleşme belirgin .

sa bu ürünü yeni kullanmaya başladım sormak istediğim sabah aç karınla 2 adet alındıktan sonra alıcak olan 3. hap 8 saat sonra deniliyor 3. hapı almadan cardio çalışması yapılmalımı yoksa almadan öncede yapılabilirmi

Sabah Alinan 2 . Hap Opsiyonel Kullanmayada Bilirsin . Ikinci Hapi Ise Ilk Haptan 5-6 Saat Sonra Alabilirsin . Antremandan Önce Almak Tabikide Daha Verimli Bir Antreman Gecirmenizi Saglayacaktir.

Ben şahsen sabah 1 tane kahvaltıdan 20-30dk önce, bundan 8 saat sonra (antremandan 5dk önce) 1 tane olmak üzere 2 tane alıyorum. İlk supplementim olacağı için çok heyecanlıydım, tüm yorumları en az 5 kere baştan aşağı okumuştum, yağ oranı fazla olan insanlara daha iyi etki ettiğini bile duyup sevinmiştim. Açıkçası 3 gündür, ne bir titreme, ne bir terleme, ne bir ölçü kaybı, ne bir dayanıklılk, hiçbir etkisini görmedim. Sadece antremanda 1km fazladan koşmama yardımcı oluyor ve biraz daha fazla ter atıyorum. Diyet ve ağır kardiyo yapmama rağmen 3 günlük periyotta ölçülere olan bir etkisini görmedim 1.5 ay sonra da öncesi sonrası ölçülerini burada sizinle paylaşırım. Sanırım bünye meselesi yüzünden daha çok çekeceğimiz var.

Ben şahsen sabah 1 tane kahvaltıdan 20-30dk önce, bundan 8 saat sonra (antremandan 5dk önce) 1 tane olmak üzere 2 tane alıyorum. İlk supplementim olacağı için çok heyecanlıydım, tüm yorumları en az 5 kere baştan aşağı okumuştum, yağ oranı fazla olan insanlara daha iyi etki ettiğini bile duyup sevinmiştim. Açıkçası 3 gündür, ne bir titreme, ne bir terleme, ne bir ölçü kaybı, ne bir dayanıklılk, hiçbir etkisini görmedim. Sadece antremanda 1km fazladan koşmama yardımcı oluyor ve biraz daha fazla ter atıyorum. Diyet ve ağır kardiyo yapmama rağmen 3 günlük periyotta ölçülere olan bir etkisini görmedim 1.5 ay sonra da öncesi sonrası ölçülerini burada sizinle paylaşırım. Sanırım bünye meselesi yüzünden daha çok çekeceğimiz var.

ilk 3 Gun 1 Adet Alinmasi Öneriliyodu Ama Sen 2 Ilke Baslamissin :) Nyese Sorun Olmaz . Ama Antremandan 5 Dakika Önce Alma Mumkunse Yarim Saat Önce Al Daha Fazla Etkisini Görursun .

1 kere de öyle deneyeceğim artık :)
Bir de sabahları alınan hap sanki boşuna alınıyormuş gibi, yani benim sabahki hapı aldıktan sonra herhangi bir fiziksel aktivitem de olmuyor. Onun yerine antremandan önce 2 almalı mıyım sence?

Merhaba arkadaşlar daha önce bu tarz ürünleri kullanmış arkadaşlardan tavsiyede bulunmalarını istiyorum en iyi ve en hızlı etki edecek olan ürünü önerirlerse güzel olur ve yurt dışından verdiğiniz şiparişlerde gümrükte takılma tarzı vb. sorunlar oluyor mu daha önce çok bahsedildiğini duymuştum çünkü bu konulardan şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

1 kere de öyle deneyeceğim artık :)
Bir de sabahları alınan hap sanki boşuna alınıyormuş gibi, yani benim sabahki hapı aldıktan sonra herhangi bir fiziksel aktivitem de olmuyor. Onun yerine antremandan önce 2 almalı mıyım sence?

Uzerindeki kullanim kilavuzuna göre kullanmanda fayda var ama anttemandan önce 2 tane Almani tavsiye etmiyorum.

4 günden beri kullanıyorum 1 sabah kalkınca ve 1 de antrenmandan önce alıyorum. fakat ne söylediginiz gibi terleme yapıyor, ne de enerji veriyor. sadece aldıktan itibaren en fazla 4-5 saat iştah kesiyor. neden böyle anlamadım. illa kardiyo yapmak gerekiyormu bu supplementle? yoksa sadece ağırlık çalışması yetiyormu? birde sabahları 2 taneye mi çıkartayım?

Jacques düzenli kardiyo, diyet, ve bu hapı kullanarak haftada 0.3 kilo aldım.
Ne terleme, ne iştah kesme, ne kardiyoya yardımcı oldu bu hap bana.
Her bünyeye etkisi farklı maalesef. Ayrıca kardiyo yapmazsan bu ürünün sana hiçbir faydası olmaz.
Saygılar.

Jacques düzenli kardiyo, diyet, ve bu hapı kullanarak haftada 0.3 kilo aldım.
Ne terleme, ne iştah kesme, ne kardiyoya yardımcı oldu bu hap bana.
Her bünyeye etkisi farklı maalesef. Ayrıca kardiyo yapmazsan bu ürünün sana hiçbir faydası olmaz.
Saygılar.

kardiyo yapmayana faydası olmayacağına katılmıyorum. bir kere iştah kesmesi çok güzel ve benim ilk amacımda buydu zaten, bu hap sayesinde şeker vs canım istemiyor ayrıca çok rahat bir şekilde diyet yapabiliyorum...

ama son 2 günlük sıkıntım baş ağırısı arkadaşlar. bu saatlerde ve akşam saatlerinde gözlerimi ve başımı ağrıtıyor bakalım inş ciddi birşey değildir.

Bende iştah kapama namına etkisi 0 oldu. Bu ürün yağ yakımına yardımcı bir üründür, kardiyoya yardımcıdır. İştah kapaması doğrudan yağ yakımına etki etmese de sizin amacınıza hitap etmiş, buna sevindim. İnşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız :)

belki alan vardır diye düşündüm forumların mantığı nedir yardımlaşmak değil mi galiba öğretmenine soru sorduğunda sana böyle davrandılar hep

Back
Yukarı