Merhaba arkadaslar,
Forumda daha yeniyim. Bu zaman dilimi icinde diger konulari da inceleyip fikir sahibi olduktan sonra, su anda kullanmakta oldugum bu OXYELITE pro ile ilgili bu konuyu gordum. Kendi izlenimlerimi anlatacagim.
Nisan sonunda 1 haftalik is seyahatim esnasinda GNC'den aldim bu urunu. Daha once de hic arastirma firsatim olmamisti. Yaklasik 2,5 aydir salona gitmekteyim ve 123kg'den su anda 114kg inmis durumdayim. Ama hemen belirteyim ki oxyelite kullanmaya baslayali 2 hafta oldu sadece. 2 hafta icinde 4,5 kg verdim. Kullanim seklim de soyle. GNC'den aldigim Pro Performance CLA var her gun 3 ogun yemek esnasinda 1'er jel tablet aliyorum. Oxyelite ise sadece antrenman gunlerimde (Haftada 3 gun) antrenman oncesi 2 adet CLA ile birlikte 1 adet aliyorum. Yani simdiye kadar 6 tablet kullanmisim. Termojenik etkisi mukemmel. Cardio esnasinda ter patlamasi oluyor ve biseyler hissediyor insan bunu farkedince de sıkıcı kardiyoyu unutup daha da uzun kardiyo devam edebiliyorum. Aslinda daha 2 hafta oldugu icin cok da belirleyici bir etkisi var mi emin degilim. Diyet yapmiyorum arkadaslar sadece yedigim porsiyonlari yariya indirdim. Herseyden yemeye devam ediyorum azar azar. Ucmak yok. Bir de tam kontrollu diyet yapsam ne olacak acaba?