Universal Nutrition Animal Cuts

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 289 52,7%
  • Orta karar

Votes: 205 37,4%
  • Başarısız

Votes: 54 9,9%

• Total voters
    548
Bizim bakanlık bence çeviri yapamamış :))) bendeki de aynısı bence ağlanacak halimiz :D[DOUBLEPOST=1391176057][/DOUBLEPOST]ayrıca Supplementler.com - Türkiye'nin Fitness Mağazası daki öneri de aynı şekilde; (spordan önce, günde 1 tane vs. kullanım önerileri yok yani :D ) aç karna 1 paket, 4-6 saat sonra aç karna yine 1 paket ben şuan bu şekilde kullanıyorum ama bugün 1 tanesini spordan önce deneyeceğim, hdydroxycut hardcore elite beni mahvetti, ama animals da bi sıkıntı yok etki var mı yok mu o da kuşkulu..

Sanmıyorum Unıversal firmasıda bu şekilde söylüyor bence bu günde 2 paket olayını gözü aç bir satıcı çıkartmıştır hemen bitsin diye sonuçta bence vücut ihtiyacı olanı kadarını alır herneyse herkes nasıl isterse öyle kullansın uzatmaya gerek yok iyi günler...

Merhaba,
Serkan Bey
Buyrun öncelikle bu ürünün orjinal bilgilendirme yazısı.
Dosage kısmını dikkatli okuyun :)

Berk Bey ürün hakkında izlenimlerinizi yazar mısınız bitirdikten sonra malum şu an piyasada bulunan ürün ile birleşik devletlerdeki ürün arasında bazı farklar mevcut.

Eklentiler

• animal cuts x 42 facts.jpg
    animal cuts x 42 facts.jpg
    151,4 KB · Görüntüleme: 455
Bugün 155 tl'ye bir kutu aldım supplementler.com mağazasından.Ürünün üzerinde "Türkiye için özel üretilmiştir.Renk ve boya içermez.Jelatin sığır kaynaklıdır." ibaresi var.Yetkiliyle bu konuyu bizzat görüştüm.Bakanlığın ürünlerde kesinlikle boya istemediğini bu nedenle böyle bir değişikliğe gidildiğini söyledi.Orjinallik konusunda kesinlikle şüphe duymamam gerektiğini de ekledi.

Bugün 10. günüm (definisyon ve sıkı kardiyo ile) hydroxycut hardcore elit e göre çok daha yumuşak gidiyor, ama 8 de bile koşsam nabız hep 150 lerde, outdoor da test ettim nabız uçuyor aman dikkat edin lütfen diğer uyarıcıları fazla almamaya çalışın.. terleme stabil artık bende başka kullanıcılarda nasıl olur tartışılır.. ama yine de bence düzenli spor yapanların karnitinden başkasına ihtiyacı yok bence yeterli..

Bugün 10. günüm (definisyon ve sıkı kardiyo ile) hydroxycut hardcore elit e göre çok daha yumuşak gidiyor, ama 8 de bile koşsam nabız hep 150 lerde, outdoor da test ettim nabız uçuyor aman dikkat edin lütfen diğer uyarıcıları fazla almamaya çalışın.. terleme stabil artık bende başka kullanıcılarda nasıl olur tartışılır.. ama yine de bence düzenli spor yapanların karnitinden başkasına ihtiyacı yok bence yeterli..
Formülasyon olarak Hydroxycut'a göre Animal Cuts'un daha üstün olduğu söyleniyor.İzlenimlerinizi tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.Bir de siz Türkiye için özel üretim olan üründen mi satın aldınız ? Tabletleriniz renkli mi ?

bsn noxplade le birlikte kullanımında sıkıntı oluşurmu
deneyen var mı arkadaşlar.?
veya başka antreman öncesi ürünle birlikte kullanım deneyimi olan var mı

No-xplode'da caffein-taurin gibi uyarıcı maddeler var.Animal cuts da bunları içeriyor.Bu maddelere toleransınız var ise çok sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum ben.Ancak yine de çok yüklenmenin anlamı yok bence.Şahsen ben lipo6 kullandığım dönemde bir-iki bardak kahve içtiğimde bile çarpıntı yaşıyordum.

Bugün 155 tl'ye bir kutu aldım supplementler.com mağazasından.Ürünün üzerinde "Türkiye için özel üretilmiştir.Renk ve boya içermez.Jelatin sığır kaynaklıdır." ibaresi var.Yetkiliyle bu konuyu bizzat görüştüm.Bakanlığın ürünlerde kesinlikle boya istemediğini bu nedenle böyle bir değişikliğe gidildiğini söyledi.Orjinallik konusunda kesinlikle şüphe duymamam gerektiğini de ekledi.
bende 150 liraya farklı biyerden aldım ordaki yazılar aynen var satıcının söyledği tamamen yalan türkiye için özel üretim yapmazlar oldu türkiyeye girişte sorun yaşanıyormuş yarın başlıcam kullanmaya[DOUBLEPOST=1391962039][/DOUBLEPOST]yarın başlıcam kullanmaya 6 gün spor yapıyorum 3 gün body 3 gün kick boks 1.74 boy 76 kiloyum 5 ay önce 96 kiloydum
20 verdim 6 kaldı gitmiyor ilk defa bunu denicem

Son düzenleme:
Arkadaşlar ciddi anlamda damarlandım 3 gün kaldı hapların bitmesine, yağ oranı az belki ondan ama çok fazla damarlandırdı sevmedim görüntü pek güzel sayılmaz ama erkekler için daha uygun sanırım..

bugün başladım kullanmaya antreman öncesi bir tane kullanıyorum bahsedilen gibi çarpıntı vucut ısısı baş ağrısı uykusuzluk vs. hissetmedim yanlışmı kullanıyorum

antrenman öncesi olmamalı sabah ve öğlen öğünlerinden 1 saat önce olmalı, bu tür termojenikler spor öncesi için uygun değil mazallah kalp...

Evet animal cuts ın açıklamasında hiç öyle bir şey yazmıyor, 3 hafta süreyle alınan iki paket arasında 4-6 saat olacak ve aç karna alınacak , tekrar kullanacaksanız 1 hafta aradan yeni ürüne devam edebilirsiniz diyor.. ve hiç spordan önce gibi bir ibare yok..
%2096533d1391897229-alpha-t2-animal-animal-cuts-facts.gif%20.att

Back
Yukarı