Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaptığın antrenman kardiyo ise kullan, bence termojenik hiçbir ürün spor öncesi alım için uygun değil çok tehlikeli, l-carnitin al yağ yakmak istiyorsan..
3 gun kikc boks 3 gun body yapiyorum musabakaya hazirlaniyorum 1 1.5 ay gibi zamanim 6 kilo fazlam var cla ve l carnitin kullandim 4 ya gibi surede 19.5 kilo verdim ama 1 aya yakindir kilo veremiyorum musabaka yakin oldugu icin biraz acele ediyorum
Karbonghidratı iyice azalt hattta sadece bakliyattan almaya çalış kardiyoya aban ve sakın spordan önce alma saatleri neyse o zaman al zaten nabzın hep yüksek olacak merak etme (bizzat yaşıyorum nabzım hep yüksek 8 km/s hızda bile 140larda nabzım sen düşün.. ondan gerek yok spordan önce almana (bende aynı durumdayım boxör deilim ama çok az yağ karın bölgemde kaldı onun için bende aynı durumdayım zaten kilo veremiyorsan muhtemelen dahada vermezsin sadece gram gram yağından gider incelmeyi farkedersin belli bir kilodan sonra kilo verilmiyo verilsede bu kastan olur. bence karnitin ve cla ya devam et animal cutsı da sabah ve öğlen şeklinde aç karna al, diikatli ol) naçizane fikrim bu benzer şeyleri yaşadığım için.. haa tabi body yaptığın günler karbonhidrat alırısn öncesinde.. kardiyo yaptığın günler gerek yok.. son demler bunlar dayanmak lazım... kardiyo da sadece koşuyor musun? yoksa spining tavsiyem yok böyle bi yağ yakımı carnitinle beraber yaparsan farkı görürsün
Tavsiyelerine uyucam beslenmem iyi kosu ve boks antremanlarinin belli istasyonlarini yapiyorum her antrema 30 dk ip atliyorum benimde karin bolgemde ve bel kisminda biraz kaldi gecen ay hic birsey kullanmadan 4 cm inceldim bu ay ins daha iyisini yaparim
Evet kesinlikle beslenme artı kardiyo iyi protein al ki aşırı kardiyodan infilak etme ben de 1 gün spining 1 gün koşu şekilnde çalışıyorum sadece 3 gün egzersiz yapıorum sıktım dişimi, ama kesinlikle nabzım artık normalden fazla gerçekten gereksiz spor öncesi alım, gerçekten hiçbir termojeniğin etiketinde böyle bişey yazmıyo, 3-4 bardak filtre kahve içip hemen spor yapmak gibi birşey intihar bence..
Dogru soyluyosun kahve sevmedigim icin ekstra kafein almiyorum zaten benimde sana tavsiyem karin egzersizlerini degistirerek yap vucut agirligini kullan sinav pozisyonunda vucudu duz olucak sekilde bekle ayni sekilde iki yan tarafta ortam musaitse ip atlamani tavsiye edebilirim ve bisey daha sorucam gece uykuda sorun oluyormu
Evet plank, şınav ve barfiks şeker hale geldim bu karın davasından dolayı zaten düzenli yapıyorum onları ama deri sarkması daha fazla aslında birşey kalmadı... yani crunch versiyonları dünya kadar şey oluyo ama işte akarın dünyanın en yavaş ve sabır gerektiren işiymiş ipim var ama 5-10 dk koşu öncesi parkurda atlayabiliyorum yer yok çünkü haftada bi gün outdoor koşuorum gerisi hep salon içinde malesef
Yok ya aslinda okdar degil bu konu hevesini kirmasin sadece fazla kilodan genisleyen derinin tekrar gerginlesmesi biraz zaman alir oda bi kac aydan ibaret yarim dunya gobekten 6 ay gibi surede karin kaslarini cikaran arkadaslarim var ben onlara nazaran biraz daha mideme duskunum sadece bu donem bukadar dikkat ettim ve oldukca iyi yol aldim sadec kucuk detaylar kaldi eminim sen daha iyi durumdasindir
evet haklısın 9 mayısdan beri bi fiil abanmış vaziyetteyim ama eylülden beri çok daha yoğun kardiyo ile beraber yapıyorum her şey zaman ve sabır vazgeçmemekten ibaretmiş, karın kaslarım benimde görünüyo artık öünkü yağ oranım bi kadın atlet kadar nerdeyse 15.6 -tabi 1 ay önceydi- bu ay tekrar ölçtürücem, yani artık kardiyodan ziyade egzersiz önemli benim için sanırım.. ama o da bağımlılık oldu kardiyo yapmayınca spor yapmış sanmıyosun kendini [DOUBLEPOST=1392113398][/DOUBLEPOST]Kickbox u bende öğrenmek istiyorum bu arada haftada 2 gün kickbox dersi var ama biraz daha güçlenmek istiyorum, sağlam kondüsyon gerektirdiği için nefeste sorun yok ama biraz daha güç iyidir olur mu bilmem ama kesin denicem
Evet bende boksta 2 saatin ustune cikamassam kendimi kotu hissediyorum yag oranin baya iyi yolun sonundasin karin egzersizlerini haftada 4 5 gune cikart 2 gun dinlendir dedigim gibi her antreman farkli egzersiz yap aynilari aliskanlik yapiyo adele alisiyo cok bi fayda alamiyosun hareketleri cok hizli yapma mekikte yukari kalk uc saniye bekle ve yavasca geri in buna benzer seyler deneyebilirsin bende senden tavsiyelerini bekliyorum 20 gun sonra sonucuda bakicaz noluck
eskiden evde haftanın 5 günü filan çok varyasyonlu karın egzersizi yapıyodum, ama saloa başlayınca azalttım 3 günden fazla yapmıyorum, evde de barfiksim var orda leg raises filan takılyıorum ama spiningin inanılmaz kol karın-bacak kombinasyonu var hatta en çok sertleştirdi diyeiblirm 50 dk karnını sıkarak yaptığında muhteşem oluyo ve carnitin mucizesiyle, yani bi insan düzenli spor yapıyosa cla ve carnitinden başkasına ihtiyacı yok derim.. termojenikler spor yapmyan ve kilosu fazla olanlara belki bi nebze katkı sağlıyodur, kardiyoda insanın kendi performansının üstüne çıkarak yağ yakması daha iyi tabi yine de ben de kullanıyorum yalan yok yani kafa iptal oluyo iyice inat ettiğin için. bide kg azaldıkça gerçekten enerji harcama da azaldığı için eskiden 50 dk yaktığım kalorileri yakamıyoum haliyle vazgeçmemek ve keyif almaya bakmak lazım bence de artık
Termojenik kullanamya daha once cesaret edemedim simdi zaman kisa diye aldim yoksa kullanmicaktim birazda bilmedigimden sanirim senin bi bayan olarak kullanama sasirmistim ama baya sporla ic icesin baya guzel bi durum tam olark ne yaptigini bilmiyorum ama ilerde fizigini korumak ve zevkli spor yapman icin kick boks tavsiye ederim sana termojenikte sanirim abartilacak bisey degil
valla şöyle söyleyim, hydroxycut elite kullandım: o çok sertti aşırı uykusuzluk sinir yaptı çok çarpıntılıydı. ama animal cuts gayet sakin geçiyo yalnız ztn kaslandığım için inanılmaz damarlanma yapıyo animal çok kötü görünüyo artık çok damarlndırdı, yağ oranı ne kdr düşükse damarlar o kdr çıkıyo öyle söyliyim bide nabzım yüksek ama rahatsız etmiyo diğerindeki gibi.. bir de düzenli spor olduğu için etkisi ne kadar oluyo anlayamıyosun..
evet bence carnitini bırakma sen ve cla yı diyetle birlikte, yağ ornaını biliyomusun biliyosan tekrar ölçtür istediğin yağ oranına düşmeye çalışcaksın artık kilo kaybı bitti yağ kaybı olayı başladı senin durumun için bence, kaslarını koruman da önemli kas kaybı yaşama..