Universal Nutrition Animal Cuts

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 289 52,7%
  • Orta karar

Votes: 205 37,4%
  • Başarısız

Votes: 54 9,9%

• Total voters
    548
Yag oranimi bilmiyorum sadece vucut olculerime bakiyorum bide goruntuye ikisi beraber agir olmazmi kastan kaybetmemek icin protein ve bcaa kullaniyorum ama olcum yaptirmadim hic oyuzden ne bisey bilmiyorum

evet o zaman korkmaya gerek yok ama yine de düzenli yağ-kas ölçümünü bilirsen sana oransal olarak ne kdr azaldığı hakkında fikir verir zaten tanita cihazı %100 doğru ölçüm yapmıo oransal olarak bilmiş olursun bu şekilde tabiiki kastan gitmez kas kazanırsın ama kilo kaybı olarak görme bence artık mevzuyu :)

sen biraz daha bekle derim devam et yarısından itibaren ne kadar damarın varsa görüceksin :) hardcore elit işkence bence hangisi gerçektene tkili bilemioruz çünkü spor yapıoruz, ama benim nabzım hep yüksek normalden kardiyo esnasında.. bana daha iyi gibi geldi animal bide vücut kafeinin dibine vurmuş olduğu içinde rhatsızlık vermiyor olabilir :Dmuscletech bide bunu çıkarmış daha satışa girmemiş bizde :)) http://******/graphics/product_images/pGNC1-16671489t300x300.jpg

Son düzenleme:
Aslinda daha kilo vermek bende istemiyorum yag oranim azalsin yeter ama butun neden musabakaya 71 kiloda giricem hocamin istegi bu oyuzden 70 e dusmek istiyorum bendede cok kucuk bi bas agrisi var ama dedigim gibi yanlis kullandim ve sadece bir paket bundan sonrasina bakicaz ins iyi olur

Bu
evet haklısın 9 mayısdan beri bi fiil abanmış vaziyetteyim ama eylülden beri çok daha yoğun kardiyo ile beraber yapıyorum her şey zaman ve sabır vazgeçmemekten ibaretmiş, karın kaslarım benimde görünüyo artık öünkü yağ oranım bi kadın atlet kadar nerdeyse 15.6 -tabi 1 ay önceydi- bu ay tekrar ölçtürücem, yani artık kardiyodan ziyade egzersiz önemli benim için sanırım.. ama o da bağımlılık oldu kardiyo yapmayınca spor yapmış sanmıyosun kendini :)[DOUBLEPOST=1392113398][/DOUBLEPOST]Kickbox u bende öğrenmek istiyorum bu arada :) haftada 2 gün kickbox dersi var ama biraz daha güçlenmek istiyorum, sağlam kondüsyon gerektirdiği için nefeste sorun yok ama biraz daha güç iyidir :) olur mu bilmem ama kesin denicem :)
Mesajini yeni gordum kesinlikle dene kick boksu iyi bi antronor esliginde cok iyi okursun kikc boksta zaten guclenirsin suanda en yuksek agirlik basan bodycler irta sikler boksor kadar tekme yumruk atamazlar iki guc arasinda baya fark var kesinlikle dene tavsiye ederim[DOUBLEPOST=1392129653][/DOUBLEPOST]Bi nsjda bukadar yazim yanlisi bi ara formdayim yine:D

Iyi yapmissin eyvallah ben yeni basladim ama arkadas butun tecrubelerini paylasti onlarida okumussundur ins ilgilenirsen urun bitince 20 gun sonra bende paylasicam

bana da pek birşey hissettirmedi sadece kardiyoda normalden yüksek nabız sanki.. bende de 2 paket kaldı yani yarın bitiyo ve termojenik defterini kapatıyorum..

Selam arkadaşlar,
Öncelik yazım biraz uzun olduğu için özür dilerim
Bende yıllarca spor salonlarında spor yaptım fakat birçok kez bıraktım.
Şimdi geçen hafta tekrar başladım.
Çalıştığım iş yerinde spor salonu olduğu için oraya gidiyorum akşamları iş çıkışı.
Yağ yakıcı araştırırken bu ürünü buldum ve bu formu buldum. Forumu okudum ama açık olan bir soru var aklımda çalışma programı gibi.
Ben her gün akşam 18:15 de spor başlıyorum ve 19:30 gibi bitiriyorum.
Bu saatler arasında yaptıklarım;
15-20 dk 6.5 - 7 arasında yürüyüş inmeden 5-10 dk 8,5 da koşu.
20+20 ayakları takmadan mekik
20+20 ayakları düz şekilde kaldırmak "L" konumu almak gibi.

25+25 ayakları karna çekme
sağ - sol 1 olmak şartıyla ayakta 100+100 yana eğilme
3+3 dk tivist hareketi

her gün bunları yapıyorum.
Beslenme konusunda çok kurallı değilim ama ekmek hamur işi tatlı yememeye çalışıyorum yada hafta da 1 gün yiyorum.
Sabah kahvaltı 9:00 : kepek ekmeği arasına + peynir + domates + marul
Öğlen yemeğine kadar : 2-3 kağıt bardakta şekersiz çay.
Öğlen 12:00 : Fabrika da çıkan çorba + sulu yemek yada ızgara türü + yoğurt (pilav, makarna, tatlı, türevlerini yemiyorum)
Öğleden sonra 15:00 : 1 tane sade soda içiyorum.
Akşam : 18:15 de spor başlıyorum ve 19:30 da bitirip evime gidiyorum.
Evde olan her hangi yemeği ekmeksiz yiyorum.
son olarak.
03.02.2014 de spor a başladım. 06.01.2014 den beri yukarıdaki şekilde besleniyorum. tabi ki arada kaçırdığım oldu yemek konusunda.
06.01.2014 de 87,2 kg
08.02.2014 de 84,9 kg
Hedef:
01.06.2014 de 75kg
Bu program ile birlikte sizce bu ürünü almam fayda sağlar mı?

Sanırım yanlış konuya yazmışsın arkadaşım başka bi topic e yazmalısın şimdi mazallah hemen şikayet ederler

Aslında yanlış olduğunu düşünmüyorum sadece bu ürünü bu şartlarda kullanmam uygun mu diye tecrübeli kişilerden bilgi almak istedim. Ama yanlış olduğunu düşünen şikayet edecek olan arkadaş şuraya yaz derse forum içinde oraya yazarım ve buradaki yazıyı silerim.
Uyarın için teşekkür ederim.

O baslikta konu varsa orda konusalim kisaca bana gore iyi gitmissin bu sekilde devam et kilo vermen yavaslayinca bi urune basla derim sabahki caylarin yerine iki bardak yesilcay icersen mteblizman hizlanir ben 19.5 kilo verdik ve bu urune basldim ikinci gun bir hafta sonra tekrar sonuc yazarim tabi carnitin kullanmistim o surede

O zaman şöyle söyleyim ben bu tarz şeyleri yağ oranımı maksimum oranda azalttıktan sonra kullanmaya başladım çünkü enerji harcama azaldığı için ne kadar ağır spor yapsam da az kalori yaktığım içindi -tabiiki hedefime ulaşmak için. Bence senin kilon için gerekli değil zaten sen düzenli ve artan performans ta bi kardiyo planı uygularsan hızlıca istediğin hedefe ulaşırsın sadece sabırlı ol :) termojenik bişey de kullanma ama carnitin+cla yı birlikte öneririm eğer diyetine dikkat etmen şartıyla derim :)

O baslikta konu varsa orda konusalim kisaca bana gore iyi gitmissin bu sekilde devam et kilo vermen yavaslayinca bi urune basla derim sabahki caylarin yerine iki bardak yesilcay icersen mteblizman hizlanir ben 19.5 kilo verdik ve bu urune basldim ikinci gun bir hafta sonra tekrar sonuc yazarim tabi carnitin kullanmistim o surede
O zaman şöyle söyleyim ben bu tarz şeyleri yağ oranımı maksimum oranda azalttıktan sonra kullanmaya başladım çünkü enerji harcama azaldığı için ne kadar ağır spor yapsam da az kalori yaktığım içindi -tabiiki hedefime ulaşmak için. Bence senin kilon için gerekli değil zaten sen düzenli ve artan performans ta bi kardiyo planı uygularsan hızlıca istediğin hedefe ulaşırsın sadece sabırlı ol :) termojenik bişey de kullanma ama carnitin+cla yı birlikte öneririm eğer diyetine dikkat etmen şartıyla derim :)

Bilgi için teşekkür ederim. Bu ürün yerine kullanmak istiyorsam L-Carnatine kullanmam daha doğru olur. Bu ürünü istediğim kiloya ulaştığımda yada yaklaştığımda kullansam daha iyi olur.
Yardımınız için teşekkür ederim.

Back
Yukarı