fatih371907
Üye
Yag oranimi bilmiyorum sadece vucut olculerime bakiyorum bide goruntuye ikisi beraber agir olmazmi kastan kaybetmemek icin protein ve bcaa kullaniyorum ama olcum yaptirmadim hic oyuzden ne bisey bilmiyorum
Mesajini yeni gordum kesinlikle dene kick boksu iyi bi antronor esliginde cok iyi okursun kikc boksta zaten guclenirsin suanda en yuksek agirlik basan bodycler irta sikler boksor kadar tekme yumruk atamazlar iki guc arasinda baya fark var kesinlikle dene tavsiye ederim[DOUBLEPOST=1392129653][/DOUBLEPOST]Bi nsjda bukadar yazim yanlisi bi ara formdayim yineevet haklısın 9 mayısdan beri bi fiil abanmış vaziyetteyim ama eylülden beri çok daha yoğun kardiyo ile beraber yapıyorum her şey zaman ve sabır vazgeçmemekten ibaretmiş, karın kaslarım benimde görünüyo artık öünkü yağ oranım bi kadın atlet kadar nerdeyse 15.6 -tabi 1 ay önceydi- bu ay tekrar ölçtürücem, yani artık kardiyodan ziyade egzersiz önemli benim için sanırım.. ama o da bağımlılık oldu kardiyo yapmayınca spor yapmış sanmıyosun kendini[DOUBLEPOST=1392113398][/DOUBLEPOST]Kickbox u bende öğrenmek istiyorum bu arada
haftada 2 gün kickbox dersi var ama biraz daha güçlenmek istiyorum, sağlam kondüsyon gerektirdiği için nefeste sorun yok ama biraz daha güç iyidir
olur mu bilmem ama kesin denicem
![]()
Hevesin kacmadan basla hemen![]()
Sanırım yanlış konuya yazmışsın arkadaşım başka bi topic e yazmalısın şimdi mazallah hemen şikayet ederler
O baslikta konu varsa orda konusalim kisaca bana gore iyi gitmissin bu sekilde devam et kilo vermen yavaslayinca bi urune basla derim sabahki caylarin yerine iki bardak yesilcay icersen mteblizman hizlanir ben 19.5 kilo verdik ve bu urune basldim ikinci gun bir hafta sonra tekrar sonuc yazarim tabi carnitin kullanmistim o surede
O zaman şöyle söyleyim ben bu tarz şeyleri yağ oranımı maksimum oranda azalttıktan sonra kullanmaya başladım çünkü enerji harcama azaldığı için ne kadar ağır spor yapsam da az kalori yaktığım içindi -tabiiki hedefime ulaşmak için. Bence senin kilon için gerekli değil zaten sen düzenli ve artan performans ta bi kardiyo planı uygularsan hızlıca istediğin hedefe ulaşırsın sadece sabırlı oltermojenik bişey de kullanma ama carnitin+cla yı birlikte öneririm eğer diyetine dikkat etmen şartıyla derim
![]()