Merhaba,
ürünü 4 gündür kullanıyorum.
Birkaç arkadaşın daha benimle aynı durumda olduğunu gördüm. Bu besin takviyesi bende ne terleme yaptı, ne enerji verdi... Yağ yakımına katkısını henüz çok yeni olduğundan bilemeyeceğim ancak bütün enerjimi aldı yahu, kolumu kaldırmaya halim yok...
Yukarıda yorum yazan arkadaşımızın 2. numaralı hususuna bir ekleme yapmak istiyorum. Yurtdışında Türkiye gibi Ortadoğu ülkelerini tabir ettikleri Orient Class terimi var. Fiyat olarak daha düşük ve haliyle kalite olarak da daha düşük ürünlerin, -ki bunlar yalnız besin takviyesi değil, aldığımız bir yüz kremi bile dahil - gönderildiği/satın alındığı manasına geliyor... Bunun için sevgili arkadaşlar, bu tarz supplementleri herhalde direkt yurtdışından almak daha güvenilir görünüyor. Elbette ki işe yaramaz ürünleri bize kakalama durumları söz konusu değil ancak ithalatçı firmalareın kendi tercihleri ile bu bölge insanlarının alış gücü hesap ederek daha alt kalite ürünleri satın aldığı aşikar... Eğer etrafınızda ithalat-ihracat işi ile uğraşan bir tanıdığınız varsa size gerekçeleri daha iyi açıklayacaktır. Yoksa suğğlement ithal eden bir firmsya bunu sorsak kati suretle yalanlayacaktır bkz Solgar, GNC...
Bunun haricinde, içinde kafein olan bir ürünün nasıl olup da bende bu derece miskinlik hissi yarattığı konusunda derin şüphelerim var... Normalde, ne kahve ne çay içen bir insan da değilim, anlamadım gitti bu işi... Herneyse 1 kutu bitsin yeniden yorum yazacağım...