Universal Nutrition Animal Cuts

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 289 52,7%
  • Orta karar

Votes: 205 37,4%
  • Başarısız

Votes: 54 9,9%

• Total voters
    548
1. kutunun yarısına geldim ve bıraktım.
Bana gerçekten etki etmedi,tek yaptığı hafif baş ağrısı,terleme ve halsizlik.
Bunu kullandığım günler ne doğru düzgün antreman yapabildim nede adam akıllı cardio yapabildim.
Belki sadece bana etkisi böyle olmuştur.

Günlük yeteri kadar protein aldın mı bu ürünü kullanırken?

Günlük yeteri kadar protein aldın mı bu ürünü kullanırken?
Evet zaten diyetimle beraber kullanmaya çalıştım.Diyetimde kas kaybını en az seviyede tutmak için protein ağırlıklıydı.
Ürünü almadan önce çok iyi yorumlar okudum,yurt dışında yaşıyorum belki benim aldığım ürün de bir sıkıntı vardır diye düşünüyorum.

Lütfen yardimci olun. Bugun ****** diye bi siteden animal cuts aldim fakat urunun icinde ki haplar rengarenk degil. Saydam şekilde içi gözüküyor. Kahverengi ve açık hardal renginde hapların hepsi. Birde kutu nun üzerinde supplement packs yaziyor. Urun sahtemidir sizce.[DOUBLEPOST=1389202728][/DOUBLEPOST]2.resim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    126,2 KB · Görüntüleme: 577
  • image.jpg
    image.jpg
    130,3 KB · Görüntüleme: 658
Lütfen yardimci olun. Bugun ****** diye bi siteden animal cuts aldim fakat urunun icinde ki haplar rengarenk degil. Saydam şekilde içi gözüküyor. Kahverengi ve açık hardal renginde hapların hepsi. Birde kutu nun üzerinde supplement packs yaziyor. Urun sahtemidir sizce.[DOUBLEPOST=1389202728][/DOUBLEPOST]2.resim
Ürünün içindekiler mavi,kırmızı,beyaz vs.. olması lazım.Aldığınız ürün çok büyük ihtimal sahte.

Valla bende oyle yorumladim fakat site buyuk site. Faturada kesmişler. Acaba yeni urunler boyle mi?
Sizin renk deki animal cuts,renkli olan formülden bir önceki supplement diye geçiyor.
Bu yabancı sitede de sizin gibi bu konuda sorun yaşayanlar olmuş: Animal Cuts Pills. Are these how they look? (pics inside) - Bodybuilding.com Forums
Sahte olmayabilir,en doğru seçenek dağıtımı yapan yer veya daha güvenilir bi yerle iletişime geçmek gibi duruyor.

Merhaba Emre Günes, bilmeniz gereken iki husus var ki;
1.Olarak ; ürününüzün kapağının üzerinde ekstra bir yapıştırma daha olmalıydı, onun üzerinde de bu ürünün Türkiye için özel üretildiğini ve renklendirici kullanılmadığını ayrıca sığır jelatini kullanıldığını yazması gerekiyordu.
2.olarak; ürününüz orjinal fakat Türkiye için özel böyle bir üretim yapılmış, acaba orjinalinden farkları ne diye düşünmeden edemiyor insan....
İyi günler.

Merhaba,
ürünü 4 gündür kullanıyorum.
Birkaç arkadaşın daha benimle aynı durumda olduğunu gördüm. Bu besin takviyesi bende ne terleme yaptı, ne enerji verdi... Yağ yakımına katkısını henüz çok yeni olduğundan bilemeyeceğim ancak bütün enerjimi aldı yahu, kolumu kaldırmaya halim yok...

Yukarıda yorum yazan arkadaşımızın 2. numaralı hususuna bir ekleme yapmak istiyorum. Yurtdışında Türkiye gibi Ortadoğu ülkelerini tabir ettikleri Orient Class terimi var. Fiyat olarak daha düşük ve haliyle kalite olarak da daha düşük ürünlerin, -ki bunlar yalnız besin takviyesi değil, aldığımız bir yüz kremi bile dahil - gönderildiği/satın alındığı manasına geliyor... Bunun için sevgili arkadaşlar, bu tarz supplementleri herhalde direkt yurtdışından almak daha güvenilir görünüyor. Elbette ki işe yaramaz ürünleri bize kakalama durumları söz konusu değil ancak ithalatçı firmalareın kendi tercihleri ile bu bölge insanlarının alış gücü hesap ederek daha alt kalite ürünleri satın aldığı aşikar... Eğer etrafınızda ithalat-ihracat işi ile uğraşan bir tanıdığınız varsa size gerekçeleri daha iyi açıklayacaktır. Yoksa suğğlement ithal eden bir firmsya bunu sorsak kati suretle yalanlayacaktır bkz Solgar, GNC...

Bunun haricinde, içinde kafein olan bir ürünün nasıl olup da bende bu derece miskinlik hissi yarattığı konusunda derin şüphelerim var... Normalde, ne kahve ne çay içen bir insan da değilim, anlamadım gitti bu işi... Herneyse 1 kutu bitsin yeniden yorum yazacağım...

Bu arada, ben esasında bu ürünü herkes enerji veriyor dediği için kullanmaya karar vermiştim, yoksa halihazırda zaten ince yapılıyım, ekstra yağ yakayım durumum yoktu... Birde yazarken harfler birbirine karışmış kusura bakmayın...

Herkes animal cuts ı kardiyo yaparak kullanmış. Ben sadece ağırlık çalışması yapıyorum.
Acaba süper set uygulayarak ve beslenmemi düzenliyerek üründen verim alabilirmiyim?
sadece özellikle karın bölgemde az bir yağ yakımı benim için yeterli
boy:1.74 kilo 78

yaz aylarında kullanıp etkisini görmüştüm 136 tl ya almıştım ozaman şimdi bir bakim dedim 155 olmuş bu euro uçtu gitdi ne olacak bizim halimiz o_O

geçtiğimiz yaz stoklardan bitmeden önce almıştım,hap miktarı çok fazla tek seferde yutmak zor oluyor,1kutu kullandım,bende en iyi etkiyi hydroxycur hardcore kırmızı kapsül yaptı çok memnun kaldım

Merhaba bende sipariş vermiştim ve elime ulaştı şuan benim animal cutsda aynı sizinki gibi haplar rengarenk değil saydam direk Türkiye distribütöründen aldım sahte ürün
olduğunu düşünmüyorum sanırım bu şekilde artık yapıyor universal firması ayrıca üzerinde günde 1 paket 7.5mg 500ml su ile alınız diyor ama herkes sabah ve akşam aç karnına 2 paket alın diyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba iyi günler ...

Gerekli bilgilere ulaştım hem üniversal yetkilileri ile hemde Türkiye distribütör'ü ile görüştüm renksiz animal cuts'lar orjinal Bakanlık haplarda boya istemiyor ve adamlarda şeffaf yapıyorlar bir kaç ülke daha bu şekilde alıyor kullanım konusu ise günde 1 paket sabah aç karnına en az 500ml su ile olucak şekilde iyi günler

Öncelikle iyi günler ,
Ben 17 yaşındayım foruma yeni üye oldum aklıma çok takılan bir konu hakkında soru sormak istiyorum . Öncelikle boyum 1.77 kilom 90 araştırmalar sonucu animal cuts'ta karar kıldım ve şu 2 gündür kullanıyorum antreman önce 1 paket alarak. spora başlayalı 4 ay oldu ve 9 kilo verdim L-carnitine kullanarak . Fakat bu anmal cuts y an etkileri nelerdir ? 17 yaşında olduğum için zararlı olacağını düşünüyor musunuz ? Yardımcı olursanız sevinirim ...

Ya afedersiniz ama millet kafasından sıkıyor kullanımı hakkında.
Ambalaj üzeri orjinal metin.
Directions For Animal Cuts:
Take two Animal Cuts packs everyday for three consecutive weeks. Follow a cycle consisting of three weeks on and one week off. After your one week off cycle, you can repeat another three week on cycle until you reach your goals. Take on an empty stomach.

Meali,
Üç hafta boyunca günde iki paket alınır. Üç hafta kullanıp bir hafta ara verilir. Bir hafta ara verdikten sonra tekrar bir kutu kullanabilirsiniz üç haftalık şekilde. Boş mideye alınız.

Yani,
Sabah kalktın ve bol su ile beraber bir paketini yırtıp içtin. İlk paketi aldıktan sonra 4-6 saat arası bir süre geçtikten sonra ikinci paketini alacaksın.

anmcuts1.JPG
anmcutts2.jpg
anmcutts3.jpg
[DOUBLEPOST=1391175806][/DOUBLEPOST]Herkes canı nasıl isterse öyle kullansın o zaman suppementin üzerinde yazanların bir anlamı yok herhalde ...

Back
Yukarı