Universal Nutrition Animal Cuts

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 289 52,7%
  • Orta karar

Votes: 205 37,4%
  • Başarısız

Votes: 54 9,9%

• Total voters
    548
30 Yaşındayım. Çok faydasını gördüm. 3 aylık bir diyet programımdan sonra geçte olsa tavsiye üzerine bunu aldım. 30 yıldır ilk kez abs lerim ben daha ölmedim deyip görünmeye başladı :)

tek kelime ile yağ yakımı için spor yapan herkesin kullanması gereken bir ürün . üstüne ürün tanımam . kendi deneyimlerimden yola çıkarak bu kanıya vardım . yağların vücudunuzdan gittiğini 3. günden 4. günden itibaren hissedebiliyorsunuz ;)

arkadaşlar kilomdan memnunum fakat bel bölgemde yağlanma var bu ürünü kilo vermeden bel bölgesinde yağ yakımı için kullanmak doğru olur mu bir etkisini görebilir miyim

Cuts'u yıllar önce kullanmıştım. O zaman bir diyet filan söz konusu değildi. Sabahları açık havada koşardım öğleden sonralarıda ağırlık antremanı ve 20 dk lık bir cardio yapardım. O dönemden hatırlıyorum, markanın vaad ettiği aşırı terleme filan gerçekleşmemişti. 1 kutu kullanmıştım. Ve off günlerde paket kullanmıyordum. Sadece antrenman günlerimde kullanıyordum. Ve 6-7 kg civarı bir kilo kaybı yaşamıştım. Bu yıl bu eski dostuma geri döneceğim. Tabi stoklara girerse yada yurt dışından getirebilirsem. Bence ''aşırı terleme, enerji artışı'' gibi vaatleri beklemek yerine kutu sonunda ölçüler ve kilo kayıplarını dikkate almakta yarar var.

Buradan forum sponsoruna sesleniyorum, bu işte sanırım sizin de ihmaliniz var. En çok aranan ürün, bir şekilde stoklarınızda olmalıydı. Diğer yerlerde de yok evet ama sizi farklı tutuyorum bu hususta. Saygılar.

XT910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben yurtdışından getirttim.ama arada sırada gittigidiyora bakın bazı satıcılar arada satıyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

supplementler.com da maalesef animal serisinin ürünleri yok. Ne zaman baksam stoklarda yok yazıyor. Satmayacaksanız niye ürünleri sergiliyorsunuz? Bir tek Animal Pak var...

Kış aylarinda herkez bulk doneminde oldugu icin gelmiyor diye biliyorum.son kullanma tarihleri kısa satilmayinca elde kalıyor bu urunler.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

1. kutunun yarısına geldim ve bıraktım.
Bana gerçekten etki etmedi,tek yaptığı hafif baş ağrısı,terleme ve halsizlik.
Bunu kullandığım günler ne doğru düzgün antreman yapabildim nede adam akıllı cardio yapabildim.
Belki sadece bana etkisi böyle olmuştur.

Back
Yukarı