Triceps sorunu

Arkadaşlar ya ciddi bi triceps sorunu yaşıyorum antremanlarımı nizami düzgün yapıyorum ancak istediğim gibi büyümüyor antrmandan sonra hemen sönüyoe sanki ve sol kolum sağ koluma göre daha cok gelişiyor arka kolda ne yapmalıyım bi yardımcı olun programım
French triceps
Lat machine triceps
Lying triceps

Bunun dışında bana sağlam arka kol programı önerebilirmisiniz cidden psikolojimi bozan bi sorun bu arka kol(3.ayım sporda)

Reverse pushdown, pushdown ve rope pushdown bu hareketleri bi deneyin.french triceps kalsin digerlerini degistirip deneyebilirsiniz bu yazdigim hareketlerden verim aldim.dogru yapmaya ozen gosterin ozellikle arka kolda hareketi nizami yapmak cok onemli bence dirsek vucuda bitisik ve hissedin mutlaka pushdownda mesela goguse kadar kaldirin indiriyosunuz cablee da indirdiginizde biraz bekleyin sıkın arka kolu

Her hareket nizami bi şekilde yapıyorum dediklerinizide ekliycem programıma. Ama dediğim gibi ya hiç ağrı acı en ufak bişey yok antremandan sonra sönüyolar tamamen bildiğin. Konu haklında başka yorum yapmak isteyenleride dinlemek istiyorum arkadaşlar neden olabilir

Iyi de kardesim buyumuyodan kastin kaa gelisimi mi yoksa antrenman sirasindaki pump etkisinden mi memnun degilsin eger kas gelisimiyse bu isin büyük bir kısmı beslenme

Dips yap bence arka kolu ve gögüsü iyi çalıştıran hareketlerden parelel olanını yap

Arkadaşlar ya ciddi bi triceps sorunu yaşıyorum antremanlarımı nizami düzgün yapıyorum ancak istediğim gibi büyümüyor antrmandan sonra hemen sönüyoe sanki ve sol kolum sağ koluma göre daha cok gelişiyor arka kolda ne yapmalıyım bi yardımcı olun programım
French triceps
Lat machine triceps
Lying triceps

Bunun dışında bana sağlam arka kol programı önerebilirmisiniz cidden psikolojimi bozan bi sorun bu arka kol(3.ayım sporda)

Merhaba,

Öncelikle belirtmem gereken genel kural; beslenmenizin kas gelişimine etkisidir... Fakat şöyle bir durum varsa diğer bölgelerim gelişiyor, beslenmem gayet yerinde diyorsanız programınıza şu egzersizleri eklemenizi önerebilirim..
  • close grip bench triceps.. compound bir harekettir. Triceps kaslarına gereken baskıyı ve ihtiyaç olan fazla kilolara rahatça girebileceğiniz bir harekettir. Partner yardımıyla iyi bir performans sağlarsınız..
  • skullcrushers.. izolation bir harekettir.
  • Reseve pushdown veya rope pushdown.. tricepsin middle part bölümünü etkileyen hareketlerdir.
  • son olarak pushdown..
Setlerinizi 3-10/12, 12/10/8 yada 12/10/10/8 şeklinde düzenleyebilirsiniz.. Bu durumda fitness geçmişinize göre değişir zorluk dereceleri farklıdır..

Yorumlar için teşekkürler beslenme düzenim de normal dikkat ediyorum aksatmam hiç karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum kilo almak içinde dediklerinizi deniycem umarım faydası olur cünkü cok sıkıntı çektiğim bi konu

Son olarak bu program hakkında ne düşünüyorsunuz sıralama nasıl olmalı szce
French triceps
Overhead barbell triceps extension
Reverse grip triceps pushdown
Close grip barbell bench press
İncline barbell triceps extension

Yorumlar için teşekkürler beslenme düzenim de normal dikkat ediyorum aksatmam hiç karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum kilo almak içinde dediklerinizi deniycem umarım faydası olur cünkü cok sıkıntı çektiğim bi konu

Son olarak bu program hakkında ne düşünüyorsunuz sıralama nasıl olmalı szce
French triceps
Overhead barbell triceps extension
Reverse grip triceps pushdown
Close grip barbell bench press
İncline barbell triceps extension

Çok fazla tıraşlaman gerekir küçük bir kas için 2 3 egzersiz yeterli..

bench dips triceps için harika bir harekettir üzerine bar plağı alıp yapmak gerekir bunun dışında dar tutuş bench press ve lying triceps extensionda mucize arka kol egzersizidir

Back
Yukarı