Kardeşim yanlış anlama sakın ama, kolları 45 cm yapmışsında 2 hareketten memnun kalmışsın gibi konuşuyorsun.Biceps 2 hareket triceps 2 hareket giriyorum triceps
1 set push down 7-14-21 (7 alt 7 ust 7 tame)
1 drop set tukenis
Lying triceps extencion 3x8
Kardeşim yanlış anlama sakın ama, kolları 45 cm yapmışsında 2 hareketten memnun kalmışsın gibi konuşuyorsun.
Gelelim genel olarak konumuza
2 hareket yetmez, haftada 2 gün çalıştırılıyorsa bir bölge, en mantıklısı bana göre 5 günde bir, 3 hareket toplamda 11-12 set idealdir. Dinlenme süresi ne kadar uzarsa hareket sayısı arttırılmalı. Örneğin pazartesi den pazartesi'ye kol çalışan bir adama 3 hareket yaptırmak, yada 2 hareket yaptırmak akıl işi olmaz gibi geliyor bana.
Valla kardesim bu sporda kas buyumesi hakkinda bircok bilimsel bilgi olsada genetik olarak degisiyor bence ben 28 kolla basladim suan 34.5 5 ayda bukadar gelistirdim . 2 harekette tricepsimi oldurecek kadsr yoruyorum benim icin yeterli.gorusune saygim var dedigim gibi bu sporda herkezin dovrusu farkli arkadasta ondan sormus herkezeKardeşim yanlış anlama sakın ama, kolları 45 cm yapmışsında 2 hareketten memnun kalmışsın gibi konuşuyorsun.
Gelelim genel olarak konumuza
2 hareket yetmez, haftada 2 gün çalıştırılıyorsa bir bölge, en mantıklısı bana göre 5 günde bir, 3 hareket toplamda 11-12 set idealdir. Dinlenme süresi ne kadar uzarsa hareket sayısı arttırılmalı. Örneğin pazartesi den pazartesi'ye kol çalışan bir adama 3 hareket yaptırmak, yada 2 hareket yaptırmak akıl işi olmaz gibi geliyor bana.
Sana. Katiliyorum olimpiyada okadar derecesi var dennis wolfun adam super yavas 3 set push downla tricepsi 2 yil calistirmisben %6 yağ oranında 43 cm kol yaptım.hareket sayısının,veya set sayısının kası doğru orantılı olarak büyüteceğini düşünüyorsan seni biraz elinde sözlük,ingilizce forumlara akmaya davet ediyorum.mesela bodybuilding.com'daki drew baye röportajları güzel bir başlangıç olabilir.
tek hareket giriyorum son 1 yıldır.böyle gerzekçe volume sistemlere kanmayın artık.ego tatmininden,vücudunuzu yormaktan başka işe yaramaz.hiçbiriniz olympia'ya hazırlanmıyorsunuz.o kadar izole ve şekil verici harekete gerek yok.triceps pressdown 8 tekrar giriyorum ve bitiyor 2 set.4 saniye indiriyorum,2 saniye lock out,4 saniye kaldırma.momentum yok,swinging yok.tamamen kas üzerine kurulu bir sistem.ağırlığı 5.tekrardan sonra yardım alacağınız bir ağırlık seçin,acıya katlanın ve sonucu görün.12 sette aldığın etkiyi 2 sette alırsın.müsabık sporcu olsan long head kısa kaldı,medial head az büyüdü dersin ama plaj vücutçususunuz hepiniz.izolasyona şu aşamaada fazla da gerek yok.ben 1 hareket giriyorum,ve muhteşem etki alıyorum.isteyen dener.
Triceps isminden de anlaşıldığı gibi 3 bölgeye ayrılır, biceps gibi tek kas grubu olsaydı tek hareket olur mu olmaz mı tartışılabilirdi. Hiç bir harekette 3 bölgeye eşit ağırlıkta yük bindiremezsiniz. Anket sonuçlarında 4+ yapan arkadaşlarımız var bunlar şaka yapmıyor size herhalde
Beslenmesi iyi olan birisi kilosu müsaitse 4 hareketi kaldırır, gelişimi de hızlanır 1 harekette varsa bu işi yapan, O arkadaşa madalya verilmesi lazım 1 harekette triceps yaptım diye,
Kaslar şaşırtılınca gelişim sağlanır triceps antremanında 8 set push down yapıp bitirmekle olmaz.
compound movement diye bir şeyi duymadığını tahmin ediyorum.neyse olur bunlar,öğretmek bizim görevimiz sonuçta buraya üye olduysak..
Katiliyorum.Triceps isminden de anlaşıldığı gibi 3 bölgeye ayrılır, biceps gibi tek kas grubu olsaydı tek hareket olur mu olmaz mı tartışılabilirdi. Hiç bir harekette 3 bölgeye eşit ağırlıkta yük bindiremezsiniz. Anket sonuçlarında 4+ yapan arkadaşlarımız var bunlar şaka yapmıyor size herhalde
Beslenmesi iyi olan birisi kilosu müsaitse 4 hareketi kaldırır, gelişimi de hızlanır 1 harekette varsa bu işi yapan, O arkadaşa madalya verilmesi lazım 1 harekette triceps yaptım diye,
Kaslar şaşırtılınca gelişim sağlanır triceps antremanında 8 set push down yapıp bitirmekle olmaz.