Triceps için Kaç hareket yapıyorsunuz

Triceps için kaç hareket yapıyorsunuz

• 3

Votes: 38 51,4%
  • 4

Votes: 30 40,5%
  • 5

Votes: 4 5,4%
  • 5+

Votes: 2 2,7%

• Total voters
    74
haftada 1 giriyorum
son antreman düzenim:
1-triceps dips 3*15 ağırlıklı
2- push down 4 set*12
3- tek kol tricpes cable ex. + dumbel tek kol ex süper ikili set 3*8

2-3 gün tricepslerimi ağırıtıyor yanlız dropseti 1 ay dan uzun devam ettirmiyorum drop lu antreman ayım bittiği zaman
komple pramite geçiyorum
Peki kollar ağrırken idman yapıyormusun.Örneğin bende arka kol çalıştım ve ağrı var kasın çalıştığına dair.Göğüs çalışmam gerek ama ağrı var diye çalışıp çalışmamakta kararsızım.

arkadailar adam 1 hareket giriyorum demiş ve spor geçmişi ortada surda 2 hareket giriyorum deyince doğradınız resmen! bu spor insan vücudunu ilgilendiriyor biz araba değiliz 100 km 5.8 Lt yakar diyelim makine değiliz bazı adam 10 hareket girer bazı adam 1 tamamen genetiğe bağlı birşey bu bu sporu yapıpta bunları bilmemek helede forumda vakit geçirip bunları bilememek CAHİLLİK! bu tarz soruları çok saçma ve gereksiz buluyorum bu arkadaş hareket sayısı yerine triceps antremanlarımızı paylaşmamızı isteyebilirdi herneyse herkeze iyi sporlar[DOUBLEPOST=1395310415][/DOUBLEPOST]
Bende haftada sadece cuma günleri triceps çalışıyorum yani haftada 1 gün 4 hareket giriyorum 3 set ve her sette 15-12 tekrar yapıyorum.Arka kollarım çok fazla yanmıyor eskisi gibi onun için bu anketi açtım ve görüşleriniz benim için gerçekten önemli.Burda yazılanlara bakarak triceps çalışmamı 3 harekete indirdim ama şuan da hangi 3 hareketi yapacağımı tam bilemedim :)
kardeşim bence en iyi hissettiğin hareketlere yer vermelisin eger arka kolda hacim istiyorsan BENCH DİPSİ oneririm tekrar sayılarınıda kendin belirlemelisin; örneğin ben çok yüksek ağırlıklada girsem 6-10 tekrar aralığında hiç hissedemiyorum bu yüzden set ve tekrar sayılarını artırıp pump etkisini hissetmek istiyorum iyi sporlar

Push down piramit 12-10-8-6
Ana triceps ayni
Fransiz
Toplam uc egzersiz sirt gunu ikinci bolge olarak giriyorum

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Haftada bir gün biceps ile birlikte süperset, 3 hareket

skullcrusher 4 set
triceps dips 3 set
pushdown 4 set, kol bitene kadar.

3 hareket 3 er set girdiysen yeterli.fazlasina da gerek yok

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vay be 2 sene gecmiş aradan şimdi 4 hareket biceps 4 hareket triceps 2 harekette ön kol bölgesi için giriyorum[emoji3]

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vay be 2 sene gecmiş aradan şimdi 4 hareket biceps 4 hareket triceps 2 harekette ön kol bölgesi için giriyorum[emoji3]

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iki sene gecmis.ben farketmedim e artik ne calisacagini ne yapacagini cozmussunuzdur :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alna press 4/8 ( dar tut )
Push Down 4*8 ( dar tut )
Halat 3*10 aşağıya kadar inidirp aşağıda açıyosun ant sonrası bana yazıyosunuz ne hissettiğinizi

Triceps (kol kası) bölgesine girdiği için küçük kas grubuna girer. Bunun için de fazla yüklenmemen gerek büyük kas gruplarına göre o yüzden 3-4 yeterlidir. Ben zamanında 8-10 tane de yaptım. Ancak bilgi sahibi olmadığım (ne kadar çalışırsam o kadar kas) düşüncesine sahip olduğuım zamanlardı. Ancak 4 yeterlidir. 3'te olabilir.

Back
Yukarı