Tavuk Göğsü

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haxcı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Haxcı

Üye
Arkadaşlar günde 500 gr tavuk göğsü yemek çoğu sporcunun yaptığı bir şey ama merak ettiğim bikaç şey var.Şimdi haşlandığı halde mi 500 gr olucak yoksa haşlanmadan mı.Ben haşlanmadan alıyorum 500 gr haşlayınca düşüyo 250-260 grma.Besin değerleri düşüyor mudur ? Yani yaptığım doğru mu yoksa haşlandığı halde mi 500 gr olucak.
 

Peki hacı bir şey daha sorucam.Ben 2 gün balık yiyorum.450 gr çipura yiyorum 200 gr et çıkıyor.Toplamda 40 gr protein.Bu bana yetmez diye 100-120 gr lor peynir eklemeyi düşünüyorum.Şimdi 100 gr lorda 15 gr protein vrmış.100 gr göğüste de 20 gr protein var.Yani ha göğüs ha lor yemem farkeder mi ? İkiside hayvansal protein mi ? Protein deyince akla hemen kırmızı et,göğüs,balık geliyor lor peynirinide bu kategoriye alabilir miyiz ?


Uyarı:

Üslubunuza dikkat ediniz. Hacı, hoca, usta gibi tabirlerde bulunmayınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı