Tavsiyelerinizi bekliyorum...

abilerim kardeşlerim ve hocalarım
öncelikle yasım 23 daha önce uzun süre kickbox ve sayokan yaptım
bunların yanında futbol takımında oynadım...ve bir kaç ay body sporuyla ilgilendim
2 sene önce sporu bıraktım ve bu haldeyim..
boy:1.82
kilo:72
sağ kol:31
sol kol:30
omuz:110
göğüs:88
bel:85(göbek çok fazla özellikle alt kısım üst oblikler kendimi sıktıgımda belli oluyor..)

10 kg bar ağırlıgı dahil 4 set 8 tekrar dumbell preacher curls ve diğer biceps hareketlerini rahat yapıyorum

yaklasık 30 -35 arasında sınav çekiyorum (yavas ve hızlı çekmeme göre değişiyor)

8 barfiks çekebiliyorum nizami

salona gitme imkanım yok çok uzak

evimde

toplam plaka ağırlıgı 22 kg (15-20 gün içerisinde 20 kilo kadar daa alabilirm)
1 adet 120 lik bar
2 adet dumbel barı var

yeni başlıyor sayılmam yadi daha doğrusu alt yapım var
forumda yeni başlayanlara programlar vermişsiniz hocam ama benim benim alt yapım oldugu için karar veremedim
resimler aşağıda sizden daha çok hacim için değilde (hem güç hem haçim yani orantılı) bir çalışma sistemi istiyorum yardımcı olursanız

sabırlıyımdır acıya dayanırım
haftada 2 sefer idman yapabilrim
sürekli evde oldugumdan (çalışmıyorum) vucüd kendini kolay toplar diye düşünüyorum..

şimdiden teşekkürler..

önden normal duruş

b36578e3.jpg

2. önden kollar havada

3da1ae24.jpg

3.arkadan sırt

817e86b8.jpg

4. sağ kol sıkılı

a5e94aec.jpg

5. sol kol sıkılı

d8ccc384.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:16 ----------

ayrıca bir haftadır günlük 15-20 dk kosuyorum
şınav mekik barfiks çekiyorum yani hamlıgımı atmıs durumdayım..
hatta 1 hafta öncesine göre enerji patlması hissediyorum :) sanırım vucüd da bunu istiyormus 1 haftada bile kaslar sekil almaya başladı..(resimler 1 hafta önceki resimler yenileri çekmedim ama bir haftada bile fark etmeye başladım :)

JanKAYA 1. 2 yıl ara çok uzun onun için bu işe sıfırdan başlamalısın. Forumda evde yapılabilicek güzel programlar var bunlardan birini uygulayabilirsin. 2. olarak haftada 2 günlük idman ile pek bi sonuç alamazson haftada 3-4 gün spor yapman gerekir. Beslenmene dikkat et programlarını aksatma şimdilik bunlar sana yeterli olacakıtr.

beach boy cevapın için teşekkürler...
öncelikle 10 kg ya kadar rahat basıyorum biceps de
yani pek bi düşüş yok sanırım .. :)
ikinci olarakda 2 gün yazmısım benim hatam demek istediğim mesela 1. gün omuz kol 2. sırt kanat 3. vs yani 3gün x2 idman yapabilirm dedim bunun bir zararı olurmu

hacim lazım sonrqası gelir zaten :) ama görüntü herşey degil yani kaslı kaslı adamlar çok basıyor diye bir kural yok öenmli olan basabilgin güçtür.

Back
Yukarı