Survivor Hasan

bu -çok aferdesiniz ama- "hayvanı" sevmiyorum.
akşam antrenmandan döndüm biraz kırgınlık ve yorgunluk vardı.geçtim tv karşısına tatlı tatlı uyuyordum daha doğrusu yeni dalmıştım evde çıt yoktu sadece televizyonun sesi ama alışmıştım o sese de.tam böyle dalıyordum bu -çok afedersiniz yine- "öküzün" sesiyle sıçradım.yukarda beachboyy'un verdiği videodaki oyun televizyondaydı ve öööeeaaaağğğhhhh diye bi sesle sıçradım.koltuktan.demem o ki sevmiyorum bu herifi :D

o degilde ilk gördügümde gercekten garipsemiştim böyle insan mı olur falan diye izledikce kanım kaynadı adama cok mutavazi bi insan tipi gibi degil

dün hasan hakkında acayip bi haber okudum adam best modelde Türkiye ve dünya ikincisi olmuş. http://www.haberturk.com/medya/haber/741815-kenan-star-oldu-hasan-gonullu-video

images

hasan abiiiii ben de seni destekliyorum...
bu arada hasan 38 yaşındaymış ama hiç göstermiyor

Namıdiğer CAMOKA :D arkadaş adam Bir Zamanlar Osmanlıda, Karaoğlanda oynamış. Yandım Ali'de küçük bir rol verilmiş kendisine. Ayrıca Best Model 1997 de Kenan İmirzalıoğlunun 1. olduğu yarışmada kendisi 2. olmuştur. Hatta puanları eşittir fakat bir nevi "torpil" ile Kenan 1. gelmiştir. Abimiz baya ünlü :D

Back
Yukarı