Survivor Hasan

Tipi tam şey Hasana benzıyor anlayın , ama bir iki kere izledım survivordaki hal tavırlarını hıcde oyle bır adam değil baya düzgün mütevazı bır ınsan. :)

Pederle yarım yarım saat bunun kavgasını yaptık geçen o diyo bunu anadolu ateşinden tanıyorum , ben dıyorum ya değil o bu türkiş çakma smackdownda oynuodu.

Meğersem 2side aynı adammış :) Bu arada Hayvan gibi boy minnacık kafa adam resmen dev gibi duruyor , vucududa iyi bence. Ayrıca merak ederim kac haftadır adamın kafasında saç çıkmıyor genetikmi yoksa arkada berbermi var ulan ?

Turkısh Power çocuklar için iyi ama büyükler için değil zaten kendileride çocuklar için yapıldığını söylemişlerdi 1-2 kez Smackdown nun yerini hiç tutamaz zaten o bir gerçek ama amerikan güreşini çok severim Hulk Hogan Goldberg Undertaker bunlar harika güreşçilerdi arasıra maçlarını internetten seyrediyorum

bu adamın survivorda saçı hala kel ise, ben bu yarışmadan şüphelenirim arkadaş. günlerdir o saç biraz bile uzamaz mı yahu.

hadi adam kel olsun diyelim ama kızlar aylarca adada kalıyor o kaşlar hala nasıl o kadar düzgün yada kirli sakal sahibi erkekler o sakalları nasıl belli seviyede tutuyor tartışmak lazım

• Like
Reactions: Azi
yalnız adam yarışmanın sonunda 20 kilo vermiş olur heralde. tabi kamera arkasında gizli gizli beslemezlerse. ki mesleğinin de vücudu üzerine kurulu olduğunu düşünürsek bence çok yanlış yerde.

bu adamın survivorda saçı hala kel ise, ben bu yarışmadan şüphelenirim arkadaş. günlerdir o saç biraz bile uzamaz mı yahu.

hocam bende bu soruyu merak ediyodum bugün açıkladılar adama ustura vermişler saçını kessin diye. ama kuru kuru da o kafa traş olmaz :D yinede survivor ruhuna aykırı vermemeleri lazım.

survivor hasan 'ı amerikan güreşinde görünce aklıma direk dwyane johnson geldi ; fiziği onun kadar olmasa da onun Türk versiyonu olabilir :D

hocam tam bi azman ya bu nası bi adam :D o nası böğürme öyle :D

Hayır yıllar önce flash da bi amerikan güreşi vardı bam bam goldbergn olduğu güreş :)

o harbiden gerçekti ya bir kere bu goldberg kafasını dolaba vura vura alnını patlatmıştı :D

normal amerikan güreşide çok saçma zaten kim izliyo o programları merak ediyorum. adamların birbirine vurmadığı alenen belli :D saçmalıktan ibaret yani.

Back
Yukarı