Survivor Allstar 2015

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de garipsediğim bir konudur; turabi gibi bir karakterin halkımız tarafından benimsenip, rağbet görmesi... Ya insanımız saf, temiz kalpli, hal hareketlerini iyiye yoruyor, ya da turabi gibi düşünüyor. Umarım ilk tahminimdeki gibidir. Yoksa gönüllüler takımında sms atılacaksa, bu kişi erkeklerden hasan kadınlardan ise özlemdir. Bu açık ve net.

Takip edenler bilir, bunun gibi bir de ütopya adlı yarışmada semih tipi var. Millet 'semih, semih' diye ölüyor. Herif 'adamlık' a tepki olarak dünyaya gelmiş ama yarışmanın en popüleri durumunda.
Özlemde aynı şekilde oldukça sakin, onu o kiloyla görünce hiç bi yarışmayı kazanamaz falan diye düşünmüştüm ama yanılmışım iyide yarışıyor yani o kilosuna rağmen.. Ve ne zaman onu ekranda görsem hep gülüyor tebessüm ediyor oldukça pozitif ve sakin biri.. Yarışmalardada çoğu kişiden daha az acıyor kendine lap diye atıyor kendini.. çıtkırıldım değil çoğu kızın aksine..

Özlem için..

Senelerce takip ettiğim survivor da 'ben aç değilim zaten sen ye' diyen tek insan evladı. Bu onun karakterini ortaya koyan önemli bir gösterge.

Semih i de severim :D sanırım ben herzaman dark side ı destekliyorum
Semih'in nesini seviyorsun? Ben onun kadar kansız ve gurursuz insan görmedim. Herşeyden algı yönetimi yapmaya çalışıyor, o kadar boş biri. Bir yeteneği bir vasfı yok. Sinsilik dışında...
Herkesi suçluyor kanıt yok ama hep kendi ve kendi gibiler iyi.
Orada Serkan'ı destekliyorum adam gibi adamdır Serkan. Hemde milli sporcumuz.

I believe in Fitness

Guzel program zevkle izlerim ,,
Turabi de tuzu biberi :)
Ben severim keratiyi ;)
Yalniz sahra konusmaya ciktimi Tv yi zaplamamak icin kendimi zor turarim,
Bazi arkadaslar nasil Turabiye kil oliyorsa ben de sahra yi cok antipatik buliyorum Merve aydin da ayni duruma dogru gidiyor.

Bu arada survivor un bu haftaki sms sıralamasında hilmicem 1. olmuştu, beni şaşırtan bu değil tabi, Özlem'in 2. oluşu ben çok mutlu etti :) işte sıralama
10.Bozok
9.Taner
8.Nadya
7.Seda
6.Sahra
5.Hasan
4.Begüm
3.Turabi
2.Özlem
1.Hilmicem

Turabla nın elenmesi gerekiyor. Gecen sene berna sahra nin eline vurdu diye diskalifiye edilmişti. Gidip bide en efendi adama yapiyor. Umarım reyting kaygisiyla gecistirilmez. Başta Hasan ve Hilmicem i destekliyorum demiştim ama Hilmicemde ablanin yancisi oldu iyice. Erkeklerde Hasan , kızlarda serenay ı destekliyorum

nesinden korkuyolar o bir buçuk metrelik striptizci dönmenin merak ediyorum. Dogukana yaptigi hareketi bana yapicak o kumlari ona yedirir, toplari °°°° itelerdim.

I believe in Fitness

İyice yarışmanın reisiyim diye geziyor oysa hiçbir şey değil orada ego tatmini filan komik yani çocuk gibi dua etsin karşısındaki adamlar karakterli ama bu son hareketi bardağı taşıran son damla olurdu bana göre.O Harekete bir şey denmezse artık o yarışmada izlenmez her şey bellidir.

Son düzenleme:
nesinden korkuyolar o bir buçuk metrelik striptizci dönmenin merak ediyorum. Dogukana yaptigi hareketi bana yapicak o kumlari ona yedirir, toplari °°°° itelerdim.

I believe in Fitness
1.5 metre mi? Striptizci mi? Dönme mi?
Turabiye laf ediyosun da,senin adamın kusurlarını belirtip hakaret etmen iyi bir karakter örneği mi? Ki boyu 1.80 dönme falan da değil dans ediyor orası ayrı

1.5 metre mi? Striptizci mi? Dönme mi?
Turabiye laf ediyosun da,senin adamın kusurlarını belirtip hakaret etmen iyi bir karakter örneği mi? Ki boyu 1.80 dönme falan da değil dans ediyor orası ayrı
Valla Turabi'nin striptizci olduğunu bilmeyen yok, Doğukana yaptığınında hiç bi açıklaması yok.. İyi daha sen istediğin gibi sevin, sevinirken adamın kellesini alıp atma gibi şey yaparken boynuna falan dokun sorun olmasın, ama Doğukan sevinince artislik yap kum at kafasına gözüne oh ne ala.. Şu agresif Bozok u da gönderseler iyi, herkes hasan ın üstüne gidiyor adam birini dövüp diskalifiye olucak yazık edicek kendisine..

Turabi, Hilmi ve Hasan'ın elenmesi gereken yarışma. Gereksiz insan topluluğu olarak reyting için yarışmada zar zor tutulan kişiler.

Şu ciğersizi bu sefer yollaması lazım artık.2 senedir kaç tane uyarı yedi.Sadece birine şiddet uygulayınca elenme durumu olmamalı.Reyting yapıyor diye finale kadar tuttular.Ama yeter artık yollamaları lazım.
Bozoğu sevmesemde hak verdim.Çıkar içindekileri kibarlığı bırak derken doğru sölüyor bence.Hasan haklı gözükmek için bi kibar,saygılı hareketler sergiliyor ama yapmaçık geliyor bana.

bu tür yarışmalarda zaten reyting önemli heyecan aksiyon olacak ki seyir zevki yüksek olsun 2012 yılındaki survivor durgundu ve sıkıcıydı nedeni kimse ortalığı karıştırmıyordu diğerlerinde nihat doğan,duygu,taner,turabi renk ve aksiyon katmıştı programa millete bu yüzden seviyor zaten bende kişilik olarak hasanı ve cengiz çoşkun nadya gibi insanları severim onlarda geri planda kalıyor ama son bölümde turabinin yaptığı çok kötü olmuş kumu doğukanın üzerine atması o kadarda değil dedim içimden birde sinir olduğum bozok oyunu kazanınca bağırması çok itici yahu bayanlara gelirsek berna çok güzel bir bayan oyunlarda başarılıydı ama maalesef bir düşüş var ama şuanda tek sevdiğim tatlı sevimli bulduğum nadya hanımefendiye karşı bende bir hayranlık oluştu:) oy kullansam nadyadan yana olurdu

Back
Yukarı