Ckavustran
Üye
Semih i de severim
sanırım ben herzaman dark side ı destekliyorum

Özlemde aynı şekilde oldukça sakin, onu o kiloyla görünce hiç bi yarışmayı kazanamaz falan diye düşünmüştüm ama yanılmışım iyide yarışıyor yani o kilosuna rağmen.. Ve ne zaman onu ekranda görsem hep gülüyor tebessüm ediyor oldukça pozitif ve sakin biri.. Yarışmalardada çoğu kişiden daha az acıyor kendine lap diye atıyor kendini.. çıtkırıldım değil çoğu kızın aksine..Benim de garipsediğim bir konudur; turabi gibi bir karakterin halkımız tarafından benimsenip, rağbet görmesi... Ya insanımız saf, temiz kalpli, hal hareketlerini iyiye yoruyor, ya da turabi gibi düşünüyor. Umarım ilk tahminimdeki gibidir. Yoksa gönüllüler takımında sms atılacaksa, bu kişi erkeklerden hasan kadınlardan ise özlemdir. Bu açık ve net.
Takip edenler bilir, bunun gibi bir de ütopya adlı yarışmada semih tipi var. Millet 'semih, semih' diye ölüyor. Herif 'adamlık' a tepki olarak dünyaya gelmiş ama yarışmanın en popüleri durumunda.
Semih'in nesini seviyorsun? Ben onun kadar kansız ve gurursuz insan görmedim. Herşeyden algı yönetimi yapmaya çalışıyor, o kadar boş biri. Bir yeteneği bir vasfı yok. Sinsilik dışında...Semih i de severimsanırım ben herzaman dark side ı destekliyorum
1.5 metre mi? Striptizci mi? Dönme mi?nesinden korkuyolar o bir buçuk metrelik striptizci dönmenin merak ediyorum. Dogukana yaptigi hareketi bana yapicak o kumlari ona yedirir, toplari °°°° itelerdim.
I believe in Fitness
Valla Turabi'nin striptizci olduğunu bilmeyen yok, Doğukana yaptığınında hiç bi açıklaması yok.. İyi daha sen istediğin gibi sevin, sevinirken adamın kellesini alıp atma gibi şey yaparken boynuna falan dokun sorun olmasın, ama Doğukan sevinince artislik yap kum at kafasına gözüne oh ne ala.. Şu agresif Bozok u da gönderseler iyi, herkes hasan ın üstüne gidiyor adam birini dövüp diskalifiye olucak yazık edicek kendisine..1.5 metre mi? Striptizci mi? Dönme mi?
Turabiye laf ediyosun da,senin adamın kusurlarını belirtip hakaret etmen iyi bir karakter örneği mi? Ki boyu 1.80 dönme falan da değil dans ediyor orası ayrı
Aa çok pardon Hasan yazmışım Bozok yazakcatım Hasan'ı elemeyin kan çıkarTurabi, Hilmi ve Hasan'ın elenmesi gereken yarışma. Gereksiz insan topluluğu olarak reyting için yarışmada zar zor tutulan kişiler.
Aa çok pardon Hasan yazmışım Bozok yazakcatım Hasan'ı elemeyin kan çıkar![]()