Supplementler hakkındaki görüşlerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deli333
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amınoyu kıloya goremı alıyosunuz çaliştıgınız ağırlıga göremı. salonda 1i ole dıyo biri bole dıyo kafam karıştı antreman öncesi 3 sonrası 3 tablet al. gece almak mantıksız? görüşlerınızı beklıyorum

sven dedi:
dominic dedi:
hardlın fıyat makul ne kardı enson 94 falan ytl, 1,5 kılosu sız nekadara aldınız.
Ben İzmir'de 80 milyona aldım. Hani şu Weider'in bölge bayisi olan elemandan(Kervan Pasajı). Eğer İzmir'de olanlar varsa bence burası alış veriş için iyi bir seçenek. Eleman elinden geldiğince yardımcı oluyor(mega massın 3 kiloluğunu 100 milyona aldım) ve elinde kalmış olan son kullanma tarihi yaklaşan pro barlarıda beleşe veriyo...
sven kervan pasajına fazla guvenme derım ben.bırcok ısyerı uzwerındekı tarıhlerı degıstırerek satıyor orada.barların belese verılmesı sadece senı orayua baglamak ıcın.aynı durum ankaradada basıma gelmıstı oradan bılıyorum.kervan pasajındakı bırkac dukkana benım arkadasım verıyor zaten urunlerı.ana bayii falanda degıl onların hıcbırı.asıl fırmalardan alın kazık ıstemıyorsanız.bunlardan bırı talatpasa bulvarında.ıstanbuldada 3-4 ana fırma var.bırkac ay once maxımum saglık adı altında satıs fırması kuruldu.yaklasık 6 farklı fırmanın bayılıgını yapıyor.ayrıca kemer-eldıven gıbı aparatların her kalıtesı var ellerınde.

guardbody dedi:
sarc4stic dedi:
guardbody dedi:
hard lıne kullandım ve superdı.sımdı hard lıneın yenı cıkardıgı 3,5 kıloluk yuzde seksen whey proteını var,onu alıcam.

Guardbody fiyat nedir?
140 mılyon bana gelısı.fırmanın normal satıs fıyatı 180 falan olması lazım.

Guardbody sağolasın. Birde ben bunu nerede bulurum İstanbul'da? :)

sarc4stic dedi:
guardbody dedi:
sarc4stic dedi:
guardbody dedi:
hard lıne kullandım ve superdı.sımdı hard lıneın yenı cıkardıgı 3,5 kıloluk yuzde seksen whey proteını var,onu alıcam.

Guardbody fiyat nedir?
140 mılyon bana gelısı.fırmanın normal satıs fıyatı 180 falan olması lazım.

Guardbody sağolasın. Birde ben bunu nerede bulurum İstanbul'da? :)
ıstanbul'da ultımate ana bayısı solıd gıda.hard lıne ana bayısı ıse kavi gıda.kavı gıda eskıden unıversal getırtıyordu.eskı ısmı tuva ltd.şti. idi.

Çok sağolasın guardbody, saygılar :D

DaFFy okuyormusun bunu Amazon yerine buralardan alsak olmazmı? :)

sarc4stic dedi:

takip ediorum :D evet mantıklı ama tek merak ettigim guardboy ; sırf emin olmak icin soruorum hardline proteini sıgır yada domuz jelatininden uretmio di mi ?

DaFFy dedi:
sarc4stic dedi:

takip ediorum :D evet mantıklı ama tek merak ettigim guardboy ; sırf emin olmak icin soruorum hardline proteini sıgır yada domuz jelatininden uretmio di mi ?
keşke uretse.daha memnun kalırdım.

oha bı msj çektik kimse görmemiş yok kimse çakmıyomu dediğimden!
amıno KİLOYAGÖREMİ ALINIR YOKSA ÇALIŞTIGIMIZ ANTREMANA GÖREMİ. BİLEN YOKK?

dominic dedi:

Kardeş tabikide kiloya göre antremanla ne alakası varki :)
Bugün az çalıştım az alayım diye birşey söz konusu olamaz bence ... :p

dominic dedi:
gunluk 3 porsıyon halınde alıyorsun.her bır porsıyon yaklasık olarak 24-26 gram amıno ıcerıyor.

35 yumurta vs. whey protein - amino

Roid Rage dedi:
Protein tozlari vs zaman olarak kisitli yasayanlar icin faydali. Tabi birde ogun atlama olayi herkezin basina geliyor, bu durumlarda bu ek besinler acigi kapatmak icin ideal. Ben asagi yukari 10 senedir kullanirim bu tarz urunleri ama en cok gelisme gosterdigim zaman yumurta beyazina yuklendigim zamandir. Bir ara gunde 20-35 arasi yumurta beyazi tuketiyordum, muthis buyutuyor, tavsiye ederim......

bence 35 tane yumurta beyazı, karacigeri ve böbrekleri amino asitlere göre çok daha fazla yoruyor.... bence supplementlar zararlı diyip böyle bir diyet uygulamak daha kötü.. bence

Ek besinleri doğru kullandıktan sonra büyük yan etkiler olacağını sanmıyorum.

Mesela şöyle bir durum var,

60-120 dk şiddetli spor yapanlar(futbol, halter vs...) kan şekeri 100
'ün altında olanlar 50 gr karbonhidrat 20 gr protein ek olarak almaları gerekirmiş. Tabi bu oranlar farklılık gösteriyor ama geneli bu şekildeymiş.

Ancak çoğumuz ne kan şekerinden haberdarız, ne aldığımız protein miktarından ne karbonhidrattan. Ek besinlerin üzerlerinde yazanlarıda baz alırız ancak sonuçta ürünlerin üzerinde yazanlar standart genel kabul görmüş şeyler. Bu oranların kiloya göre orantılanması gerekiyor. Birçok yerde protein kilo başına 2gr hatta 2.5 alınmalı deniyorken, işin uzmanları ve sağlıklı vücutları olanlar günde 0,8 ve 1.2gr en fazla 1.5gr kilo başına protein diyorlar. O yüzden özellikle internet sitelerinde yazan kullanım şekilleri çoğu abartı...

Birde bazı doktorlar whey proteinlere bile karşı, zararlı kullanılmamalı derken. Biraz önce Dr. Ender Saraç ise whey protein ve aminoasit tozu ve haplarının kullanılabileceğini, özellikle sporcularda kas yaptığını söyledi, bu şekilde bir açıklama yaptı. Ender Saraç'ta bu işlerde bilgili denilebilcek birisi.

Ancak dediğim gibi aşırıya kaçmanın hiç faydası yok. Enazından ben protein tozunu yüksek dozda kullandım , düşük dozda kullandım bir fark göremedim. Şuan için günde en fazla 30-35gr whey kullanıyorum ve antreman günlerinde. Ürünlerde de antreman günlerinde kullanın diyor, üreticilerde aynı şekilde. Ancak herkez, her gün bunları kullanıyor.

Son olarak weider likit aminoüzerinde(daha kullanmadım) günde 1 defa kullanın derken, internet sitelerinde günde 2 hatta 3 tüp kullanın yazıyor. Çelişkilerle dolu anlayacağınız.

öyleyse bu konu netleşmeli nekadar ne ölçüde kullanılmalı en doğrusunu bulmalıyız çünkü pahalı ilaçlar

bu konoya yani suplamentleri kullanma konusunda bir başlık sanırım iyi olur herkesin fikirleri vardır veya duydukları bildikleri
SUPPLAMENTLER VE KULLANIM DOZLARI başlığı altında sopplamenLER BÖLÜMÜNDE :)

guardbody dedi:
DaFFy dedi:
guardbody dedi:
dominic dedi:
nutrımax proteın tozu kullanan varmı? kılosu 45 ytl 1 kolı almayı düşünüyoruz fiyatı oldukça makul kullanan varmı kalıte nasıl?
nutrımaxı kullandıktan sonra faydasını soyleyecegım demıstım.işte sonuc drunk.5 para etmez.hard lıne yenı bır urun getırdı.yuzde 80 whey. 3,5 kıloluk proteın tozu.daha oncede hardlıne kullanmıstım ve son derece memnun kalmıstım.fıyatıda uygun.tavsıye ederım.

ben de dusunuorum hardline 1.5 kgsundan almayı fiyatda makul weider a gore weider *ikti cebimizi
weiderle karsılastırınca ne diosun hardline icin ? cogu kisinin gorusu ;mercedes de araba tofas da araba seklinde sen ne dersin satıcı ve kullanıcı olarak ?
3,5 kıloluk yuzde seksen whey proteın hıç bıyerde yok! nerden temın edecez??

pardon ben bu yazıyı yeni okudum.okişilerin müşteri bağlamayaçalıştığını sanmıyorum ,sadece sporculara ve spor sevenleredestek olmaya çalışyorlar.çünkü böyle bir şeylere ihtiyaçları yok. o bahsettiğiniz barları tarihi yaklaştığı için dağıtmamışlardır bilgilerinize!!! vede gerçekten çok üzüldüm insanları tanımadan yaptıgınız yorumlar için

Supplement....
Ne kadar para harcadığımı ben bile bilmiyorum.İğrenç amino vs.. tabletleri.....Katalogları okuyup ''hee bunuda almak şart''deyip tonlarca para döktüm.Şimdi adam akıllı kafayla bakıyorum içeriklere,,''Whey protein varken neden amino alıyorum?''
Bence alınması şart olan tek supplement whey protein.Diğerleri beslenme iyiyse o kadarda şart değil ;)

akçakaya dedi:
Supplement....
Ne kadar para harcadığımı ben bile bilmiyorum.İğrenç amino vs.. tabletleri.....Katalogları okuyup ''hee bunuda almak şart''deyip tonlarca para döktüm.Şimdi adam akıllı kafayla bakıyorum içeriklere,,''Whey protein varken neden amino alıyorum?''
Bence alınması şart olan tek supplement whey protein.Diğerleri beslenme iyiyse o kadarda şart değil ;)

Aynen katiliyorum bende cok para harcadim yok gh max, zma, vss..

suan whey protein kullaniyorum yanindada kapsul creatin . creatinide sadece antreman oncesi ve aksam yemeginden sonra kullaniyorum.

Back
Yukarı