Para tuzağı olduğu açık.Zaten satış yapılan sitelere baktığınızda,öyle abartıyorlarki sanki bu ürünleri kullandığınızda hemen kilo alacak,hemen kas yapacaksınız yok böyle birşey.Ben pek düzenli beslenemediğim için ayrıca kilomda çok olmadığı için bu ürünleri kullanıyorum.Yani normal kiloya sahip olsan zaten kullanmazdım.
Yan etkilere gelince,doğal falan deniliyor ben pek inanmıyorum.Üzerlerinde günlük alıma uygun değildir yazıyor.Eee bu nedemek?Sonuçta deneyler yapılmış,şukadar alınması gerekir denmiş gerisi fazla denmiş.Fazlası ne yapar biliniyor mu?
Bu ürünlerin başka şeker sorunu olmak üzere karaciğer ve böbrek sorunları yaratacağı söyleniyor.
Benim bazı sorunlarım var,zama zaman kaşınmaya başlıyorum.Sırtımda sivilceler,sonrada leke oluşuyor.Büyük olasılıkla ya bu ürünler yada çok önce kullandığım ilaç yaptı.
Bu ürünlerin bir diğer yaratacağı sorun,vücut hazır besine alışıyor bu bir sorun.Eğer sürekli tüketirseniz.Kim kalkacak tavuk alacak,onu haşlayacak vs. vs. onun yerine toza karıştır sütü iç nekadar kolay
Ayrıca ben bu ürünleri spor zamanı kullanmaya çalışıyorum,bitirdiğim zaman muhakkak başka marka ürün alıyorumki vücut alışmasın.Çünkü bu adamlara güven olmaz,içine katarlar bağımlılık yapar vs. o yüzden hem ara veriyorum hem farklı markalar.
Genişletmek için tıkla...