Diez kaynak kendi vücudum MF Mens Health dergilerinden iyidir taraflı değilim para kazanma amacım yok.
kendi vücudunu örnek vererek genel geçer bilgileri çürütemezsin.bizler de protein tozcularının çocukları değiliz ama itirazlar desteksiz olamaz.."protein tozları zararlı" diyip işin içinden sıyrılamazsın..
bunu tekrar hatırlatmayacağım..!
15- Genel Geçer Bilgilerin Aksini Kabul Ettirmeye Çalışmayın!
Doktorların ya da bilim adamlarının sağlıklı beslenme ile ilgili genel geçer bilgileri çürüten araştırma sonuçları öncelikle sporla ilgilenmeyen sıradan insanlar içindir ve vg.gibi ağır sporlar yapmayan insanlar üzerinde denenerek sonuçlandırılmış çalışmalardır.
Özellikle ağır sporlar yapan sporcular üzerinde yapılmamış bilimsel araştırmalar bir vücut geliştirme forumu olan bodyforumtr.com'da paylaşılması özellikle yeni başlayan vg.cileri ikilemde bırakmakta ve forumun genelinde de bilim dünyasının bile hala tartıştığı konular çözülmeye çalışılarak kaos yaşanmaktadır.
Yönetimin aldığı kesin karar nedeni ile özellikle v.g.ciler için yapılmamış araştırmaların forumun geneline genel geçer bilgi şeklinde sunulması ve bunda da ısrar edilmesi yasaktır.
Yönetim bu tür başlıkları açan üyelerden gerek görürse detaylı açıklama isteme ve yeterli görmediğinde kilitleme hakkına sahiptir.
Yönetim kendi içinde karar vererek açıklama istemeden de bu tür başlıkları kilitleme hakkına sahiptir.
Bunun yanında, bu tür beslenme konularını sabote eden, konunun ana temasından saptırıp, başlık sahibini konu dışı tartışmalara çekerek, okunurluğu düşürenler ve konu sahibinin şahsına yönelik saldırıda bulunanlarla ilgili olarak, yönetim gerekli yaptırımları uygulama hakkını saklı tutar.