CescFabregas
Üye
Supplement Kullanımı
Birden para verecek durumum olmadığı için tekli aminoasit kullanıyorum 3 spordan önce 3 spordan sonra içiyorum.150 lira nakitim yok ve evde saklama sıkıntım olduğu için toz kullanmam olanaksız , bu yüzden amino kullanmaktan başka çarem yok.Sizce sadece amino kullanmam protein tozuyla aynı görevi görür mü ? Gelişim için napıp edip whey almam şart mı , beslenmem gayet yeterli antreman günleri yiyeceklerden 110 gram protein alıyorum.
Antremanım ;
Hocamın programı mantıklı gelmedi , programa bench , incline bench , makine bench , inc makine bench koymuştu bende bu konuda professional olmadığını düşündüm kendim program oluşturdum programım nasıl yorumlarınızı bekliyorum
pazartesi ; göğüs - ön kol
Bench Press
inc bench press
cable crosover
Butterfly
dumbell pullover
Barbell curl
preacher curl
hummer curl
Salı : dinlenme
Çarşamba : Omuz arka kol
Behind The Neck Press
Dumbell lateral raise
barbell öne kaldırış
Upright Rows
Dumbell Shrugs
Push down
Lyin triceps Ex.
One arm triceps ex.
Dips
perşembe : dinlenme
Cuma : sırt bacak
Barfiks : max
Lat göğüse çekiş
Machine row
Dumbell row
dead lift
Squat
leg press
leg extension
leg curl
standing cal raise
Cumartesi iş yoğunluğuma göre göğüs giriyorum ya da girmiyorum
Sizce düzeltmem gerekenler neler konuyu açarken bayağı bi uğraştım değerli yorumlarınızı bekliyorum...
Birden para verecek durumum olmadığı için tekli aminoasit kullanıyorum 3 spordan önce 3 spordan sonra içiyorum.150 lira nakitim yok ve evde saklama sıkıntım olduğu için toz kullanmam olanaksız , bu yüzden amino kullanmaktan başka çarem yok.Sizce sadece amino kullanmam protein tozuyla aynı görevi görür mü ? Gelişim için napıp edip whey almam şart mı , beslenmem gayet yeterli antreman günleri yiyeceklerden 110 gram protein alıyorum.
Antremanım ;
Hocamın programı mantıklı gelmedi , programa bench , incline bench , makine bench , inc makine bench koymuştu bende bu konuda professional olmadığını düşündüm kendim program oluşturdum programım nasıl yorumlarınızı bekliyorum
pazartesi ; göğüs - ön kol
Bench Press
inc bench press
cable crosover
Butterfly
dumbell pullover
Barbell curl
preacher curl
hummer curl
Salı : dinlenme
Çarşamba : Omuz arka kol
Behind The Neck Press
Dumbell lateral raise
barbell öne kaldırış
Upright Rows
Dumbell Shrugs
Push down
Lyin triceps Ex.
One arm triceps ex.
Dips
perşembe : dinlenme
Cuma : sırt bacak
Barfiks : max
Lat göğüse çekiş
Machine row
Dumbell row
dead lift
Squat
leg press
leg extension
leg curl
standing cal raise
Cumartesi iş yoğunluğuma göre göğüs giriyorum ya da girmiyorum
Sizce düzeltmem gerekenler neler konuyu açarken bayağı bi uğraştım değerli yorumlarınızı bekliyorum...