Sultanmehmed antreman videoları

Birşey sorucam bende suan bu programa geçicem ama sorum deadlift 1x5 olarak yapın diyor 1 tekrar yapıp dinlenicez dimi siz nasıl yapıyordunuz.[DOUBLEPOST=1404844002][/DOUBLEPOST]Birşey sorucam bende suan bu programa geçicem ama sorum deadlift 1x5 olarak yapın diyor 1 tekrar yapıp dinlenicez dimi siz nasıl yapıyordunuz.

1*5 yapacaksın arkadaşın dediği gibi.. Deadlift zor ve kuvvet sarfettiren bir hareket olduğu için özellikle tek set uygulanıyor.. Bir sonraki antremana gününe dinç olabilmek için..

Stronglifts internet sayfasındaki diet kısmında sadece antreman sonrası kompleks karbonhidrat alın diyor. sizde mi bu şekilde besleniyorsunuz?

Stronglifts internet sayfasındaki diet kısmında sadece antreman sonrası kompleks karbonhidrat alın diyor. sizde mi bu şekilde besleniyorsunuz?
Ant sonrasında soyunma odasında vitargo + creatine, eve gidince de patates alıyordum.. Haftanın üç günü bu şekildeydi..

Bu kadar dusuk karbinhidrat ile nasil gucleniyorsun? Bende derman kalmaz galiba. Ayda iki hafta sehir disina cikabiliyorum acaba bu program bu seklide guc arttirir mi?

Ayda iki hafta ant yapmamak güç artırımını sekteye uğratabilir..
Karbonhidrat bana yeterli geliyordu güç ve kütle için, kışın daha da artırılabilir

Teşekkürler, seyahat sıklığı nedeniyle antreman düzenim sekteye uğruyor. Split antremanlar karman çorman oluyor. Şehir dışına gideceğim haftalarda full body veya upper-lower antreman yapıyorum.

sultanahmed tebrik ediyorum güzel videolar,
Son eklediğin videoda squatın formu sanki biraz garip geldi bana,ayaklar fazlamı kapalı?dizlere çok vurmuyormu bu şekilde?kaldıki full squat yapıyorsun sanki sakatlanmaya açık bir duruş gibi hissettim.
Yazdığım eleştiri değil,yanılıyorda olabilirim,diğer arkadaşlarda bir bakıp yorumlasın bakalım:)
Kolay gelsin.

Bende izleyince fark ettim çok hafif daha açık olabilirdi ayaklar.. Rack in oradaki ışıkları kaldırdılar salondaki tadilatta , loş bir ortamda aynada kendimi görüp pozisyonumu tam alamıyorum. Bu durum bu tarz sonuçlar doğuruyor ne yazık ki..
Eleştri olarak gelse bile bundan mennun olur, yanlışlarımı düzeltmeye çalışırım..

Regu ,
o sol ayağı geriye atma olayı hareket esnasında sıkça yaptığım bir hata , çoğu zaman yaptığımı farkettiğimde düzeltiyorum hareketin içindeyken ama bu sefer fark edemedim..
Ekleme olarak 4 set 10 tekrar gerçekleştirdim sabit ağırlıkla.. Bu ilk setti...

Hocam hareketleri gerçekten güzel yapiyorsunuz, squatta bacaklari 20 cm daha aralarsaniz daha yuksek kilolara girebilirsiniz.
Acaba diz ve dirsek bantlarini nerden aldiniz. Saygilar.

Medikallerde kullanılan elastik bandaj kullanıyorum şu an.. Sağ bileğim kışın içinde sakatlandığı için o bileğe nike bileklik kullanıyorum.. Nike mağazaları siparişe göre temin ediyor diye biliyorum.

Daha ağır çalıştığım dönemlerde ise Abd den gelen bileklik dizlik\dirsekliği kullanıyorum..
9vAYRr.jpg

dips yapan çocuklara söylenecek laf yok tebrikler sultanmehmed hareket form ağırlık gayet düzgün ve iyi sağlıklı sporlar :)
bende 3 kez sırf dips yapanı izlemek için baştan başladım :D

Biz o tür yarım yapılan hareketleri ,"iki tanesi 1 sayılır" diyerek tanımlıyoruz :)

Teşekkür ederim elezar , seninde kazasız belasız bir spor hayatın olur inşAllah..

Amin en önemlisi söylediğiniz Allah kazasız belasız sakatlanmadan bu sporu yapabilmeyi nasip etsin herkese

tebrikler çok güzel videolar özellikle OHP videosu çok etkileyici yalnız sormak istediğim bir soru var güç çalışması yaptığınızda OHP gibi ağırlıkları yavaş arttırılan hareketlerde nasıl ağırlık arttırıyorsunuz
çünkü proactiviumda en az 2.5 kglık plakalar. Daha düşük ağırlıkları kendiniz mi edindiniz ya da 5 er 5 er arttırmayı falan mı bekliyorsunuz çalıştığınızda?

Back
Yukarı