Su İçmenin Faydalari

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şahsen geçen hafta böbreklerim ağrıyana kadar günlük içtiğim su miktarı yaklaşık 2 litreye yakın civardaydı.Sonrasında suyu 3 litreye çıkardım ve kullandıgım bcaa ve aminoasiti bıraktım ağrılarım Allah'a şükür geçti.Siz siz olun suplement kullanıyorsanız günlük en az 3.5litre su için.Böbrek ağrısı iyi birşey değil; bizzat görmüş,öğrenmiş oldum.

günde 4-5 litre arası su içiyorum. suplement falan kullanmıyorum. çoğu kişi sodyum dengesini bozduğu için çeşitli rahatsızlıkların olabileceğini söylüyor ama acaba yanlış mı yapıyorum? farklı farklı araştırma sonuçları var genel itibari ile amerikaya güveniyorum bu tür konularda. su ile ilgili araştırma varsa link gönderebilir misiniz?
ek olarak: http://www.suvakfi.org.tr/su_hesap.asp

Konuyu hortlatmiş olacam fakat kafam karıştı . Proteyin tozu ve ceraetin kullanıyorum günlük 3,5 ile 4 litre su tuketiyorum googlede bugün çok su tuketimi vucudu zehirliyor tarzında yazılar okudum Kafam karıştı normal hesaba göre 2.4 litre su içmem lazım kafam çok karışık ne yapmam lazım 82 kg 183cm 32 yasındayım

Konuyu bir de ben hortlatayım. Yap yakmak için antrenman günleri 5-6 off günleri 4-5 litre su içiyorum ve idrarım beyaz renkte sizce bu su tüketimi yeterli mi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yahu ben tuvaletten çıkamıyorum 3 litreye yaklaştığımda.dersin sonları işkence gibi geçiyor.su alımını evde olduğum saatler fazla tutsam da okulda biraz susuz kalsam ama günlük ihtiyacımı tamamlasam problem olmaz değil mi?

Back
Yukarı