Squat esnasında acı çekiyorum resmen

Bu ayki programıma squat ekledim direk serbest halterle olan . Önceleri makineyle falan yapıyodum ama güzel vurmuyo daha çok dizlere yük biniyodu bugün squat yaptım 4x10 fazla ağırda girmedim ama son 2 set bacaklarımda ciddi bi acıma oldu şuandada oturup kalkarken ellerimle yardım almazsam zorlanıyorum sakatlandım mı yoksa fazla mı zorlamışım anlayamadım böyle bi olay yaşayan varsa yardımcı olabilirmi çünkü tekrar yapmayı düşünüyorum güzel hissediyorum hareketi ama bacaklar feci acıyor.

pain is temporary :)
sakatlanma olcagını sanmıyorum yarın kas ağrısına bırakır kendini o hissetiğin bence

zorlamışsındır, bacaklarına buz uygulaması yap iyi gelir

Tamam o halde bi gün bekliyim zaten o zaman belli olur ne olduğu ondan sonra gerekirse yaparım buz uygulaması falan :)
yinede buz uygulaması dizlere falan yapabilirsiniz bacak çalıştıktan sonra özellikle tavsiye edildigini okdum biçok yerde kolay gelsin :)

ama sana tavsıyem vucudunu zorlayıp sakatlık çıkarma bacak hassastır kendimden bılıyorum zorlamam yüzünden sakatlık geçirdim 3 ay yürüyemedim.. ödem yapıyor zorlamada buz tedavisini her acıyı duydugunda veya antremandan sonra yapsan senin yararına olur ki kas gevseticide işini görür..

arkadaşlar bacak çalışmazsan vücut gelişmez diyorlar hormonal olarak.peki diyelim bacak ve kalçalarımızı geliştirmek istemiyoruz ( benimkiler kalın ) antremandan sonra hafif ağırlıklarla squat yapsak yine testestoronu tetiklermi

gelişmez demiyelimde gelişir bacak çalışmadan da ama biçimsiz olur bu yüzden bacakda çalış squat yap lanc yap..
kalında olsa bunu şekle sokar yanı kas kalınlıgı olur yağ tabaka olmaz demek istediğim vucut geliştirme antremanları sistemli yapılmalı

ilk bacak antremanimda bune la ne var bunda diyip en ağır bi şekilde yaptım sonrasında 3 gün kalkamadim yataktan :D

bacak şakaya gelmez hele daha önce hiç bacak çalışmamış kişiler için. insan 3 gün afedersiniz topal eşşek gibi dolaşır. merdiven bile çıkmazsınız hata oturup kalkmazsınız. en güzeli buz veya soğuk su tutmak.

Ben ramazan dolayısı ile bıraktım bir haftadır evde dumbellarla kol,omuz,şınav falan yapıyordum dedim bacakları boşladım bir 4 set squat çektim şuan bacaklarım tutmuyor neredeyse 2 gündür. Daha önce hiç squat çekmemiştim makinede arka ve ön bacak çalışıyordum.. Valla fena oldu.

Back
Yukarı