Sporda iken Cep Telefonu İle Uğraşmak?

Bu yaşıma kadar hiç cep telefonu kullanma gibi bir gerek duymadım :D çok telefonum oldu ama yinede kullanmadım hep evde dururdu. Bilmiyorum belki radyasyon yaydığı için taşımıyorumdur

spor salonuna giderken cep telefonumu kapatırım yada yanıma almam zaten antreman yaparken arada cep telefonuyla konuşanlar kusura bakmasınlarda gerçek sporcular değildir aslında cep telefonundan nefret eden biriyim taşımayı hiç istemem ama mecburen taşıyorum

Sıkı antreman yapan birisi olduğumu düşünüyorum... Hiçbir zaman ant.a cep tlf. ile çıkmam...
Çıkanlara uyuz olurum ...
Özellikle kardio yapan ya da makineda sadece boy gösteren cicili bicili hatunların bıt bıt bıt o telefon ile uğraşmalarından nefret ederim..

Mesela bazı arkadaşlar var , ant.programım cep telefonumda bahanesi ile tlf.la oynuyorlar ;)
Benim ant.programım ise ezberimde , bir hareketten sonra hangisine geçip kaç set yapacağımı hiç unutmam , adımı unuturum hareketmi unutmam

Aynıııııı aynı kafadayız :D

Kırmızı ile çizili yeri çok takdir ettim, normalde bende unutmam ama yeni program olunca biraz haliyle unutulabiliyor ;)

sürekli arkadaşlarımla iletişim halindeyim.mesaj yazmam veya aradıklarında cevaplamam gerekiyor.her zaman yanımdadır telefonum fakat ben bi hareketi yaparken çalan telefona ya da gelen mesaja asla hareketi bırakıp da cevap vermem.salonda 1.önceliğim antrenmandır ondan sonra diğer işler gelir.

Tipik Sağlıklı yaşam tipleri , yazlıkçılarda var sımdı yılın bu aylarında.Bunlar saç baş yoldurur ama nabıcan ekmek parası.
Hanı gıttıgım salonda olur böyle lüks falan eyw derim bildigin kcı kırık ufak salon gelmeyn kardsm buraya bodyci adam gelsin , yok arkadas topluyorlar boyle adamları 1 ay geliyor sora firar.

Bu cep telefonu kadar benı rahatsız eden bişi yok , hanı normaldede raatsızımdır ama boyle daha bi acayip oluyorum şeklim şemalim değişiyor boyle insan görünce.Ama lafıda sokarım yanı artık ne kadar hazmedebılrse :)
Duvara asmayı bılıyorlar dışardan su getirmeyınız falan gıbı maddeler , cep telefonuylada calısmayınız maddesı ekleyın abi o zman , ben orda deadlift yaparken kamil yanımda manıtasıyla mesajlasıyor bide inceden nabıyor bu raatsız bakışları atmazmı :) Allahtan gittigim saatte kafa adamalr var grubumuz yoksa hiç çekilmez.

sultanmehmed aynen dedıgın gibi abi adımı unuturum hareketi unutmam :) Antreman saati babamı tanımam
Not:Bu arada tamamen onemli bir işi gücü , telden haber bekleyen ınsanlar kategori dışı ;)

Kendi programımı kendim belirledğim için unutma gibi bir durum olmuyor. Programa bağlı kalmam eksik yerlerimi tespid eder geliştirmeye bakarım.

Ben biraz eski metodlara bağlıyım heralde aklımda tutamıcağım bişey olsa kağıda yazarım. Elektronik aygıt şarjı biter , arıza yapar , virüs girer , spor sırasında düşüp kırılır vs. ama kağıdı plastik kılıfın içine koy at cebine bak keyfine. :)

Back
Yukarı