Spor salonunda beni koşu bandına çıkartmıyorlar

Boyum 1.88
Kilo 150
1 ay önce spor salonuna başladım.
Ancak ağırlığımdan dolayı koşu bandına çıkartmıyorlar salonda.
Söylediklerine göre 130 kg üstü kişiler koşu bandını kullanamıyormuş.
Bende kondisyon bisikletine biniyorum ama koşu bandı gibi olmuyor, doğru dürüst terleyemiyorum.
Çevremde birçok spor salonu var, oralara sorsam mı belki 150 kg uygun koşu bantları vardır ?
Kafam karışık.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Neredeyse tamamen kilolu insanların kullanımına yönelik bir alette kilo sınırlaması olması çok komik. Sanırım ufak bir salon, orta seviyede bir salonda bile böyle komik bir durumla karşılaşmazsınız sanırım.

cardio koşudan ibaret değildir ki.
home workout tarzı çalışabilirsin.
ip atlıyabilirsin, ip atlamak hem çok eylenceli hemde iyi kalori yaktırıyor.
bunların yanında haftada 1, 2 kezde dışarda koşuya çıkarsın bide düzenli beslendin mi tahminen 3 ay içinde felan düşersin 130kg altına sonra salona devam.

hocam bencede koşunu dışarıda yap temiz bir havada sabah erken koşmak gibisi yoktur bence

Paranla rezil oluyorsun nasıl iştir :) cardio sadece koşu değildir. Bisiklet kürek çekme vs de yapabilirsin. Aģırlıkta çalıs kilo vermek için. Ama asil konu beslenme. Cardio bu işin %20 si sadece. %80 beslenmedir kilo vermede.

Bence süreni doldur bu salonunda sonra başka salona kaydol. Paranı veriyolarsa geri , hemen başka salona kaydol vermiyolarsa bekle süren bitsin öyle değistirirsin bu sırada bisiklet ve aģirlik calis

Back
Yukarı