Son 6.5 aylık değişim (4 Temmuz-14 Aralık )

pardon birşey sorcaktım bende 2 ay 20 gün gibi bir sürede 20 kilo verdim 1.88 boy kilom şuan kuru tartıldımda 97 gelliorm göbekte azalma var fazlasıyla ama göğüsler aynı bir değişiklik yok kaç kg düştüğüm zaman göğüsler tamamen düzelicek günlük 40 dakka kardiyo 1 saatte vg çalışıyorum yağ oranım ne alemde bilmiorum açıkçası.

Kardesim benim gobek ve yan yag problemim var gobegi eritmem icin ne yapmam gerekiyor acik bi sekilde bana yardim edersen cok sevinirim gobek olçüm 110 cm deli olucam 2 aydir spor yapiyorum 8 kilo verdim ama takildi .8 kilo verdim ama gobekten hic gitmedi haftada 3 gun spora gidiyorum 15 dakika isinmak icin hizli tempo yuruyorum sonra kuvvet antremani yapiyorum buyuk kastan kucuge sonra 15 dakika cardio bisiklet nabiz hep 150 tutuyorum sonrada 30 dakika hizli tempo (6,5 hizda) yuruyus yapiyorum ve diyette yapiyorum ama azimim kirilacak ne yapcam bilmiyorum arti sabah ogle aksam mrm cla aliyorum ve spordan yarim saat oncede power system 3000 mg l-kartin kullaniyorum gobek icin ne yapmam lazim

Halil ibrahim benim yaşım 19 abide diyebilirim sana kilom 110 civarı boyum 1.88 belirgin bi göbeğim fazlasıyla ama kilom çok fazla kilom sadece göbeğimde değil bütün vücüduma orantılı yayılmış vaziyette bacak baldır bel olsun. Göğüslerimde sarklıklık vs. bişey yok allahtan koldada aynı. Nasıl bi beslenme programı ile ulaşabilirim p90x programını kullanıyordum faydasını gördüm ancak insanlar kafamı karıştırdı spor salonuna gitmeden olurmu vs tarzı şeyler nasıl bi yol izliceğim lütfen yardımcı ol derdimden dertli anlar anca sende geçtin benim yolumdan rica ediyorum .

Şükür tekrar kavuştum Profilime .... Bu profilden bana ulaşabilirsiniz arkadaşlar .....

Bu kadar yağdan kurtulup kas kazandık insanlar yine megoloman dedi yetersiz dedi el insaf 10 ay içinde bunu yapabildim =))

Bana yardimci olmanida istiyorum tabiki. Sadece kardiyo kisminda bilgilendirmen yeterlidir. Nasil bir kardiyo uyguladin.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin azmini taktir ediyorum Halil.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim
İNsanların yorumları beni sinirden deliye döndürmüyor emin olun sinirden Spora yönlendirior
Bugn Boş Antreman yok ama Yukarıdaki yorum sahipleri Sayesinde Bugnde Antremana gidiyorum !!!!

Siz eleştirdikçe ben vazgeçmicem ;)

Birgün o podyuma çıkınca Resimlerimi beğenmeyi unutmayın sakın !

Takdire şayan gerçekten. efsanelerden birisin bu forumda bence. Ayrıca trapezler doğuştanmı öyle gerçi zayıflayınca azalmış gibi

Her insanın genetiğinde bi kas gurubu çok gelişmiş oluyor evet doğuştan şuanda trapezlerim daha çok ön planda sağdaki resimde çıkartmamışım
Çok teşekkür ederim mutlu ettiniz beni

Bu tip kilo problemi olan arkadaslarım crossfit anteramları yapması daha faydalı olur. Kesinlikle ilac kullanmayın. Beslenmenizi duzene sokup crossfit anteramanı ile hem daha kalıcı hemde zihinsel guclenirsiniz. Cogunuzun yası cok genc. Bu sport dalı agırlık kaldırmaktan ibaret degil. Bunu yasam tarzı haline getirmeniz lazım. Okulunuzu, isinizi sosyal hayatınızı etkikemeden araya sıkıstırıp duzenli bir sekilde beslendiginizde zaten kendi kendine hersey olacak. 1-2 ay icinde beklentiniz olmasın. Aynaya surekli bakmayın :) her hafta sonu soguk olcu alın. Zayıp gelisen noktalara odaklanın. ben artık hayatıma sporu sokacagım diye yaklasın olaya. Senide tebrik ederim Halil kardesim azminden dolayı

Bu tip kilo problemi olan arkadaslarım crossfit anteramları yapması daha faydalı olur. Kesinlikle ilac kullanmayın. Beslenmenizi duzene sokup crossfit anteramanı ile hem daha kalıcı hemde zihinsel guclenirsiniz. Cogunuzun yası cok genc. Bu sport dalı agırlık kaldırmaktan ibaret degil. Bunu yasam tarzı haline getirmeniz lazım. Okulunuzu, isinizi sosyal hayatınızı etkikemeden araya sıkıstırıp duzenli bir sekilde beslendiginizde zaten kendi kendine hersey olacak. 1-2 ay icinde beklentiniz olmasın. Aynaya surekli bakmayın :) her hafta sonu soguk olcu alın. Zayıp gelisen noktalara odaklanın. ben artık hayatıma sporu sokacagım diye yaklasın olaya. Senide tebrik ederim Halil kardesim azminden dolayı
kesinlikle çok doğru ...

Bacak Gelişmemiş demekki çekmiyorsun diyen arkadaşlar vardı buyursunlar ...

Back
Yukarı