Son 6.5 aylık değişim (4 Temmuz-14 Aralık )

sana birkaç sorum olucak. ben şuan 1.82 boyunda 100 kiloyum. (önceden 3 ay fitness ve 2 ay body deneyimim oldu)
-ilk 2 ay kardio yapıp sonra body başlasam uygun olur mu ? (kardio sırasında l-cardine kullanıcam)
-body ye başladıkdan 2 ay sonra ek olarak protein tozu almalımıyım ?
-yoksa 3 gün vg 2 gün cardio 1 gün dinlenme yapsam olur mu ?
sorularım bunlar bunlara ilave tavsiyelerin varsa çok memnun olurum.

Benim uzerime dusmez ama,
Ev arkadasim 3 ay once 129 kiloydu ve su an 99 kilo.
-ilk 2 ay cardio ve ardindan body yapmaktansa cardio ve body ayni zamanda yapman daha mantikli olur. sebebi ise hem yag yakarken hem vucudunu gelistirmis olursun. unutmayalim ki body yaparken de yag yakilmaktadir.
-beslenme bu konuda on plana cikiyor tabi. lif lif lif demek geliyor aklima ama bir anda yemekten kesmek seni gucsuz kilacaktir. ne isle mesgul oldugunda cok onemli bu konuda. ofis isi ile ugrasiyorsan beslenme farkli ama vucut kullandigin bir is yapiyorsan ayri ibir beslenme uygulanmali. Bu soruyu cevaplaman gerekir.
- haftada 5 gun seni cok buyuk derecede yorar ve biktirir ilk etapta daha kusersin. bunun yerine 4 gun daha makuldur.
- protein tozu yerine gym salonuna girmeden once performans arttirici alman ( sivi olmasi daha etkili olur emilim acisindan) hedefine daha cok yaklastiracaktir. yag yakici olarak ilk 3 hafta dogal olarak yag yakimini hizlandirici natural besinler alabilirsin. yag yakimini hizlandirmak demek vucudun kan akisinin hizlanmasi demektir. bunu bir cok gidadan saglayabilirsin.
- 1. gun cardio ve bacak, 2. gun kosu elliptical ve ardindan body. 3.gun rest, 4. gun kardiyo bacak, 5. gun kosu elliptical agirlik. 6. gun istersen sadece kosu ama salonda degil sokakta

Ben spora yeni basladm protein tozlari hakknda hic bilgim yok hangi markayi önerirsiniz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tm abi 2 ay sonra alirim önereceginiz bi marka varmi etkili bi ürün marka olarak yazarsaniz sewinirim

Tm abi 2 ay sonra alirim önereceginiz bi marka varmi etkili bi ürün marka olarak yazarsaniz sewinirim

adu9e9et.jpg

Ben bunu kullaniyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Optimum gold ewet cok tesekkur ederim fiyati nedir acaba bide kulkanm seklini yazarmisin abicim

Ben pek fazla agirlik basmiyorum herkesten farkli olarak crossfit haZirligi icerisindeyim. Ama tabiki faydasi var. protein bazinda ama agirliklarin hakkini vermek gerekiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Optimum gold ewet cok tesekkur ederim fiyati nedir acaba bide kulkanm seklini yazarmisin abicim

Türkiye'de fiyatı 150 -170 tl arası değişiyor. İdmandan hemen sonra 1 ölçek (30gr) şeklinde kullanılır.

Çok tesekkür ederim sorularimi cevapladginiz icin hepinize iyi günler dilerim

Arkadaşlar malesef Hesabım ceza yedi bu arkadaşımın kullanıcı profili burdan haber vermek istedim ben Halil ibrahim Kocaer ...
En kısa zamanda aranıza dönmek ümidi ile tüm soruları cevaplicam merk etmeyin ...

Supplamenti o 100 gün içerisinde hiç kullanmadım kardeşim gerek duymadım l carnitine yağ yakıcı gibi ürünlerde almadım çünkü kilom çok fazlaydı ve eğer takviye ile zayıflasadım sarkmalar çok fazla olucaktı ağırlıkla ve proteinle diyet yaptım vücud toparladı kendini

Şuan Düzenli Amino asit ve Düzensiz olarak protein kullanıorum ...

Selamlar öncelikle tebrik etmek isterim başarın için.

Amino ve protein kullanım zamanlarını daha detaylı verir misin ?

Hocam ben bunu konu olarakta dertleşme bölümüne açtım ama bir yanıt alamadım bana önerebileceğin şöyle yapsan daha iyi olur diyeceğin birşey varmı yağ yakıcı kullanma gibi bi düşüncem var ama bu konuda bazı çekincelerim var cevaplayabilirsen şimdiden sağol kolay gelsin.

Ben spor yapmaya başlayalı 2 ay 1 hafta gibi bir süre oldu ama bir sıkıntım var motivasyonum üst düzeyde ve haftada 4 gün düzenli olarak spor yapıyorum yani salona gidiyorum spor programım;
-Başlangıç 5 dakika tempolu yürüyüş 15 dakika koşu
-Ardından yaklaşık 35 - 40 dakika ağırlık çalışma
-Bel bölgesi hareketleri
-Bitiriş 10 dakika kardio (bisiklet-stepper-koşu ve ya eliptik)
Bu programı hiç birinden caymadan sürekli yapıyorum.
Beslenme;
Kahvaltı; 3 yumurta 2 sinin sadece beyazı ve 1 kase yulaf ezmesi (süt ile)
Öğle yemeği; Biraz tavuk ve ya ton balığı (ve ya protein ağırlıklı bir besin) yeşillik veya 1/3 tabak bulgur veya karbonhidrat ağırlıklı besin
Akşam yemeğinden önce 1 tabak meyve
Akşam yemeği;Ufak Porsiyonlarla sulu yemek ve bir avuç kadar kuruyemiş (fıstık kesinlikle yemiyorum)
Bunlara ek olara haftada 1 en fazla 2 kaçamak yapıyorum,alkol kullanıyorum arada bir ve her salon çıkışında 1 ölçek protein tozu kullanıyorum ve iki aydır abur cubur,kızartma, hamur işi,fast food gibi şeyleri katiyen tüketmiyorum.

Benim sıkıntım şu lise çağlarımda çok kiloluydum ve üniversite başlangıcında diyetle spor yapmadan hızlı ilo verdim 96 - 98 kiloydum ve şimdi 74 kiloyum ve boyum 1.80m ama bel bölgemde yağ fazlam ve hızlı kilo vermeye bağlı sarkma var (en azından ben nedenin bu olduğunu tahmin ediyorum).Bu durumdan kurtulup sıkı bir bele sahip olmak daha doğrusu karın kaslarımı görünür hale getirmek için başka neler yapabilirim bilgilerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.Ayrıca biliyorum beklentilerimin gerçekleşmesi için daha erken bi seviyedeyim ama bel bölgesinde bi ilerleme kaydedemiyorum gibi geliyor.

Hocam ben bunu konu olarakta dertleşme bölümüne açtım ama bir yanıt alamadım bana önerebileceğin şöyle yapsan daha iyi olur diyeceğin birşey varmı yağ yakıcı kullanma gibi bi düşüncem var ama bu konuda bazı çekincelerim var cevaplayabilirsen şimdiden sağol kolay gelsin.

Ben spor yapmaya başlayalı 2 ay 1 hafta gibi bir süre oldu ama bir sıkıntım var motivasyonum üst düzeyde ve haftada 4 gün düzenli olarak spor yapıyorum yani salona gidiyorum spor programım;
-Başlangıç 5 dakika tempolu yürüyüş 15 dakika koşu
-Ardından yaklaşık 35 - 40 dakika ağırlık çalışma
-Bel bölgesi hareketleri
-Bitiriş 10 dakika kardio (bisiklet-stepper-koşu ve ya eliptik)
Bu programı hiç birinden caymadan sürekli yapıyorum.
Beslenme;
Kahvaltı; 3 yumurta 2 sinin sadece beyazı ve 1 kase yulaf ezmesi (süt ile)
Öğle yemeği; Biraz tavuk ve ya ton balığı (ve ya protein ağırlıklı bir besin) yeşillik veya 1/3 tabak bulgur veya karbonhidrat ağırlıklı besin
Akşam yemeğinden önce 1 tabak meyve
Akşam yemeği;Ufak Porsiyonlarla sulu yemek ve bir avuç kadar kuruyemiş (fıstık kesinlikle yemiyorum)
Bunlara ek olara haftada 1 en fazla 2 kaçamak yapıyorum,alkol kullanıyorum arada bir ve her salon çıkışında 1 ölçek protein tozu kullanıyorum ve iki aydır abur cubur,kızartma, hamur işi,fast food gibi şeyleri katiyen tüketmiyorum.

Benim sıkıntım şu lise çağlarımda çok kiloluydum ve üniversite başlangıcında diyetle spor yapmadan hızlı ilo verdim 96 - 98 kiloydum ve şimdi 74 kiloyum ve boyum 1.80m ama bel bölgemde yağ fazlam ve hızlı kilo vermeye bağlı sarkma var (en azından ben nedenin bu olduğunu tahmin ediyorum).Bu durumdan kurtulup sıkı bir bele sahip olmak daha doğrusu karın kaslarımı görünür hale getirmek için başka neler yapabilirim bilgilerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.Ayrıca biliyorum beklentilerimin gerçekleşmesi için daha erken bi seviyedeyim ama bel bölgesinde bi ilerleme kaydedemiyorum gibi geliyor.
Yag yakici kendim ihtiyacim olmadigi icin kullanmadim ancak kullanan arkadaslarim oldu ve gayet memnunlar spor yapmadan 30 dk kadar once icip normal sporunu yaptilar ve sizin antrenmaninizla ilgili olarakta ogrendiklerime dayanarak gayet saglikli ve dogru bi program izliyosunuz beslenmeniz cok guzel ancak kilo vermek isterken protein tozu kullanimini ben kendimce biraz yanlis buldum nedeni ise protein tozu daha cok hacim kazandirmak icin kullaniliyo ve siz fazla kilonuzdan bel bolgenizdeki yaglardan rahatsizsaniz hacim kazanmak yerine sikilasmaniz gereklidir bu nedenle protein tozunun size bi faydasi olucagini sanmiyorum ayni zamanda beslenme programiniz protein ihtiyaciniza yetebilicek nitelikte

Back
Yukarı