EmreKar01996
Üye
Resimdenmi bilmiyorum ama 14 ay da daha fazla gelismen lazımdı
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Tabi 14 ayda hulk olmam lazımdı haklısın35 yaşındayım belkide onunda etkisi vardır
ama 14 ay için yeterince iyi bir gelişme sağladığımı düşünüyorum before/after manasıyla koymadım zaten.
arkadaş 14 aya göre az demiş sana göre çok ona göre az yapacak birşey yok bu forumda herkes herkesi begencek diye birşeyde yok sana göre gelişimin harikadır ona göre kötüdür buna diyecek birşey yok sana ben gelişim kısmına bir laf söylemedim bence iyi gelişiim ama her yoruma aynı objektifle yaklaşmak lazım diye düşünüyorum yani iyi yorumlara eyvallah kötü yorumada en son bu kadar olur zaten dahası olmaz tarzı olmamalı ayrıca buranın snap shots oldugunu biliyorum ve senin yaptıgın before after fotosu koymaktır 14 ay once boyleydım sımdı boyleyim demektir bunun nesi before after değil anlamadım yani gelişimi göstermek için before after fotosu atmıssın iştebenim kızdığım noktayı anlatabilmişimdir umarım
Canım kardeşim sana kızmadımBen bişi bilmediğimi nerden cıkarttın 17-18 yaşında olup bilgi yönünden senden çok daha iyi kisiler var bnm attıgım yorumu iyi okursan resimden dolayımı dedim ilk baş çünkü tam gözükmüyor diye kimin ne yaptığı bnm umrumda değil.bn seni asaglicak bir kelime de kullanmadm sadece yorumumu belirttim buna güzel cevap verip sohbette edebilirdik.ama herlesin anlayışı farklı.neyse güzel bir vücut yapmışsın helal.
Haklısın sakatlanmadık yerim yok gibi,omuz,dirsek,topuk,daha bir çok sakatlık geçirdim malesef daha iyi olurmu elbette olur düzenli beslenmeye geçeli aslında şubat ayını kapsar,ama neticede yapılan süre belli..Beyle sizin 2 katı yaşınızda biriyle senli benli konuşmanız hoş değil. Hormonlarınızı duraklatın kanınız kaynıyor bu yaşta tamam ama biraz ters birine denk gelirsiniz feleğinizi şaşırtırlar.
Off topic olmasın fotoya gelirsek yağ oranı düşmüş ölçülerin arttığı belli ama çok üstüne düşülmediği belli vücudun. 14 ayda daha iyisi olur tabi ama çok üstüne düşülüp disiplinli yapılmadığı belli belirttiğim gibi. Bi de 35 yaşta birinin gelişimi çok hızlı olmaz normal olarak daha çok tırmalamak gerekir.
14 aya gore gelisim cok iyi bence vucut tipine gore ha ekto yada mezo olsan boyle dusunmezdimİki resim arasında 14 ay var