bdyc22
Üye
1buçuk seneniz dolu dolu geçmemiş sanırım ?1.5 senedir fitness yapıyorum 65 kilodan 79 kiloya çıktım son resmi bugun çektim diğerleri 1-2 hafta önce
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
1buçuk seneniz dolu dolu geçmemiş sanırım ?1.5 senedir fitness yapıyorum 65 kilodan 79 kiloya çıktım son resmi bugun çektim diğerleri 1-2 hafta önce
Evet dolu dolu geçmedi aralarım çok oldu malesef bilinçlenip öğrenene kadar baya vakit kaybettim1buçuk seneniz dolu dolu geçmemiş sanırım ?
o nasıl sırt nasıl omuz ve arkakol vallaha bravo !!Pazar sabahı koşusu sonrası verdiğim bir poz.
![]()
Biraz fazla iysin be abi.Pazar sabahı koşusu sonrası verdiğim bir poz.
![]()
Bu yasta bu form cok basarili tebrikler.Bir kanat fotosuda benden gelsin 1 senelik 16 yas
![]()
Yap boz gibi kankaTişort denerken çekmiştim
Nasıl bi karın kas yapısı var bende anlamadım yav. Karmaşık görünüyor.
Sizce de öyle değil mi?
He ya, değişik. Biraz yağ var hala ondan mı yoksa genetik mi bilemedim.Yap boz gibi kanka![]()
Bendede seninkine benzer accayip bisiy,bu tamamen genetik.Herkezde Baklava cikar bizde Vezir Parmagi,saglik olsunHe ya, değişik. Biraz yağ var hala ondan mı yoksa genetik mi bilemedim.
abdominal ler sadece yatay şekilde oluşmaz , çapraz şekilde az yada fazla açılı şekilde de oluşabilir . her iki taraf simetrik olmayabilir bi taraf diğerinden daha yukarda oluşabilir . Bu gibi durumların tek nedeni genetiktir . Sonradan bozulma gibi durumlar haricinde abdominaller genetiğe bağlı olarak gelişir .He ya, değişik. Biraz yağ var hala ondan mı yoksa genetik mi bilemedim.