• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pazar sabahı koşusu sonrası verdiğim bir poz.
eQ9joy.jpg

6 ay oldu. 93 kilodan 79 kiloyum şuan karın kasları ve göğsüm kaldı.Göğüslerim biraz daha şişince iyi olacak karın kasları tam belirgin değil.Yaza kadar inşallah çıkacak tam.L-carnitine almayı düşünüyorum. Weider L-carnitine 1000mg sizce nasıl? Proteinden başka destek suplement kullanmadım.Teşekkürler.
xGa4N2.jpg
KlmN5r.jpg
emmNW4.jpg

Tişort denerken çekmiştim :D
Nasıl bi karın kas yapısı var bende anlamadım yav. Karmaşık görünüyor.
Sizce de öyle değil mi?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 748
He ya, değişik. Biraz yağ var hala ondan mı yoksa genetik mi bilemedim.
abdominal ler sadece yatay şekilde oluşmaz , çapraz şekilde az yada fazla açılı şekilde de oluşabilir . her iki taraf simetrik olmayabilir bi taraf diğerinden daha yukarda oluşabilir . Bu gibi durumların tek nedeni genetiktir . Sonradan bozulma gibi durumlar haricinde abdominaller genetiğe bağlı olarak gelişir .
İleri sevide de değilsen abdominal kasları bu kadar kafana takmamalısın abdominalleri parçalamak ve anterior , oblik gibi destekleyen kas gruplarının görünür şekilde ayrılması uzun yıllar ve sağlam bir diyete dayanır .

Back
Yukarı