• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim arkadaşımda öyleydi, ağırlık ile karına başla demiştim.sonradan abdomşnal hariç normal sıx packı buyudu bıraz normal baklava seklını aldı.. yanı genetıkde olur ama örnek karın kasının biceps, triceps, cest'den farkı yok.onları nasıl ağırlık la calısıyorsan abs(karın) ını o sekilde çalısacaksın.

@LoveİsBBal @ciko nat Beyler eyvallah. İleri seviye değilim tabiki. hiç bırakmadan 9 ay filan oldu. 63 kg ile başladm 72kg yim şuan. Aslında karnı elimle aşağı doğru gerdirince packler net belli oluyor. Ama aynada öyle karmaşık görünüyor, sanırım ortadaki kaslar değil de yan-obliklerdeki kaslar biraz sarmallı o yüzden aynadan biraz da gölge düşünce böyle görünüyor.
2 ay için, ağırlıkla farklı bir antrenman yapmaya başladım dünden itibaren. toplamda minimum 300 tekrar olacak şekilde birçok hareket (alt-yanlar-üst) var.
iki ay sonra sonucu görecez bakalım nasıl olacak.
@Bekci ''vezir parmağı'' ahahahhaha çok güldüm ya :D
herkese saygılar iyi sporlar.

e2XW3v.jpg

facebook.com/yyigitcan.gul

uploadfromtaptalk1395769087433.jpg

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvallah can kardeşim : )

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tişort denerken çekmiştim :D
Nasıl bi karın kas yapısı var bende anlamadım yav. Karmaşık görünüyor.
Sizce de öyle değil mi?
illa her insanin karni cetvelle cizilmis gibi olacak diye bi kaide yok. Senin yerinde olsan karin bolgesine o kadar takilmam genel olarak vucudun duzgun oldugu surece kimse gelipte "karin kaslarin bi garip duruyo be abi" demez sana.
Ama calismalarini set basina 15,20 tekrara gore ayarlarsan bence daha iyi bi sonuc alabilirsin. Gidipte 200 tekrar mekik yapmanin bi anlami yok.

Back
Yukarı