Benchprenss
Yeni Üye
71 cm
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
merhaba hymenalos kür iyi gidiyo galiba![]()
facebook.com/yyigitcan.gul
bizden hiçbir şey kaçmaz adam evrim geçirmiş ama helal olsun@bonesawmcgraw Aynisini ben yazacaktim, hymenalos'un dorduncu acc herhalde. Hosgeldin tekrar, her farkli acc'da biraz daha gelisiyor adam tebrikler![]()
emeğe saygı gösterdiğiniz için teşekkürlerbizden hiçbir şey kaçmaz adam evrim geçirmiş ama helal olsun
![]()
facebook.com/yyigitcan.gul
azim edersen olmucak bir şey yok yaklaşık 1.5 senedir çok sıkı disiplinli profesyonel çalışma , beslenme ve karşılığını almaya başlıyorum.Ayrıca teşekkür ederimSamimi söylüyorum şu forumdaki idolüm hymenalostu o da kitlenince üzülmüştüm şimdi dönmüşsün kardeş helal olsun vallaha idolümsün daha 16 yaşındayım umarım senin gibi bir vücdum olur o yaşta
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bence bırakın sönük kalmayı bu ülkede bu sporu yapan sayılı bayanlardan biri olduğunuz için sizi takdir ediyorumSizin kollar yanında sönük kalsa da bu da 2 buçuk ay sonucu kaslarım
Kesinlikle katılıyorum ve bütün bayanlar ve insanların bu sporla azda olsa ilgilenmesinin hepimizin yararına olacağını düşünüyorumbence bırakın sönük kalmayı bu ülkede bu sporu yapan sayılı bayanlardan biri olduğunuz için sizi takdir ediyorum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi