• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
71 cm
image.jpg

e2XW3v.jpg

facebook.com/yyigitcan.gul

Samimi söylüyorum şu forumdaki idolüm hymenalostu o da kitlenince üzülmüştüm şimdi dönmüşsün kardeş helal olsun vallaha idolümsün daha 16 yaşındayım umarım senin gibi bir vücdum olur o yaşta

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Samimi söylüyorum şu forumdaki idolüm hymenalostu o da kitlenince üzülmüştüm şimdi dönmüşsün kardeş helal olsun vallaha idolümsün daha 16 yaşındayım umarım senin gibi bir vücdum olur o yaşta

azim edersen olmucak bir şey yok yaklaşık 1.5 senedir çok sıkı disiplinli profesyonel çalışma , beslenme ve karşılığını almaya başlıyorum.Ayrıca teşekkür ederim :)[DOUBLEPOST=1395837654][/DOUBLEPOST]
e7RbMa.jpg

facebook.com/yyigitcan.gul
güncel paylaşımlar için takip edebilirsiniz.Şuan diyetteym definasyona devam.. (:

Son düzenleme:
hymelanos şu ibiza atletini nerden buldun bu tarz atletleri nerden alabilirim acaba ? bu arada iyi gelişmişssin kardeşim emeğine saygı duyuyorum kür yapsan da

Son düzenleme:
Sizin kollar yanında sönük kalsa da bu da 2 buçuk ay sonucu kaslarım
bence bırakın sönük kalmayı bu ülkede bu sporu yapan sayılı bayanlardan biri olduğunuz için sizi takdir ediyorum

Back
Yukarı