Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
bahar kampanyasından faydalanmışızyenı suplamentlerimsımdı geldı
yenı suplamentlerimsımdı geldı
Yanlış olmuş, şöyle sorayım. Hocam aldığın site güvenilir mi? O dergi gibi şeyde yazan site.![]()
nekadar aldın supplementleri kardeşim?hayırlı olsun.
Ultimate kampanyasından bende sipariş verdim.. shaker, creatin ve arbuterol yanında bedavaya geliyorevet kardesım distrbutorun kendı actıgı sıtesı sıkıntı yok gonul rahatlıgıyla alısverıs yapabılırsın bende bu konuda pımpırıgım braz farmatek i (dstrbutor) arayarak onay aldım kendı sıtelerı yanı[DOUBLEPOST=1394697878][/DOUBLEPOST]
saolasın kardesim2 ultımate proteın +2 ultımate creatıne + 2 universall arbuterol +2 xtend bcaa son olarak amino 2700 unıversal 2tane shaker da vardı unuttum onu
645e geldı
1 buçuk seneye yakın sürelik gelişimim.
Bahar kampanyasından biz de yararlandık. Protein tozu+creatin+arbuterol 192 tl)
![]()
![]()
![]()
1 buçuk seneye yakın sürelik gelişimim.
Bahar kampanyasından biz de yararlandık. Protein tozu+creatin+arbuterol 192 tl)
karbonhıtratı bıraz azaltabilirsin.Eki Görüntüle 27054 Eki Görüntüle 27055 Eki Görüntüle 27056 Eki Görüntüle 27057 Eki Görüntüle 27058 Eki Görüntüle 27059[DOUBLEPOST=1394895358][/DOUBLEPOST]yağları yakmaya başladım şuan 5. ay dolcak bu sporda. yaza kadar güzel bişey olsun istiyorum sizce nasıl? yorumlarınızı alırsam iyi olur. teşekkürler şimdiden