Jacklifter
Üye
10-15 kilo kas kaybettim iyiymiş baya, kullanalım bizde bunu.
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
100kg den 70kg ye inene kadar 15kg kas + 15 kg yağ.10-15 kilo kas kaybettim iyiymiş baya, kullanalım bizde bunu.
100kg den 70kg ye inene kadar 15kg kas + 15 kg yağ.
Yalan söylemek için bir sebebim yok.Her ay kontrole gidip vücut analizi yaptırıyordum her ay 1-2kg kas kaybediyordum.
Dediğim gibi saçımı kısaltıp ark ortamına gittiğimde millet kanser hastası gibi olmuşsun iyice diye dalga geçiyordu ben şaka falan yapmıyorum.
İsteyen dalga geçebilir ilk defa ne siz dalga geçiyorsunuz ne de son olacak,ben zaten durumu kabullenmiş durumdayım.Neden kütlesiz durduğumu açıklamak için yazdım ben sadece o yazıyı.
Deri sarkmasından dolayı vücut zayıfta gözükmüyor oturunca karın 5 ' e katlanıyor,sizde benim gibi bu durumda olsaydınız kınamak bu kadar kolay gelir miydi merak ediyorum.
Benim kütleliyim diye bir iddaam yokki sadece kütlem yok bari şişman durmayayım diye düşündüm o kadar.Eskiden yaptığım diyetlerde bu hale gelene kadar yaklaşık 10-15kg kas kaybettim ben.Şimdi toparlamay çalışıyorum,genetiğim böyle benim bir suçum yok endomorfuz zor yağ yakıyoruz yağ yakarken malum kasta gidiyor.Hocam resimde çıpladığım ve direk düz aynaya bakıyorum belki ondan sıfır 0 kas gibi gözüküyordur bilmiyorum.Ama giysi falan giydiğimde hafiften belli oluyor yani,en azından çevremden duyduğum o.
Eskiden yaptığım diyetler sonrasında saçımıda kısaltmıştım kanser hastası gibi oldun diye dalga geçenler olmuştuHani şu an kütlesiz ve parçalı değilim ama ben %13 yağ oranını görene kadar aylarca diyet yaptım yani.Bu kadar berbat bir genetik benim suçum değil,bende çabalıyorum bir şekilde.
Programımı bozmadan antrenman yapıyorum,ama motivasyonumu bozuyor işte aynaya bakınca %13 yağ oranına rağmen vücudun fit gözükmemesi,sonra fotoğrafı koyunca milletin dalga geçmesi falansizde dalga geçmişsiniz . DNP veya bir şekilde başka bir yağ yakıcıyla şu kütle kazanma işi sırasında 3-5kg yağ yakabilirsem belki görünüşüm düzelir bana motivasyon sağlar derdindeyim ben sadece.
Bu kadar berbat bir genetik verdikleri için atalarıma falanda ne kadar küfretsem boş sonuçta değişen bir şey yok.Belki 85kg iken falan iriydim 70'lere düşene kadar çok kas kaybettim,belki o zamanlar bulk veya vg'ye başlasaydım böyle olmazdı diyecektim ama iş işten geçti durum budur.2-3 senede yaklaşık 10-15kg kas kaybettim ben yapacak bir şey yok.Tek umudum endomorfluktan o kaybettiğim kütleyi geri kazanmak yani.
Yani tek amacım bir şekilde bu süreç içerisinde moralimi düzgün tutmak,endomorf olduğum için hep şişman gözükmek canımı sıkıyor,dalga geçilmesi falan.Sporada daha zaten yeni başladım yani bırakmamak yılmamak için bir şekilde motive olmam lazım.
Shredded sabah sabah iyi guldurdun ahaha.
Hangi soyledigine gulsem sasirdim baslayali bir hafta olmus ultramegasuperhyper kutlesizligine ragmen DNP kullanma istegine mi, DNP ya da CLA demene mi, yoksa arkadaslarinin sismissin demesine mi.
Cidden cok yanlis yoldasin.
Baska bir baslikta da yazmistim. Bench, squat, deadlift uzerine dusun, kaldirdigin kilolar, antrenman sistemin, beslenmen uzerine dusun, DNP mi CLA mi diye degil. (nasil sacma bir kiyas bu)
COk yagli degilsin, adam gibi dietle 8-12 haftalik isi var![]()
Ne kadar rahatlattığınızın farkında mısınızBende kendi kafamca 4-5 ayda gider diye üzülüyordum
)))
Tabi kastim saglam (akillica diet), agirlik idmani ve sonlara dogru cardio
Biraz fedakarlik ile yapilmayacak is yok.
(Biraz da kafein destegi![]()
bir şey olacağı yok gitmiyorSenin bu sivilceler nolcak
göğsüm bir türlü yakalayamadı geri kalan bölgeleri kafa_
![]()